Η Γη της Ελιάς: Το νέο σκάνδαλο που συγκλονίζει την Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το νέο σκάνδαλο που συγκλονίζει την Μάνη.

Αλήθεια τώρα;;

Όλα ανατρέπονται στη δεύτερη σεζόν. Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές επιστρέφουν στη Μάνη, με την ιστορία μας να φέρνει εντάσεις, σκάνδαλα και νέα πρόσωπα που βάζουν “φωτιά”, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός έβαλε να απαγάγουν την Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το κοινό έχουν η Χάιδω και η Μαργαρίτα

Οι κάτοικοι της Αρεόπολης δεν είναι καθόλου προετοιμασμένοι για αυτό που ακολουθεί… Τα πρώτα κουτσομπολιά θα ξεκινήσουν, το καφενείο του Πότη θα γεμίσει από ψιθυρητά και αρκετοί θα έρθουν σε φρικτά δύσκολη θέση.

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή του Ιάκωβου;

Φαίνεται πως ένας έρωτας από τα παλιά φουντώνει και διχάζει… Ο Στάθης και η Ιουλία έρχονται ξανά κοντά, με τις κρυφές τους συναντήσεις να αυξάνονται. Μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργη, η Ιουλία δείχνει απαρηγόρητη, γεγονός που δίνει στην Στάθη την ευκαιρία να την προσεγγίσει.

Μπορεί εκείνος να ετοιμάζεται για ένα τεράστιο βήμα με την Εύα, όμως η Ιουλία θα αποτελεί πάντοτε το ευαίσθητο σημείο του. Μόλις την βλέπει πληγωμένη, τρέχει να την αγκαλιάσει, να της μιλήσει, να της υπενθυμίσει πως θα την νοιάζεται πάντα..

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η περιουσία της Χάιδως εξατμίζεται

Οι δυο τους δε θα αργήσουν να παραδοθούν στη δύνη του έρωτα. Το σκάνδαλο θα ξεσπάσει στη Μάνη, με αποτέλεσμα τα πρώτα κουτσομπολιά να φτάνουν στο σπίτι των Βρεττάκων, αλλά και των Καπερνάρων, στην γη της ελιάς.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youfly.com, ο Ισίδωρος γίνεται έξω φρενών με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Θα καταφέρει να συνετίσει την αδελφή του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close