Άπιστος: Η τελευταία σκηνή κόβει την ανάσα

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η τελευταία σκηνή κόβει την ανάσα.

Αυτό και αν δεν το περίμενα… ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ

Το τέλος της σειράς Άπιστος πραγματοποιείται σε ένα νεκροταφείο, με τη σκηνή αυτή να κόβει την ανάσα.. Κάποιοι πρωταγωνιστές πληρώνουν τα λάθη τους, την ίδια στιγμή που άλλοι οδηγούνται στη δική τους λύτρωση…

Ένα φινάλε που γεννά ερωτηματικά και φέρνει συγκίνηση. Ένα φινάλε στο οποίο κερδίζει η γυναικεία αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη και η αγάπη. Η Ντερίν και η Ασιγιά αφήνουν πίσω τους τις διαφορές τους.

Άπιστος: Η τελευταία σκηνή κόβει την ανάσα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το νέο σκάνδαλο που συγκλονίζει την Μάνη

Ο Βολκάν, αφού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους, μπαίνει στη φυλακή. Πλέον, τον έχουν εγκαταλείψει και η Ασιγιά και η Ντερίν. Καμία δεν είναι στο πλευρό του, καμία δε τον υπολογίζει πια.

Μόλις βγαίνει από τη φυλακή, βλέπει τις δύο γυναίκες της ζωής του ευτυχισμένες, χωρίς αυτόν. Ο Αλί αποφοιτά από το σχολείο, έχοντας συμφιλιωθεί με τον Ντεμίρ. Η Ντερίν έχει βρει τον έρωτα σε έναν άνθρωπο που την αγαπά αληθινά και μεγαλώνει μαζί του την κόρη της.

Άπιστος: Η τελευταία σκηνή κόβει την ανάσα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα διεκδικεί τον Αστέρη;

Η Ασιγιά οδηγεί τον Βολκάν στο σπίτι της μητέρας του και τον αφήνει να ζήσει μόνος του. Λίγο αργότερα, εκείνος πεθαίνει με άδοξο τρόπο. Η Ντερίν και η Ασιγιά μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη, κυνηγώντας η κάθε μία τα όνειρά της.

Στο τέλος της σειράς Άπιστος, θα μεταφερθούμε 20 χρόνια μετά, σε ένα νεκροταφείο. Ο Αλί και η αδελφή του, η Ζεϊνάμπ θα επισκεφτούν τον τάφο του πατέρα τους. Τα δύο αδέλφια θα μιλήσουν για τα λάθη του, αλλά και για το πως πέρασαν τα χρόνια.

Άπιστος: Η τελευταία σκηνή κόβει την ανάσα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το κοινό έχουν η Χάιδω και η Μαργαρίτα

Είναι ενωμένοι κι αγαπημένοι. Ο Βολκάν δεν είναι πια εκεί, δε ζει. Έχει χάσει τη ζωή του άδοξα, σύμφωνα με το youfly.com, χωρίς να μάθει ποτέ εάν τα παιδιά του τον συγχώρησαν…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close