Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 229

Ο Μελίχ πηγαίνει στο κτήμα και η Αλιγιέ του λέει πως ο Κενάν πήρε το όπλο του και έφυγε και του ζητάει να τρέξει να τον σταματήσει πριν κάνει κάποια τρέλα. Η Αλιγιέ πιστεύει πως για όλα όσα συμβαίνουν ευθύνεται η Αρζού. Σε έξαλλη κατάσταση πηγαίνει στο δωμάτιο της και της λέει πως έκανε συμμαχία με τον πατέρα της και κατέστρεψε την οικογένεια. Ο Κενάν σημαδεύει τον Νετζντέτ και του λέει πως ήρθε η ώρα να τελειώσουν όλα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Ερκούτ και πυροβολεί τον Κενάν. Ο Μελίχ φτάνει στο κτήμα του Νετζντέτ και εκείνος του λέει να πάρει τον Κενάν και να φύγουν και από εδώ και πέρα να ασχολούνται με τις δικές τους δουλειές. Ο Μελίχ μεταφέρει τον Κενάν στο νοσοκομείο καθώς έχει δεχθεί μια σφαίρα στον ώμο. Ο Κενάν δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο αλλά ο Μελίχ δεν τον ακούει. Ο Ερκούτ σώζει για δεύτερη φορά τη ζωή του Νετζντέτ και εκείνος τον θεωρεί πλέον γιο του. Ο Ερκούτ παραμένει σιωπηλός και ο Νετζντέτ τον ρωτάει τι σκέφτεται.

Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως στο παρελθόν δεν μπορούσε να τραβήξει τη σκανδάλη για τη γυναίκα, που αγαπούσε γιατί ήταν δειλός αλλά από τότε, που τον πήρε υπό την προστασία του ξεπέρασε όλους τους φόβους του και τον ευχαριστεί για αυτό. Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως μέχρι πριν από λίγο καιρό η μία υποστήριζε την άλλη. Όμως από τότε που έμαθε πως η Ελίφ είναι εγγονή της άλλαξε και θέλει να την απομακρύνει από την οικογένεια Συνεχίζει λέγοντας πως δεν θα επιτρέψει να κληρονομήσει την οικογενειακή περιουσία η Ελίφ. Η Αλιγιέ μένει άφωνη από όλα όσα ακούει. Η Αρζού πιστεύει πως η Αλιγιέ υποκρίνεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα αλλά όταν η Αλιγιέ χάνει τις αισθήσεις της, η Αρζού συνειδητοποιεί πως η πεθερά της δεν ήξερε ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και πως μόνη της αποκάλυψε την αλήθεια. Μετά τις αποκαλύψεις της Αρζού, η Αλιγιέ συνειδητοποιεί για ποιο λόγο η Αϊσέ έφερε την Ελίφ στο κτήμα. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η εγγονή της ήταν δίπλα της τόσο καιρό και δεν μπορεί να δεχθεί την κακή αντιμετώπιση, που είχε στο ίδιο της το σπίτι η Ελίφ.

