Χρήστος Μάστορας: Η εξομολόγηση για την καταγωγή του  – Οι σπουδές και το παιδί

Ο τραγουδιστής  Χρήστος Μάστορας μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη 

Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες. “Τα αδέλφια μας οι Βορειοηπειρώτες”.

Χρήστος Μάστορας: Η εξομολόγηση για την καταγωγή του – Οι σπουδές και το παιδί

Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε στα media ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποια ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες»

Δείτε επίσης : Bάνα Μπάρμπα : Τα λόγια της για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή

Επίσης πρόσθεσε: «Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη Βορειοπειρώτες για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Την δική μας εθνική συνείδηση»

Χρήστος Μάστορας: Η εξομολόγηση για την καταγωγή του – Οι σπουδές και το παιδί

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τα προσωπικά του και τον γάμο : 

«Δεν σκέφτομαι τον γάμο στο άμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν υπάρχει για την ώρα. Είμαι όμως παραδοσιακός τύπος. Θα ήθελα παιδάκια, δηλαδή μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή», Είπε  ο Χρήστος Μάστορας.

 

 

 

‘Όσο για τις σπουδές του στο ΤΕΙ Οινολογίας είπε «Πήγα δέκα φορές και νομίζω πως δεν με κέρδισε η Ακαδημαϊκή μόρφωση, δυστυχώς»,

Close