Αγγελική: Ώρες αγωνίας για την Λένα – Ο Μιχάλης εξαφανίζεται

Η ζωή του Μιχάλη τα πάνω κάτω.  Ο Μιχάλης, μαθαίνει  μια συνταρακτική αλήθεια και εξαφανίζεται με την Αγγελική να τον αναζήτα.  Όλα γύρω τους  καταρρέουν σε λίγα λεπτά, στο άκουσμα ότι ο Μιχάλης  δεν είναι παιδί του Θωμά, μα του Αργυρού.

Η Λένα, δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά της και ανοίγει  μία συζήτηση από το παρελθόν με την Όλγα, χωρίς να ξέρει ότι  ο Μιχάλης είναι κοντά της. Η Λένα και η Όλγα συζήτησαν το  μυστικό της οικογένειας, με τον Μιχάλη να καταρρέει.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Η κατάθεση φωτιά του Δούκα υπέρ της Ελένης στη δίκη με τον Βόσκαρη

Το ξέσπασμα και ο αλκοολισμός

Σίγουρα, μετά από μία τέτοια αποκάλυψη, δεν μπορεί πια να είναι ο ίδιος. Κλείνεται στον εαυτό του, χωρίς να λέει λέξη σε κανέναν. Ο Θωμάς είναι στο πλευρό του σύμφωνα με το youfly.com ζητώντας του να λύσουν μαζί οτιδήποτε τον απασχολεί. Ο Μιχάλης, όμως, είναι ανένδοτος, στη σειρά Αγγελική και εξαφανίζεται στις σκέψεις του. Απομονώνεται από όλους και από όλα, ενώ βρίσκει συντροφιά στον χειρότερο και ταυτόχρονα καλύτερο σύμμαχό του. Το αλκοόλ.

Η κατάστασή του είναι άσχημη. Η Λένα βρίσκεται σε απελπισία, βλέποντας το παιδί της να βουλιάζει στον βούρκο κάθε μέρα. Οι άνθρωποι που πριν 17 χρόνια του κατέστρεψαν τη ζωή, είναι τα αδέρφια του. Οι άνθρωποι που έβλαψαν με τον χειρότερο τρόπο την αγαπημένη του Αγγελική, είναι συγγενείς του. Το χειρότερο όμως είναι πως η γλυκιά του μητέρα του κράτησε τόσα χρόνια κρυφό, ένα τόσο μεγάλο μυστικό.

Ο Μιχάλης εξαφανίζεται – Η Αγγελική κινεί γη και ουρανό

Ο πρωταγωνιστής καταλήγει στο γεγονός πως ο τόπος αυτός δε τον χωράει πια. Χρειάζεται να φύγει, να μείνει μόνος του, να σκεφτεί όλα όσα έγιναν και του άλλαξαν τη ζωή. Έτσι, ο Μιχάλης εξαφανίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη, σπέρνοντας τον πανικό στην Λένα και στον Θωμά. Δεν επικοινωνεί με κανέναν και φεύγει όσο πιο μακριά μπορεί.

Η Αγγελική, σοκαρισμένη, τον αναζητά με κάθε τρόπο. Τελικά, αποφασίζει ο ίδιος να της τηλεφωνήσει, εξηγώντας της τους λόγους που το έσκασε. Όταν η Αγγελική μαθαίνει την αλήθεια, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Αρνείται να δεχτεί πως η μοίρα έχει παίξει ένα τόσο άσχημο παιχνίδι στην ίδια, αλλά και στον αγαπημένο της Μιχάλη. Πώς θα αντιμετωπίσουν αυτό το γεγονός οι δύο πρωταγωνιστές;

Close