Όταν η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο, η Αλιγιέ την αγκαλιάζει και τη γεμίζει φιλιά. Κανείς δεν καταλαβαίνει τον λόγο, ιδιαίτερα η Ελίφ. Η Αλιγιέ καλεί τον Κενάν για να του μιλήσει και πανικοβάλλεται όταν απαντάει ο Μελίχ. Ο Μελίχ την καθησυχάζει και της εξηγεί πως ο Κενάν είναι καλά. Η Αρζού δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρόδωσε μόνη της το μυστικό για την Ελίφ. Πηγαίνει στην Αλιγιέ και της λέει πως όσα της είπε είναι δικές της σκέψεις, δεν είναι σίγουρη για όσα είπε αλλά δεν καταφέρνει να πείσει την Αλιγιέ. Η Αρζού είναι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό της και ξέρει πως «έσκαψε μόνη της τον λάκκο της». Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως η γιαγιά της αγκαλιάζει συνεχώς την Ελίφ με δάκρυα. Η μικρή είναι λυπημένη γιατί και η μαμά της κλαίει. Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως έχει συμφιλιωθεί πια με την Ελίφ και τη νιώθει αδελφή της και ζητάει από τη μητέρα της να συμφιλιωθεί και εκείνη με τον πατέρα της. Ακούγοντας τα λόγια της κόρη της, η Αρζού αναρωτιέται αφού η Τουγτσέ βρήκε την αδελφή της, τι ρόλο παίζει πια αυτή στη ζωή της. Η Τουγτσέ τρομάζει και φεύγει από το δωμάτιο. Η Μελέκ δεν μπορεί να βγάλει την Ελίφ από το μυαλό της. Δεν ξέρει πως η Αλιγιέ έμαθε την αλήθεια και φοβάται πως η κόρη της δεν έχει κανέναν να την προστατεύει στο κτήμα. Ο Σελίμ της λέει πως θα φέρει την Ελίφ την επόμενη μέρα και για αυτό δεν πρέπει να στενοχωριέται. Η Μελέκ ανακουφίζεται και αποφασίζει να φτιάξει το αγαπημένο κέικ της κόρης της. Η Τουλάι είναι πολύ στεναχωρημένη με τη συμπεριφορά του Βεϊσέλ και αποφασίζει να τον εγκαταλείψει. Ο Βεϊσέλ απολογείται και την ικετεύει να μείνει μαζί του αλλά η Τουλάι του λέει πως δεν την εμπιστεύεται και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ανεχθεί, ξέρει πως το παρελθόν της θα είναι πάντα ανάμεσά τους. Του δίνει τα κλειδιά από το σπίτι, που νοίκιασε και φεύγει. Ο Βεϊσέλ είναι πολύ λυπημένος και εξηγεί στον Μουράτ τι συνέβη. Ο Μουράτ θυμώνει μαζί και του λέει πως πρέπει να βρει την Τουλάι και να της ζητήσει συγνώμη…

Δείτε ακόμα: «Το Καφέ της Χαράς»: Ο Μανωλάκης Αγκαλιά με την Τηλεοπτική του Μητέρα, 15 χρόνια μετά την Προβολή της Σειράς! [φωτο]

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 230

Η Αλιγιέ φροντίζει την Ελίφ και λυπάται που εξαιτίας τους το κοριτσάκι στερείται τη μητέρα του. Αποφασίζει να μη τη στείλει σχολείο και της λέει πως θα την πάει κάπου ξεχωριστά. Η Αλιγιέ πηγαίνει την εγγονή της στο εστιατόριο της Μελέκ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη, που βλέπει τη μητέρα της. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Αλιγιέ μαζί με την Ελίφ. Εκείνη της λέει πως τα ξέρει όλα και η Μελέκ δεν ξέρει τι να της απαντήσει. Οι δύο γυναίκες έχουν μια ειλικρινή συζήτηση.

Η Αλιγιά απολογείται στη Μελέκ και της λέει πως ο Κενάν έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια για την Ελίφ και πως έτσι θα επιστρέψει στις ζωές τους η γαλήνη, που έχασαν. Η Μελέκ λέει στην Αλιγιέ πως ο Νετζντέτ απήγαγε την Ελίφ και απείλησε να τη σκοτώσει αν μιλούσε στον Κενάν. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη και λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ είναι πλέον υπό την προστασία της και θα κρατήσει το μυστικό τους μέχρι να λυθεί το θέμα του Νετζντέτ. Τα λόγια της ανακουφίζουν τη Μελέκ. Η Τουγτσέ είναι δίπλα στη μητέρα της και στενοχωριέται που τη βλέπει σε άσχημη κατάσταση. Η Αρζού έχει κατάθλιψη και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Στενοχωριέται επειδή βλέπει την Αλιγιά να φροντίζει την Ελίφ. Τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του λέει πως της ξέφυγε μπροστά στην Αλιγιέ η αλήθεια για την Ελίφ και κατέστρεψε τα πάντα. Ζητάει τη βοήθειά του.

