Άπιστος: O Αλί ετοιμοθάνατος

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλί ετοιμοθάνατος.

Ε όχι και τον Αλί ρε παιδιά…

Συγκλονιστικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος στο ΣΚΑΙ καθώς ο Αλί θα έχει ένα άσχημο τροχαίο και θα βρεθεί βαριά τραυματισμένος στην εντατική, προκαλώντας μεγάλη αγωνία στους γονείς του.

Δείτε ακόμη Άπιστος: Έτσι μπαίνει ο Βολκάν φυλακή

Άπιστος: O Αλί ετοιμοθάνατος

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ντερίν βρίσκει νέο έρωτα

Αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της με τον Αράς, η Ασιγιά, ζητά από τον Αλί να δώσει μια ευκαιρία στο νέο σύντροφό της. Ο γιος της, όμως, αντιδρά έντονα, προβληματίζοντάς την. Κι αυτή είναι η ευκαιρία του Βολκάν, ο οποίος εκμεταλλεύεται την περίσταση για να βάλει ακόμα μια φορά εμπόδια στην ερωτική ζωή της πρώην συζύγου του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μένει έγκυος;

Άπιστος: O Αλί ετοιμοθάνατος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όσα θα γίνουν στον Β’ κύκλο

Οι μέρες περνούν και η διοργάνωση μίας ομιλίας του Αράς στο σχολείο του Αλί φέρνει τους δυο τους και πάλι αντιμέτωπους. Μάταια η Ασιγιά προσπαθεί να κερδίσει ξανά το γιο της και να περάσει χρόνο μαζί του.

Την ίδια στιγμή, ο Βολκάν βρίσκεται για ακόμη μία φορά δέσμιος των ύπουλων παιχνιδιών της Ντερίν, ενώ παράλληλα η ζήλια του για την Ασιγιά κορυφώνεται, καθώς φτάνει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κι εκείνος βυθίζεται στη μοναξιά του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ένα βήμα μπροστά από τον Παύλο Βρουλάκη

Άπιστος: Ο Αλί φεύγει απο το σπίτι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό, όμως, θα τον ταρακουνήσει και θα του υπενθυμίσει πως η οικογένεια είναι το μόνο πράγμα που αξίζει στη ζωή. Ο Αλί θα έχει ένα άσχημο τροχαίο και θα βρεθεί βαριά τραυματισμένος στην εντατική, προκαλώντας μεγάλη αγωνία στους γονείς του.

Ένας άγνωστός άντρας θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση με το χειρότερο τρόπο. Ο Αράς προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του, αλλά ο Χαλούκ του βάζει εμπόδια.

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Οι ημέρες προβολής και επεισόδια

Άπιστος-Αλί

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Μάχες άλογα και σπαθιά σε μια fantasy εποχή

Ο Αλί συνέρχεται κι όλοι νιώθουν ανακουφισμένοι. Η Ντερίν προσπαθεί και πάλι να προσεγγίσει τον Αράς, με στόχο να τον έχει σύμμαχο στα ύπουλα σχέδιά της, σε μια στιγμή μάλιστα που εκείνος έχει αρχίσει να φοβάται ότι η σχέση του με την Ασιγιά δεν θα μπορέσει ποτέ να πλησιάσει αυτό που είχε με τον πρώην σύζυγό της.

Δείτε ακόμη Γλυκάνισος: Ο Καρμικός έρωτας

Άπιστος: O Αλί ετοιμοθάνατος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εκδικείται τον Μαθιό

Έτσι, φροντίζει να φουντώνει συνεχώς τη ζήλια του. Ο Χαλούκ, στο μεταξύ, κάνει ό,τι μπορεί για να μην αποκαλυφθεί το σκοτεινό μυστικό του, όμως ο Βολκάν χάρη στον κατάσκοπό του βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω του. Η Ασιγιά ανακαλύπτει επιτέλους ποιο είναι το κόλπο που χρησιμοποιεί ο πρώην σύζυγός της για να «διαβάζει» τη σκέψη της, να προβλέπει τις κινήσεις της και να «μαντεύει» τις επιθυμίες του Αλί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close