Σασμός: Η Στέλλα διεκδικεί τον Αστέρη;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Στέλλα διεκδικεί τον Αστέρη.

Ναταμας η Στέλλα…. ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΜΑΝΤΑΜ

Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη και το γλέντι του γάμου σταματά στη σειρά Σασμός. Η Βασιλική καταρρέει στα χέρια του Νικηφόρου, που δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας που θα έμπαινε στο σπίτι τους είναι φονιάς!

Η Καλλιόπη, από τη μεριά της, δεν μπορεί να δεχτεί πως ακόμα ένας γιος της θα βρεθεί στη φυλακή και είναι αποφασισμένη να πάρει τη δολοφονία πάνω της για να τον σώσει. Την ίδια στιγμή, καταφθάνει στο νησί ο εξαφανισμένος από χρόνια Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας), που όλοι πίστευαν πως είναι νεκρός.

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτόν τον λόγο χωρίζει η Βασιλική τον Μαθιό

Η γιαγιά Ειρήνη χαίρεται πολύ που ξαναβλέπει τον ξάδελφο του αδικοχαμένου γιου της, ενώ η Μαρίνα καταλαβαίνει πως αυτός ο άντρας ήρθε για να τις προστατεύσει.

Πολύ γρήγορα οι Σταματάκηδες θα αντιληφθούν πως ο Παύλος δεν αστειεύεται και πως επέστρεψε στη σειρά Σασμός για να πάρει εκδίκηση για τις δολοφονίες του Πέτρου και του Άγγελου, κλείνοντας έτσι τη βεντέτα, με κάθε τίμημα…

Σασμός-Πέτρός-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αδυναμία του Παύλου Βρουλάκη

Σασμός: Η Στέλλα προσφέρεται να παρηγορήσει τον Αστέρη
Σοκαρισμένη από την αποκάλυψη στη σειρά του ALPHA ότι ο Αστέρης υποδύθηκε έναν άλλον άνθρωπο για να κάνει φίλο του τον Σταύρο, η Αργυρώ καταλαβαίνει πως ο Σταματάκης είναι ικανός για τα πάντα.

Πρoσπαθεί να τον κρατήσει μακριά από τη ζωή της και εξακολουθεί (τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου) να μη Θέλει με τίποτα να μάθει πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του. Οι δρόμοι τους όμως θα ξανασυναντηθούν, όταν εκείνη θα μάθει πως ο Αστέρης είναι ο δότης που της έσωσε τη ζωή.

Σασμός: Ο Σπύρος Σαραφιανός δίνει spoiler για τον Γεράσιμο και την Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Χωρίζει ο Αντώνης με την Μαρίνα;

Τότε αντιλαμβάνεται το μέγεθος της αγάπης Που της έχει. ‘Αλλωστε ποτέ δεν έχουν φύγει από το μυαλό της και την καρδιά της τα όσα τής είχε πει στο τηλέφωνο την ημέρα του γάμου του Μαθιού…

Στο μεταξύ, η Στέλλα, βλέποντας την αλλαγή στη συμπεριφορά του Αστέρη, πιστεύει πως ακόμα το «παιχνίδι» μπορεί να μη χάθηκε για αυτούς και ότι δεν αποκλείεται να ειναι και πάλι μαζί αν καταφέρει να τον κάνει να ξεχάσει την Αργυρώ! Δείχνει απογοητευμένος και η Στέλλα προσφέρεται να τον παρηγορήσει.

Σασμός: Η Στέλλα θα παρανομήσει για τον Καραπάνο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σέρνει στα δικαστήρια την Αργυρώ

Στο Τμήμα καταφθάνει ένας νέος αστυνομικος (Γιώργος Γεροντιδάκης), που θα κερδίσει αμέσως την εκτίμηση του Φραγκιαδάκη «Διαβάζει» πολύ καλά τις υποθέσεις που κυνηγά ο προϊστάμενός του και ξεκινά δίπλα του τις δικές του έρευνες…

Αναλαμβάνει και εκείνος με τη σειρά του να πλησιάσει τον Μανώλη, που είναι ολοφάνερο ότι κάτι κρύβει επειδή φοβάται, και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Σασμός: Ο Αστέρης χωρίς ρούχα σε μια πόζα όλο υπονοούμενα (φωτογραφία)

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον γιο της Αργυρώς

Κάποιες φορές όμως γίνεται ιδιαίτερα πιεστικός, φτάνοντας τον νεαρό στα όριά του, και αυτό δεν αρέσει στην αδελφή του τη Θοδώρα. Όσο περνά ο καιρός όμως θα καταλάβει πως ο νέος αστυνομικός είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close