Δείτε ακόμα:Έφη Ρασσιά: Η μικρή «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς μεγάλωσε και έχει γίνει μία κούκλα

Ο Νετζντέτ θυμώνει με την Αρζού επειδή είπε την αλήθεια στην Αλιγιέ και της ζητάει να μην του τηλεφωνήσει ξανά. Η Αρζού απελπισμένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας χάπια. Ο Νετζντέτ και ο Ερκούτ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να εμποδίσουν την Αλιγιέ από το να πει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του. Η Γκόντζα πηγαίνει πρωινό στο δωμάτιο της Αρζού αλλά η πόρτα είναι κλειδωμένη. Ο Σελίμ πηγαίνει στο κτήμα για να πάει τα παιδιά στο σχολείο αλλά μαθαίνει πως η Αλιγιέ έχει πάει βόλτα με την Ελίφ. Εκείνη τη στιγμή ακούει τις φωνές της Γκόντζα να ζητάει βοήθεια. Ο Σελίμ σπάει την πόρτα από το δωμάτιο της Αρζού και τη βρίσκουν χωρίς τις αισθήσεις της με άδεια μπουκάλια από χάπια γύρω της. Ο Σελίμ και η Γκόντζα τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα τα βάζει με τον εαυτό της επειδή δεν πήγε νωρίτερα να δει την Αρζού και ενημερώνει τον Νετζντέτ. Η κατάσταση του Κενάν είναι καλή και παίρνει αμέσως εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Μελίχ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να κάνει την Τουλάι να τον συχωρήσει. Ο Μουράτ έχει μια ιδέα…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 231

Η Αλιγιέ καταλαβαίνει από τα λόγια της Ελίφ ότι και ο Σελίμ γνωρίζει την αλήθεια. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην Αλιγιέ και την ενημερώνει για την κατάσταση της Αρζού. Η Αλιγιέ μαζί με την Ελίφ πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα, μετά από εντολή της Αλιγιέ, πηγαίνει την Ελίφ στην καφετέρια και προσπαθεί να μάθει από τη μικρή που την πήγε η Αλιγιέ. Η Ελίφ δεν της λέει τίποτα αλλά η Γκόντζα καταλαβαίνει πως πήγαν να δουν τη Μελέκ. Ενημερώνει αμέσως τον Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ πηγαίνει στο νοσοκομείο μαζί με τον Ερκούτ. Ο Σελίμ ρωτάει την Αλιγιά που πήγε με την Ελίφ και εκείνη του απαντάει πως την πήγε στη μητέρα της. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται και η Αλιγιέ του εξηγεί με ποιο τρόπο έμαθε την αλήθεια.

Ο Σελίμ με τη σειρά του της εξηγεί πως η Αϊσέ λίγο πριν πεθάνει του εμπιστεύθηκε την Ελίφ και λέει στη μητέρα του πως πρέπει να πουν την αλήθεια στον Κενάν. Η Αλιγιέ όμως αντιδρά και ο Σελίμ δεν καταλαβαίνει το γιατί. Ο Κενάν και ο Μελίχ επιστρέφουν στο κτήμα και δεν έχουν ιδέα για το τι έχει συμβεί. Η Κιράζ τους λέει πως η Αρζού έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Κενάν είναι θυμωμένος με την Αρζού επειδή δεν σκέφτεται καθόλου τις επιπτώσεις των πράξεων της στη ψυχολογία της Τουγτσέ. Στο νοσοκομείο ο Κενάν βλέπει την Ελίφ και ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως ήρθε μαζί με την Αλιγιέ. Ενώ ρωτάει την Αλιγιέ που είχε πάει με την Ελίφ, έρχεται ο Νετζντέτ. Η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται πίσω από την Αλιγιέ. Οι γιατροί τους ενημερώνουν πως η ζωή της Αρζού δεν διατρέχει κίνδυνο και πως θα την κρατήσουν για παρακολούθηση.

