Αγγελική spoiler: Το βίντεο που καίει και στέλνει τους Αργυρούς στη φυλακή

Ο Δημήτρης κρατάει ακόμη όμηρο την Αγγελική, ξεχνώντας  τις εντολές της Αθηνάς. Όλοι ανησυχούν με την απουσία της με την  Ζωή και τον Μιχάλη να την ψάχνουν  παντού.

Ο Στέφανος είναι υπό κατάρρευση . Αφού εκτός από την εξαφάνιση έρχεται αντιμέτωπος με προβλήματα της εταιρίας του .Όλα γύρω του τεράστια προβλήματα.  Μέχρι που η αστυνομία φτάνει στην πόρτα τους

 Το βίντεο που θα ανάψει φωτιές 

Η Ζωή και ο Μιχάλης φοβούνται  ότι η ξαφνική εξαφάνιση δεν είναι για καλό . Επίσης μαθαίνουν από την Τζένη ότι οι Αργυροί ξέρουν την αλήθεια για την Αγγελική. Και έτσι παίρνουν την απόφαση να στείλουν ένα βίντεο, για να κλειστούν για πάντα στη φυλακή. Μόνον με αυτό τον θα σταματήσουν να ενοχλούν  την Αγγελική.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών

Η Αγγελική πριν  καιρό πριν, είχε τραβήξει βίντεο, που έλεγε αναλυτικά όλα όσα πέρασε . Ο βιασμός , το παιδι που άρπαξαν  και ο  θάνατος του πατέρα της που έφυγε ξαφνικά , είναι όλα μέσα στο βίντεο. Δίνει λοιπόν   αναλυτικά όλα τα ονόματα και όλες τις λεπτομέρειες του εγκλήματος, έχοντας  το βίντεο σαν απόδειξη για τα όσα πέρασε.

Οπότε ο Μιχάλης και η Ζωή παίρνουν την απόφαση  να στείλουν το βίντεο στην αστυνομία. Έτσι  οι Αργυροί είναι ένα βήμα πριν τη φυλακή. Τι είναι εκείνο όμως που θα ανατρέψει τα πάντα;

Close