Άγριες μέλισσες_Δουκας Ασημινα_

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας γίνεται ασπίδα για την Ασημίνα απέναντι στη Δρόσω! Η ζωή της Δρόσως γίνεται κόλαση.

Η Δροσω είναι άλλο ένα τραγικό πρόσωπο στις  Άγριες μέλισσες όπου ανεβαίνει τον  Γολγοθά, αφού βλέπει το παιδί της να μεγαλώνει στα χέρια της αδερφής της. Ο ερχομός του Τάκη Δοξαρά στο Διαφάνι έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και πολύ σύντομα και στο σπίτι των Σεβαστών.

Ο Δούκας αντιμέτωπος με την Δρόσω

Ο Τάκης θα κάνει το θαύμα του και δεν θα κρατήσει   για πολύ το μυστικό της Δρόσως για τον  μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα από την άλλη  μην αντέχοντας όλα αυτά φεύγει από το χωριό μαζί με το παιδί. Στην υπόθεση θα εμπλακεί και ο Νικηφόρος με τον Μπάμπη και ο Μπάμπης θα συλληφθεί. Μόλις η Ασημίνα γυρίσει πίσω στο Διαφάνι, η Δρόσω θα διεκδικήσει το παιδί λέγοντας πως η Ασημίνα δεν είναι καλή μητέρα. Εκεί είναι που ο Δούκας θα λάβει μέρος για να υπερασπιστεί την Ασημίνα.

Άγριες μέλισσες_Δούκας Δροσω_

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας χωρίζουν

Όταν ο Δούκας μαθαίνει από τον Τάκη την αλήθεια για τον Μικρό Σέργιο  παθαίνει σοκ. Η αλήθεια είναι σκληρή και είναι δύσκολο να αποδεχτεί πως το παΐδι είναι της Δροσω.  Αμέσως παίρνει θέση και μαζί με την Μυρσίνη συναντούν την Δρόσω  με σκοπό να βάλουν τάξη σε όλο αυτό το θέατρο του παράλογου. Θα της επιβάλουν λοιπόν σκληρούς κανόνες σχετικά με το αν  θα ξαναδεί  το παιδί της .

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close