Ο Κενάν αφήνει στο νοσοκομείο την Γκόντζα με τον Νετζντέτ και φεύγει με τους υπόλοιπους. Όταν επιστρέφει σπίτι, ο Κενάν λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και πρέπει να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι. Ο Μελίχ αποφασίζει να πάει μαζί του. Ο Νετζντέτ στενοχωριέται όταν βλέπει την Αρζού σε αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να τη βοηθήσει. Τα βάζει με την Γκόντζα επειδή παραμέλησε την Αρζού και εκείνη του λέει πως η Αρζού της φέρεται άσχημα και για αυτό είναι δύσκολο να είναι δίπλα της. Ο Νετζντέτ της υπόσχεται να μιλήσει στην Αρζού. Όταν συνέρχεται η Αρζού έχει μια νέα νευρική κρίση. Ο Νετζντέτ της κρατάει το χέρι και της λέει πως από εδώ και πέρα θα είναι στο πλευρό της και η Αρζού ηρεμεί. Ο Σελίμ είναι σίγουρος πως η Αλιγιέ και ο Κενάν κρύβουν κάτι σχετικά με τον Νετζντέτ και τους πιέζει να του πουν την αλήθεια. Του αποκαλύπτουν τα πάντα και ο Σελίμ γίνεται έξαλλος. Η Κιράζ διακόπτει την κουβέντα τους επειδή δεν βρίσκει πουθενά την Ελίφ. Όλοι ανησυχούν. Βρίσκουν το ποδήλατο και ένα παπούτσι της στον κήπο. Η Μελέκ είναι ευχαριστημένη για την αλλαγή στη συμπεριφορά της Αλιγιέ. Λυπάται όταν μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα της Αρζού από τον Μελίχ. Η Μελέκ λέει στον Μελίχ τη Ζεϊνέπ πως η Αλιγιέ ξέρει την αλήθεια για την Ελίφ…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 232

Η Αλιγιέ ξέρει πως ο Νετζντέτ έχει απαγάγει την Ελίφ και είναι συντετριμμένη. Όλοι αναζητούν την Ελίφ και η Αλιγιέ πηγαίνει στον Νετζντέτ να ζητήσει εξηγήσεις αλλά όταν ο Νετζντέτ της λέει πως το κορίτσι δεν είναι μαζί του δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει. Οι άντρες του Νετζντέτ χάνουν την Ελίφ και εκείνος έξαλλος τους λέει να μην επιστρέψουν χωρίς το κορίτσι. Αφήνει την Γκόντζα με την Αρζού στο νοσοκομείο και φεύγει.

Η Αρζού παίρνει εξιτήριο και ο γιατρός της συστήνει να δει έναν ψυχολόγο αλλά εκείνη αρνείται. Η Αρζού δεν θέλει να επιστρέψει στο κτήμα αλλά η Γκόντζα της ανεβάζει το ηθικό και της λέει πως πρέπει να επιστρέψει για την Τουγτσέ. Η Ελίφ κρύβεται τρομαγμένη σε μια αποθήκη αλλά όταν μετά από ώρες προσπαθεί να βγει, τραυματίζεται στο κεφάλι και χάνει τις αισθήσεις της. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να βρει τον Σελίμ και φοβάται πως κάτι κακό συμβαίνει αλλά δεν θέλει να αναστατώσει τη Μελέκ. Της λέει ψέματα πως ο Σελίμ είναι σε μια δουλειά. Όταν τελικά τον βρίσκει στο τηλέφωνο εκείνος το κλείνει βιαστικά και πλέον η Ζεϊνέπ είναι σίγουρη πως κάτι συμβαίνει στην Ελίφ. Ο Μουράτ συναντάει την Τουλαϊ και της λέει πως ο Βεϊσέλ είναι σε άσχημη κατάσταση και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Η Τουλάι όμως έχει πληγωθεί και του λέει πως θα φύγει από την πόλη. Τον συμβουλεύει μάλιστα να μη φερθεί και εκείνος άσχημα στη Φεριντέ. Ο Βεϊσέλ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Τουλάι. Ο Μουράτ του λέει πως δεν μπόρεσε να πείσει την Τουλάι και πως το ίδιο βράδυ θα φύγει. Ο Βεϊσέλ είναι λυπημένος και όταν τον βλέπει ο Μουράτ σκέφτεται έναν τρόπο για να φέρει τον πατέρα του και την Τουλάι κοντά…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 233

