Άγριες Μέλισσες Spoiler:  Ποιους χωρισμούς θα δούμε στο μέλλον

Ο τρίτος κύκλος κοντοζυγώνει και εμείς φυσικά ανυπομονούμε για να δούμε τα επόμενα επεισόδια  του τρίτου κύκλου της αγαπημένης μας σειράς  Άγριες Μέλισσες.  

Οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις δεν ήταν και λίγες στον δεύτερο κύκλο, αλλά όπως φαίνεται οι χωρισμοί δεν θα λείψουν και στον τρίτο κύκλο. Οι ήρωες θα διχαστούν ξανά μιας και τα νέα δεδομένα στο Διαφάνι  προκαλούν αρκετούς προβληματισμούς. Για να δούμε λοιπόν ποιοι θα αντέξουν και ποιοι όχι!

Δρόσω & Κωνσταντής

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Δρόσω και ο Κωνσταντής είπαν το δικό τους αντίο, γεμάτοι δάκρυα. Μη μπορώντας να σηκώσουν στις πλάτες τους ένα τόσο μεγάλο βάρος -το βάρος της αλήθειας- οι δύο χαρακτήρες έληξαν το όμορφο παραμύθι τους, με ένα τέλος άσχημο. Τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με το κοινό να φωνάζει πως τους θέλει μαζί!

Δείτε επίσης : Ξεχάστε τη «Βιολέτα» που ξέρατε στις «Άγριες Μέλισσες»! Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της στον τρίτο κύκλο (εικόνα)

Ο έρωτας αυτός δε γίνεται να χαθεί σε μια στιγμή. Πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την Δρόσω Σταμίρη να βρίσκει αλλού τον έρωτα. Αντίστοιχα, πηγές ανέφεραν πως ο Κωνσταντής θα αφεθεί σε περιστασιακούς έρωτες, προκειμένου να ξεχάσει τα μάτια της αγαπημένης του Δροσούλας. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα νέα επεισόδια δε θα τους βρουν μαζί. Το μέλλον, όμως, φέρνει ανατροπές, με κάποιες να είναι ευχάριστες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler:  Ποιους χωρισμούς θα δούμε στο μέλλον

Ασημίνα & Νικηφόρος

Η άφιξη του Πέτρου Ορφανίδη θα διχάσει το ζευγάρι. Παρόλο που οι δυο τους έδειξαν πως είναι έτοιμοι να αφήσουν τα παλιά, κάνοντας μια νέα αρχή, όλα θα ανατραπούν ξανά. Ένα ακόμη ζευγάρι που ο τρίτος κύκλος θα βρει διχασμένο στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα οι “χωρισμοί” τους να είναι απανωτοί. Αυτό που τους συνδέει -εκτός από τον μικρό Σέργιο- είναι η μεγάλη τους αγάπη.

Άλλο ένα ζευγάρι που δε μπορεί να αφήσει πίσω έναν τόσο μεγάλο έρωτα. Μέχρι και το τέλος, οι δύο αυτοί πρωταγωνιστές θα δοκιμάζονται. Όπως δοκιμάστηκαν και στις δύο σεζόν τις αγαπημένης μας σειράς.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler: Χαμός για τα μάτια της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες Spoiler:  Ποιους χωρισμούς θα δούμε στο μέλλον

Ελένη & Λάμπρος

Καλύτερα από – χωρισμός θα λέγαμε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η απόσταση είναι αυτή που θα τσακίσει το ζευγάρι. Ο Λάμπρος θα εξοριστεί στην Λέρο και ο εφιάλτης για την Ελένη θα ξεκινήσει. Δίπλα της θα έχει τις αδελφές της και τον Ζάχο, ο οποίος θα την στηρίξει μέχρι το τέλος. Θα σταθεί πλάι της, ρισκάροντας ακόμη και την καριέρα του, προκειμένου να την δει ευτυχισμένη ξανά.

Ένας από τους χωρισμούς που θα φέρουν δάκρυα στο Διαφάνι. Εκτός από τον Λάμπρο, στη Λέρο θα βρεθούν και ο Προκόπης και με τον Μπάμπη. Όλο το Διαφάνι θα είναι στο πόδι και ο πόνος θα είναι μεγάλος.

Άγριες Μέλισσες Spoiler:  Ποιους χωρισμούς θα δούμε στο μέλλον

Εντάσεις σε ζευγάρια

Σε μεγάλη ένταση θα βρεθούν και η Ουρανία με τον Κυριάκο, όπως επίσης και η Μυρσίνη με τον Δούκα. Στο πρώτο ζευγάρι ανάμεσα θα μπει ο Σαραντόπουλος σύμφωνα με το youfly.com , ο οποίος θα συνεχίσει να διεκδικεί την αγαπημένη του Ουρανία, με την ιστορία αυτή να αποκτά ενδιαφέρον. Αντίστοιχα, ο Δούκας και η Μυρσίνη δε θα μείνουν ανεπηρέαστοι, μετά τα τελευταία γεγονότα. Το γυαλί έχει σπάσει και δεν ξανά κολλά.

Δείτε επίσης : Ήλιος: Δειτε τις πρώτες σκηνές του νέου κύκλου της σειράς

Τα προβλήματα δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν και στο σπίτι του Ακύλα Μεγαρίτη. Άλλωστε, ο γάμος του με την Ζωή κρύβει πάρα πολλά μυστικά. Δε θα είναι παράξενο αν οι πρώτοι καυγάδες εμφανιστούν ήδη από τα πρώτα επεισόδια.

Άγριες Μέλισσες Spoiler:  Ποιους χωρισμούς θα δούμε στο μέλλον

Close