Άγριες Μέλισσες Spoiler : Το αργό και βασανιστικό τέλος του Μιλτιάδη

Το συνταρακτικό φινάλε του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες . Η αδερφές Σταμίρη θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο  . Ο Μιλτιάδης, θα δεχτεί την τελευταία μαχαιριά που θα σημάνει και το τέλος του.  Αυτό το τέλος που θα ρίξει μια και καλή το Διαφάνι στο σκοτάδι.

Η άλλη μέρα θα είναι μεγάλη για όλους. Ο Μιλτιάδης  θα θυσιαστεί σαν τον γιο του τον Γιάννο. Οπότε πατέρας και γιος πεθαίνουν μαζί, αποχαιρετώντας με ένα άδοξο τέλος τις Άγριες Μέλισσες. Τι θα είναι λοιπόν αυτό που θα οδηγήσει τον αγαπημένο μας ήρωα στον θάνατο;

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η φυγάδευση του μικρού Σέργιου

Άγριες Μέλισσες Spoiler : Το τέλος του Μιλτιάδης στο δέντρο του Γιάννου

Το τέλος του Μιλτιάδη

Ο Μιλτιάδης θυσιάζεται για τις αδελφές Σταμίρη, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο Ευτυχείτε, ο Μιλτιάδης θα βγει  μπροστά και θα προστατέψει  τη Λενιώ, την Ασημίνα και την Δρόσω. Και να υπενθυμίσουμε πως έτσι  ακριβώς έκανε  και ο γιος του και τελείωσε  από τα χέρια των Σεβαστών.

Εκείνη την στιγμή θα δεχτεί μία μαχαιριά και μέσα στα αίματα  θα φθάσει  ως τον Δούκα. Ξέροντας πια ότι η ζωή του τελειώνει θα τα παίξει όλα για όλα. Θα γίνει λοιπόν ένα ξεκαθάρισμα που θα μας μείνει αξέχαστο. Θα του τα πει όλα έξω από τα δόντια κάνοντας τον να νιώσει ενοχές και έτσι τον τιμωρεί.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες – Spoiler : ο Αιμίλιος Χειλάκης μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Spoiler : Το τέλος του Μιλτιάδης στο δέντρο του Γιάννου

Ο Μιλτιάδης, πεθαίνοντας αργά και βασανιστικά, θα φθάσει  στο δέντρο, που ο Γιάννος  έσβησε . Η σκηνή θα μας σοκάρει αφού ο ήρωας θα φωνάξει με όλη του ψυχή  “Έρχομαι”.  Ο Γιώργος Γάλλος θα μας συγκλονίσει με το φινάλε να είναι άκρως συγκινητικό.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close