Όλοι στο κτήμα είναι αναστατωμένοι από την εξαφάνιση της Ελίφ και αποφασίζουν να ενημερώσουν την αστυνομία. Ο Σελίμ κατηγορεί την Αρζού για ότι συμβαίνει με την Ελίφ αλλά εκείνη δεν του απαντάει. Ο Μουράτ παραπλανά την Τουλάι, η οποία πιστεύει πως θα συναντήσει τη Φεριντέ. Όταν βλέπει τον Βεϊσέλ θυμώνει και προσπαθεί να φύγει αλλά ο Βεϊσέλ την εμποδίζει και της κάνει πρόταση γάμου. Η Τουλάι πιστεύει πως ο Βεϊσέλ έχει μετανιώσει ειλικρινά για τη συμπεριφορά του και δέχεται να γίνει γυναίκα του.

Η Αρζού λαμβάνει ένα μήνυμα από τον Σερντάρ, που της ζητάει να συναντηθούν στο δρόμο του δάσους για να της δώσει ένα δώρο. Ο Σερντάρ έχει απαγάγει την Ελίφ. Η Αρζού μαθαίνει από τον Σερντάρ πως η Ελίφ δεν είναι απλά κόρη του Κενάν αλλά και η κληρονόμος της οικογένειας στην οποία ανήκει η γη με τα αποθέματα χρυσού. Στην αρχή δεν τον πιστεύει αλλά πείθεται όταν ο Σερντάρ της δείχνει την αναφορά των ειδικών. Οι άντρες του Νετζντέτ βλέπουν τον Σερντάρ μαζί με την Αρζού και συνειδητοποιούν πως η Ελίφ είναι στο αυτοκίνητο. Ενημερώνουν τον Νετζντέτ και εκείνος τους διατάζει να πάρουν το κορίτσι και το κάνουν. Ο Νετζντέτ πιάνει τον Σερντάρ να προσπαθεί να πάρει την Ελίφ από το κτήμα του και μαζί με τους άντρες τους τον χτυπούν. Ο Νετζντέτ του λέει πως του χαρίζει τη ζωή επειδή είναι ο πατέρας της Τουγτσέ αλλά τον προειδοποιεί να εξαφανιστεί. Η Ελίφ ικετεύει τον Νετζντέτ να την αφήσει να φύγει. Η Τουγτσέ ανησυχεί για την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ και η Μελέκ πιστεύουν πως κάτι κακό συμβαίνει επειδή ο Σελίμ δεν έχει επιστρέψει σπίτι. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ είναι χαρούμενοι επειδή γύρισε η Τουλάι και το γιορτάζουν…

Δείτε ακόμα:Σε αυτή τη φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη είναι Δεν είναι 20 χρονών

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 234

η Αρζού συνειδητοποιεί πως ο Νετζντέτ τη χρησιμοποιεί για να αποκτήσει τη γη με τον χρυσό και έρχεται αντιμέτωπη μαζί του. Ο Νετζντέτ της απαντάει πως και οι δυο θα επωφεληθούν για αυτό θα πρέπει να σταματήσει τα κόλπα με τον Σερντάρ. Η Αρζού του ζητάει να της δώσει την Ελίφ και εκείνος την πετάει έξω από το σπίτι του. Μετά από αυτό, η Αρζού αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Σερντάρ. Ο Νετζντέτ εμπιστεύεται την Ελίφ στον Ερκούτ και εκείνος τη ρωτάει για τη Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ τους παρακολουθεί και σκέφτεται πως καλό θα είναι να προσέχει τον Ερκούτ και τις κινήσεις του. Αποφασίζει να πάρει μαζί του την Ελίφ και να πάνε για κυνήγι. Η Ελίφ τρομάζει κάθε φορά που ο Νετζντέτ πυροβολεί και λυπάται να ζώα. Η Μελέκ πηγαίνει στο κτήμα να δει την Ελίφ και η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει μπροστά της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να της πει τι έχει συμβεί. Η Μελέκ είναι τρομοκρατημένη και ταυτόχρονα θυμωμένη επειδή δεν την ενημέρωσαν. Η Μελέκ ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού καθώς πιστεύει πως συνεργάστηκε με τον πατέρα της για την απαγωγή της Ελίφ.

