Άγριες Μέλισσες: Το μήνυμα του Βόσκαρη στο Διαφάνι προκαλεί τρόμο

Ο Βόσκαρης θέλει να δώσει την χαριστική του βολή με το μήνυμα που στέλνει στο Διαφάνι με τον δικηγόρο του.  Ο Βόσκαρης  θα μιλήσει τελικά  με την μοναχή Ευσεβία και εκείνη θα του τα πει όλα για το παρελθόν. Έτσι ο πρωταγωνιστής θα μάθει τα πάντα για εκείνους  έφεραν στην ζωή.

Μαθαίνει λοιπόν ότι η μητέρα του δεν σκότωσε τον πατέρα του, χρεώθηκε  όμως πάνω της τον φόνο, επειδή  ήθελε  να τον φέρει στην ζωή . Για όλα  ευθύνεται  ο Σεβαστός και αυτό το γνωρίζει ο Δούκας. Ο Μάνος τόσα χρόνια υπερασπίζεται εκείνον που σκότωσε τον πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες: Το μήνυμα του Βόσκαρη στο Διαφάνι προκαλεί τρόμο

Ποιος επισκέπτεται τον Διαφάνι 

Ο κακός χαρακτήρας του Βόσκαρη επιστρέφει και αυτή τη φορά ο στόχος του είναι οι Σεβαστοί .Έρχεται λοιπόν η εκδίκηση του Βόσκαρη προς τους Σεβαστούς και το σχέδιο οργανώνεται με τον Μάνο και τον δικηγόρο του να ετοιμάζουν την καταστροφή τους .

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ο Μιλτιάδης πνίγει τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: Το μήνυμα του Βόσκαρη στο Διαφάνι προκαλεί τρόμο

Ο Βόσκαρης θα στείλει από τις φυλακές τον δικηγόρο του, που σύμφωνα με το TiVi- θα επισκεφτεί τους Σεβαστούς και θα τους ενημερώσει ότι  το θέμα  θα πάει  δικαστικά, με την παρουσία των αδελφών  Σταμίρη. Μόλις  ο Βόσκαρης  θα μάθει  ότι ο δικηγόρος του έστειλε το μήνυμα  στο Διαφάνι, θα αποχαιρετήσει  τις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close