Άγριες Μέλισσες: Το έγκλημα της Μυρσίνης βγαίνει στην επιφάνεια

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το έγκλημα της Μυρσίνης βγαίνει στην επιφάνεια.

Όλα στο τέλος θα τα πάθεις βρε Μυρσίνη μου;;

Από σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1. Όπως θα δούμε ένα έγκλημα της Μυρσίνης βγαίνει στο φως, στις «Άγριες Μέλισσες».

Μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους την Πέμπτη θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Κατερίνα Διδασκάλου να ξεδιπλώνει τις υποκριτικές της ικανότητες στο ρόλο της Μυρσίνης χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές με το πηγαίο ταλέντο της.

Άγριες Μέλισσες: Το έγκλημα της Μυρσίνης βγαίνει στην επιφάνεια

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ανακαλύπτει πως ο γιος της ήταν ένα τέρας

Η άλλοτε σιδηρά κυρία του Διαφανίου αργοσβήνει. Χωρίς τον Δούκα της νιώθει ένα τίποτα. Από το μυαλό της περνούν σαν ταινία ότι έχει ζήσει κατά το παρελθόν. Θυμάται το πώς γνωρίστηκε με το Δούκα αλλά και το θάνατο του πατέρα της και την χρεωκοπία του.

Θυμάται ακόμη την γέννηση των παιδιών της και παράλληλα φέρνει στο νου της την μεγάλη πίκρα που γεύτηκε από τον Σέργιο. Ο αιφνίδιος θάνατος του και στη συνέχεια η αποκάλυψη ότι βίασε μια κοπέλα αφήνοντας την στους δρόμους με ένα παιδί.

Άγριες Μέλισσες: Το έγκλημα της Μυρσίνης βγαίνει στην επιφάνεια

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης διαλέγει πως θα πεθάνει

Όμως υπάρχει κι ένα ακόμη μυστικό που κρατούσε καλά κρυμμένο μέσα της η Μυρσίνη και ήρθε η ώρα να το αποκαλύψει. Κι αυτό γιατί βαραίνει χρόνια τώρα την ψυχή της. Ποιο είναι αυτό;

Η δολοφονία της Θεοδοσίας. Η Μυρσίνη έβαλε το χεράκι της και σ’ αυτήν την περίπτωση. Πλήρωσε δικό της άνθρωπο να σκοτώσει στα δικαστήρια την Ελένη και από λάθος οι σφαίρες βρήκαν την Θεοδοσία.

Άγριες Μέλισσες: Το έγκλημα της Μυρσίνης βγαίνει στην επιφάνεια

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Οι ήρωες μας αποχαιρετούν

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youfly.com, στις «Άγριες Μέλισσες», η Μυρσίνη δείχνει πλέον μετανιωμένη για το έγκλημά της αλλά δυστυχώς είναι πολύ αργά γι’ αυτήν.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close