Ο Σελίμ κρυφακούει τη συνομιλία τους και μόλις ακούει το όνομα του Νετζντέτ πηγαίνει μόνος του να τον αντιμετωπίσει. Μαθαίνει πως έχει πάει για κυνήγι και καταφέρνει να βρει την Ελίφ και τον Νετζντέτ. Όταν η Ελίφ βλέπει τον Σελίμ τρέχει στο μέρος του. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Σελίμ να αφήσει την Ελίφ αλλά εκείνος του απαντάει πως δεν φοβάται το όπλο, που κρατάει στα χέρια του. Παλεύει με τον Νετζντέτ τον αφοπλίζει και σώζει την Ελίφ. Όταν ο Ερκούτ μαθαίνει πως ο Σελίμ ψάχνει τον Νετζντέτ πηγαίνει να τους βρει αλλά όταν φτάνει ο ο Σελίμ και η Ελίφ έχουν φύγει. Βρίσκει τον Νετζντέτ στο έδαφος και το πρόσωπο του ματωμένο. Ο Νετζντέτ του ζητάει να τους τελειώσει όλους και ο Ερκούτ του απαντάει πως δεν μπορεί. Ο Νετζντέτ όμως του θυμίζει πως ο Σελίμ είναι αυτός που του πήρε μέσα από τα χέρια τη γυναίκα, που αγαπούσε και τότε ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος. Η Μελέκ αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και τότε εμφανίζεται ο Σελίμ και η Ελίφ. Όλοι χαίρονται όταν τους βλέπουν. Ο Σελίμ προτείνει να κάνουν μήνυση στον Νετζντέτ αλλά η Αλιγιέ και η Μελέκ φοβούνται πως αυτή η κίνηση θα τον θυμώσει ακόμα περισσότερο. Η Μελέκ τους λέει πως θα πάει την Ελίφ σε ένα μέρος, όπου ο Νετζντέτ δεν θα μπορεί να τη βρει…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 235

ο Μουράτ και η Φεριντέ έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά και ο νεαρός είναι ιδιαίτερα ρομαντικός μαζί της. Η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ χαίρονται πολύ για την αλλαγή του Μουράτ. Ο Μουράτ λέει στη Ζεϊνέπ πως ο πατέρας τους παντρεύεται και η κοπέλα χαίρεται για αυτή την εξέλιξη. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι αγοράζουν έπιπλα για το σπίτι τους και ορίζουν και ημερομηνία γάμου. Ο Σελίμ και η Αλιγιέ καταφέρνουν να πείσουν τη Μελέκ να αφήσει την Ελίφ στο κτήμα και της υπόσχονται να την προσέχουν. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή τη χωρίζουν ξανά από τη μητέρα της. Ενώ μητέρα και κόρη λένε ξανά «αντίο» προσωρινά, έρχεται η Ιπέκ. Η Ιπέκ ρωτάει τη Μελέκ γιατί κλαίει και εκείνη της λέει πως συγκινήθηκε επειδή η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της. Η Ιπέκ δεν την πιστεύει και νιώθει πληγωμένη επειδή όλοι της κρύβουν συνεχώς γεγονότα. Μιλάει σχετικά με την Αλιγιέ αλλά εκείνη δεν της λέει κουβέντα.

Ο Σελίμ και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και λένε στη Ζεϊνέπ τι έχει συμβεί. Η Ζεϊνέπ θυμώνει με όσα ακούει και μαζί με τον Σελίμ αποφασίζουν να επιστρέψουν στο κτήμα για να προσέχουν την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ ανησυχεί για τον Σελίμ και του ζητάει να είναι προσεχτικός. Πηγαίνουν μια βόλτα στη θάλασσα για να χαλαρώσουν και δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο Ερκούτ τους παρακολουθεί. Όταν ο Ερκούτ θυμάται πως ο Σελίμ κατέστρεψε τον γάμο του με τη Ζεϊνέπ, πατάει τη σκανδάλη και πυροβολεί τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ σε έξαλλη κατάσταση καλεί ασθενοφόρο και ενώ προσπαθεί να πλησιάσει τον αγαπημένο της πέφτει στο έδαφος ανήμπορη. Ο Σελίμ έχει χάσει τις αισθήσεις του. Ο Κενάν επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι και δεν γνωρίζει τίποτα για την απαγωγή της Ελίφ. Έχει καλή διάθεση γιατί έκλεισε μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία. Δεν ξέρει όμως πως η συμφωνία είναι ένα κόλπο του Νετζντέτ με τελικό σκοπό να τον καταστρέψει. Όταν η Αρζού εμφανίζεται για να καλωσορίσει τον Κενάν, όλοι βρίσκουν μια δικαιολογία για να πάνε στα δωμάτια τους. Η είδηση του τραυματισμού του Σελίμ συγκλονίζει την οικογένεια…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 236

