Η Γη της Ελιάς: Αυτό το κοινό έχουν η Χάιδω και η Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό το κοινό έχουν η Χάιδω και η Μαργαρίτα.

Πονεμένες ψυχές και οι δυο εγώ αυτό ξέρω…

Η Μαργαρίτα θα μας απασχολήσει αρκετά στην δεύτερη σεζόν της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς. Στην ηρωίδα της έχουν συμβεί όλα αυτά τα δεινά στον περασμένο κύκλο, η ηρωίδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς ο ρόλος της θα περάσει ξανά από σαράντα κύματα.

Η Γη της Ελιάς: Έντονοι καυγάδες για την Μαργαρίτα

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς, Η Γη της Ελιάς, θα βρει την Μαργαρίτα να στέκεται δίπλα στην Αθηνά και θα πιέσει τον Λυκούργο να αναλάβει την υπεράσπισή της Αθηνάς. Παράλληλα η Χάιδω θα βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς θα δει την περιουσία της να λιγοστεύει…

Η Γη της Eλιάς: Η Μαργαρίτα γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Δημήτρη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή του Ιάκωβου;

Η σχέση της με τον Αλέξη θα περάσει και αυτή ξανά από 40 κύματα. Η Αθηνά βλέποντας τον γιο της να πηγαίνει και πάλι στην Μυρτάλη τρελαίνεται και οι καυγάδες ανάμεσα τους θα γίνουν όλο και πιο έντονοι.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η περιουσία της Χάιδως εξατμίζεται

Αυτό θα είναι το μέλλον της Μαργαρίτας στον β΄ κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, η οποία έρχεται στις οθόνες μας τον Σεπτέμβρη!

Η Χάιδω κινδυνεύει να χάσει το βιός της

Η Χάιδω θα βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση στην γη της ελιάς, καθώς θα δει την περιουσία της να λιγοστεύει… Μία νέα άφιξη στο σπίτι της θα είναι αρκετή, για να αναστατώσει την οικογένεια Στεφανέα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εναντιώνεται στην Αθηνά

Μία νέα κοπέλα, η Κατερίνα που ήταν φίλη της Στέλλας, επισκέπτεται την Αρεόπολη για να δει την μητέρα της νεκρής φιλενάδας της. Η Χάιδω, συγκινημένη που την είδε και πάλι, την αγκαλιάζει και την καλωσορίζει στο σπίτι της…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close