Αγγελική: Ο Δημήτρης ναρκώνει την Αγγελική

Ο Δημήτρης ναρκώνει την Αγγελική στην αγαπημένη μας σειρά  . ‘Εχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κάνει κακό στον Μιχάλη αλλά μάταια. Έτσι ο Δημήτρης αποφασίζει να ακολουθήσει ένα πιο ακραίο σχέδιο Μετά από  το ήδη αποτυχημένο  σχέδιο με το αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης : Ξέφυγε η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες Κατηγορεί Ασημίνα για φόνο και απαγωγή

Η Σοφία κάνει προσπάθεια να  συνέλθει έπειτα το  ατύχημα κα ο Μιχάλης πιστεύει ότι ο Δημήτρης είναι πίσω από αυτό. Από την άλλη κανείς δε πιστεύει κάτι τέτοιο αφού ο Δημήτρης είναι  αδύναμος για κάτι τέτοιο. Πώς θα έκοβε  εκείνος τα  φρένα, αφού δε μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι;

Το αδίστακτο σχέδιο

Αφού όλοι αναρωτούνται για τον ένοχο, για το ατύχημα με το αυτοκίνητο, ο Δημήτρης κερδίζει χρόνο για την στιγμή που θα ναρκώσει την Αγγελική. Η Αγγελική σκέφτεται μαζί με τον Μιχάλη, ότι όντως ο Δημήτρης θα έκανε μία τέτοια πράξη.  Είναι λοιπόν συνέχεια μαζί του ,παραβλέποντας πως  εκείνος δε θέλει .

Για να φύγει από κοντά του χρησιμοποιεί την φαρμακευτική του αγωγή. Θέλει να ναρκώσει την Αγγελική, για να κάνει ότι θέλει. Η Αθηνά είναι  ήσυχη, ξέροντας ότι η Αγγελική προσέχει  τον γιο της, και έτσι κάνεις δεν περιμένει αυτά που θα συμβούν . Ο Δημήτρης είναι ικανός για όλα.

Ο Δημήτρης θέλει να εκδικηθεί και αυτό είναι που θα τον οδηγήσει στην  νάρκωση της Αγγελικής. Η Αγγελική βρίσκεται στο δωμάτιό του και με μία κίνηση του την αφήνει αναίσθητη στο πάτωμα. Την πηγαίνει  στο δωμάτιό της και την βάζει στο κρεβάτι, σαν να κοιμάται. Θέλει να αποδείξει ότι  η Αγγελική αποκοιμήθηκε και τον άφησε μόνο.

Του δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να βάλει σε εφαρμογή το φρικιαστικό σχέδιό του. Ποια θα είναι η αντίδραση του Μιχάλη;

 

 

Close