ο Σελίμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει να κάνει δυο βήματα αλλά είναι σε άθλια κατάσταση. Όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο να μάθουν νεότερα για την κατάσταση του Σελίμ. Βλέποντας πως η Ζεϊνέπ μπορεί να σταθεί όρθια, νιώθουν χαρά και θλίψη μαζί. Ο Σελίμ οδηγείται στο χειρουργείο και οι γιατροί καταφέρνουν να αφαιρέσουν τη σφαίρα αλλά η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη και μεταφέρεται στην εντατική. Ο Κενάν δίνει κατάθεση στην αστυνομία και τους λέει πως δεν υποψιάζονται κανέναν για τον πυροβολισμό του Σελίμ και πως δεν έχουν εχθρούς. Σχεδιάζει να ασχοληθεί προσωπικά με τον Νετζντέτ αλλά η Αλιγιέ του λέει να μην φύγει από το νοσοκομείο υπό αυτές τις συνθήκες. Η Γκόντζα καταρρέει στην είδηση του πυροβολισμού του Σελίμ. Κρατάει στα χέρια της τη φωτογραφία του και κλαίει. Ο Νετζντέτ την καλεί αλλά η κοπέλα δεν απαντάει.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ ξαφνιάζονται όταν επιστρέφουν από το σχολείο και δεν τις περιμένει κανείς αλλά η Κιράζ τους λέει πως όλοι έχουν δουλειές και τα κοριτσάκια αρχίζουν το παιχνίδι. Ο Νετζντέτ χαίρεται επειδή ο Ερκούτ πυροβόλησε τον Σελίμ. Ο Μουράτ καλεί τη Φεριντέ στον γάμο του πατέρα του και της αγοράζει και ένα φόρμα. Η Φεριντέ νιώθρι ευτυχισμένη και της αρέσει πολύ το φόρεμα. Η Μελαχάτ θυμώνει όταν βλέπει το φόρεμα και το σκίζει. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι ευτυχισμένοι ψωνίζουν για το νέο τους σπίτι. Ο Μουράτ τους βοηθάει. Η Μελέκ καλεί τον Βεϊσέλ και του λέει πως κάποιος πυροβόλησε τον Σελίμ. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο. Η Αρζού συναντάει τον Σερντάρ και το πρόσωπο του είναι ακόμα πρησμένο από τα χτυπήματα του Νετζντέτ. Και οι δύο είναι αποφασισμένοι να εκδικηθούν τον Νετζντέτ για όλα όσα έχει κάνει. Όταν επιστρέφει στο κτήμα η Αρζού μαθαίνει για τον τραυματισμό του Σελίμ αλλά δεν πηγαίνει στο νοσοκομείο και ζητάει από την Γκόντζα να την κρατάει ενήμερη. Η Αρζού ξέρει πως ο Νετζντέτ ευθύνεται για τον πυροβολισμό του Σελίμ. Ο Ερκούτ δεν μπορεί να βγάλει λεπτά από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ. Πιστεύει πως αν δεν είχε παραιτηθεί από την ιδέα να είναι μαζί, τώρα όλα θα ήταν διαφορετικά στη ζωή του και σίγουρα δεν θα είχε γίνει δολοφόνος…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 237

όλοι βρίσκονται στο νοσοκομείο κοντά στον Σελίμ, ο Σερντάρ αποφασίζει να πάει να μείνει στο κτήμα. Αποφασίζουν να πουν σε όλους ότι είχε ένα ατύχημα. Η Ελίφ τρομάζει όταν βλέπει τον Σερντάρ αλλά δεν λέει σε κανέναν ότι εκείνος την απήγαγε. Η Ζεϊνέπ μπορεί να περπατήσει. Ο Σελίμ ανακτά τις αισθήσεις του και όλοι ανακουφίζονται. Ο Σελίμ είναι ευτυχισμένος επειδή η Ζεϊνέπ μπορεί να περπατήσει. Η Αλιγιέ ξέροντας πια πως ο Σελίμ είναι καλά, πηγαίνει να δει τον Νετζντέτ. Του λέει πως ξέρει ότι αυτός πυροβόλησε τον Σελίμ και πως ήρθε η ώρα να τελειώσει το θέμα και θα πάρει αυτό που θέλει. Του λέει ακόμη πως θέλει χρόνο για να πείσει τον Κενάν.

Όλοι υποψιάζονται πως ο Νετζντέτ είναι αυτός που πυροβόλησετον Σελίμ. Δεν λένε στον Κενάν ότι ο Νετζντέτ απήγαγε την Ελίφ και ότι ο Σελίμ ήταν αυτός που την έσωσε. Μετά από πολλές προσπάθειες, ο Νετζντέτ καταφέρνει να βρει την Γκόντζα στο τηλέφωνο. Συνειδητοποιεί πως η Γκόντζα κλαίει για τον Σελίμ και της ζητάει απαντάει πάντα στο τηλέφωνο όταν την καλεί. Ο Νετζντέτ χαίρεται επειδή η Αλιγιέ έκανε ένα βήμα πίσω. Στο εστιατόριο η Μελέκ λέει στον Μελίχ πως η Ελίφ έπεσε θύμα απαγωγής και πως ο Κενάν δεν ξέρει τίποτα για αυτό. Και οι δυο ανησυχούν πολύ για αυτό και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 238

η Μελέκ ζητάει από τον Μελίχ να πείσει τον Κενάν να μείνει μακριά από τον Νετζντέτ. Η Τουγτσέ και η Ελίφ ανησυχούν πολύ για τον Σελίμ. Η Ιπέκ τους λέει πως έχει γρίπη και για αυτό μένει μακριά από το σπίτι για να μην αρρωστήσουν και αυτές. Η Φεραγιέ βλέπει τον Σερντάρ στο κτήμα και ρωτάει την Ιπέκ ποιος είναι. Η Ιπέκ της λέει πως είναι ξάδελφος της Αρζού και η πληροφορία της εξάπτει το ενδιαφέρον γιατί δεν είχε ακούσει κάτι ποτέ πριν για αυτόν. Τον βρίσκει πολύ γοητευτικό.

Η Ιπέκ και η Αλιγιέ δεν χαίρονται καθόλου όταν διαπιστώνουν πως η Φεραγιέ συμπεριφέρεται πολύ θερμά απέναντι στον Σερντάρ και βρίσκεται στο κτήμα συνεχώς εξαιτίας του. Η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Σερντάρ στο κτήμα και ακόμα περισσότερο όταν η Αρζού της ανακοινώνει πως θα τον φιλοξενήσουν για κάποιο διάστημα. Κανένας στο κτήμα δεν συμπαθεί τον Σερντάρ και φοβούνται μήπως η παραμονή του εκεί γίνει μόνιμη. Ο Κενάν ενοχλείται από τη συμπεριφορά του Σερντάρ. Λέει στην Αρζού πως δεν πιστεύει ότι ο Σερντάρ είναι ξάδελφος της και δεν θέλει να τον δει εκεί όταν επιστρέψει το βράδυ από τη δουλειά. Η Αρζού ζητάει από τον Σερντάρ να την ακούει και να συμπεριφέρεται καλύτερα αλλά εκείνος την προειδοποιεί να μην τον πιέζει γιατί θα πει τα πάντα σε όλους στο σπίτι. Η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει. Στο νοσοκομείο η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς στο πλευρό του Σελίμ. Ο Σελίμ παίρνει εξιτήριο και φεύγουν από το νοσοκομείο…

Close