Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 250

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι επιστρέφουν σπίτι. Όταν ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων μαθαίνει από τον Μουράτ τι συνέβη. Η Τουλάι κρυφακούει τη συζήτησή τους, λυπάται πολύ για ό,τι συνέβη και απογοητευμένη αποφασίζει να επιστρέψει στο παλιό της αφεντικό και να αφήσει ήσυχους τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Όταν ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και δεν τη βρίσκει πιστεύει πως την απήγαγαν αλλά η αλήθεια είναι ότι η Τουλάι επέστρεψε στην παλιά της ζωή. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο κλαμπ και ο Γκιοκχάν του εξηγεί πως η Τουλάι επέστρεψε με τη θέλησή της αλλά εκείνος δεν τον πιστεύει.

Ο Γκιοκχάν καλεί την Τουλάι και εκείνη επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του. Εξηγεί στον Βεϊσέλ πως της έλειψε η παλιά ζωή της και πως δεν τον αγαπάει. Ο Βεϊσέλ δεν πιστεύει λέξη αλλά οι άντρες του Γκιοκχάν τον πετάνε έξω από το μαγαζί. Ο Νετζντέτ έχει καταλάβει πως κάτι προβληματίζει τον Ερκούτ και πηγαίνει μαζί του στο κλαμπ, όπου δουλεύει η Τουλάι. Φτάνουν εκεί την ώρα, που πετάνε έξω τον Βεϊσέλ και ο Ερκούτ αναγνωρίζει τη φωνή του αλλά δεν λέει τίποτα στο αφεντικό του. Η Μελαχάτ πηγαίνει στο εστιατόριο για να ζητήσει εξηγήσεις από τη Φεριντέ αλλά εκείνη λείπει. Η Μελαχάτ λέει στη Μελέκ πως η Φεριντέ της έκλεψε τα χρήματά της αλλά εκείνη δεν την πιστεύει. Αργότερα η Φεριντέ και ο Μουράτ παραδέχονται πως είναι αλήθεια και πως το έκανε για να σώσει τη ζωή του Μουράτ. Η Φεριντέ δεν μπορεί να επιστρέψει σπίτι τη και μένει στο εστιατόριο. Η Μελαχάτ καλεί τα αδέλφια της Φεριντέ και κατηγορεί την κοπέλα λέγοντας τους πως έχει μέρες να έρθει σπίτι και τριγυρνάει με τους άντρες της γειτονιάς. Ο Μουράτ δεν θέλει να αφήσει μόνη της τη Φεριντέ στο εστιατόριο και περνάει τη νύχτα του έξω από την πόρτα, κάνοντας τη Φεριντέ πολύ ευτυχισμένη.

Ο Ερκούτ προσφέρει στον Βεϊσέλ τη βοήθεια του αλλά εκείνος αρχικά αρνείται αλλά όταν βλέπει το αυτοκίνητο του Ερκούτ αλλάζει γνώμη και ζητάει να γνωρίσει το αφεντικό του. Ο Ερκούτ του εξηγεί ότι το αφεντικό του είναι ένας επικίνδυνος άντρας και αρνείται. Αλλά με κάποιο τρόπο ο Βεϊσέλ καταφέρνει να γίνει οδηγός του Νετζντέτ. Ο Ερκούτ μένει άφωνος όταν τον βλέπει μπροστά του. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ προετοιμάζονται για το καθυστερημένο ταξίδι του γάμου τους. Η Ζεϊνέπ καλεί τη Μελέκ και της λέει πως όλα είναι καλά ανάμεσα σε εκείνη και τον Σελίμ, η Μελέκ είναι ευτυχισμένοι για εκείνους. Λίγο αργότερα, ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Ελίφ επισκέπτονται τη Μελέκ. Η Ελίφ είναι ευτυχισμένη που βλέπει τη μητέρα της. Της μιλάει για όσα έμαθε στο σχολείο και της δείχνει τις εργασίες της. Και η Μελέκ χαίρεται πολύ, που έχει δίπλα της τη μονάκριβη κόρη της. Ο Σερντάρ επιμένει να ζητάει από την Αρζού να φύγουν μαζί με την Τουγτσέ αλλά εκείνη αρνείται…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 251

Η Αρζού αλλάζει στάση απέναντι στον Σερντάρ. Του ζητάει συγνώμη επειδή του φέρθηκε άσχημα και αρχίζει να είναι καλή μαζί του. Του λέει πως εκείνη πρέπει να μείνει στο κτήμα για το καλό της Τουγτσέ αλλά εκείνος μπορεί να φύγει και να πάει στη Γαλλία, όπου αργότερα θα ενωθούν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ο Σερντάρ δεν πείθεται από τα λόγια της Αρζού και της ξεκαθαρίζει ότι ο μόνος τρόπος για να φύγει από το κτήμα είναι μαζί της και με την Τουγτσέ. Η Γκόντζα πηγαίνει να δει τον Νετζντέτ και κάνει πως δεν γνωρίζει τον Βεϊσέλ. Και οι δύο γίνονται μάρτυρες ενός βίαιου ξεσπάσματος του Νετζντέτ και τρομάζουν.

Δείτε ακόμα: Όσο Έχω Εσένα – Περιλήψεις Επεισόδιων 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91,92,93, 94, 95, 96

Η Γκόντζα αποκαλύπτει στον Βεϊσέλ πως ο Νετζντέτ είναι ο πατέρας της Αρζού. Ο Ερκούτ προειδοποιεί τον Βεϊσέλ σχετικά με τον Νετζντέτ αλλά εκείνος δεν τον ακούει. Η Μελέκ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Κενάν. Τα αδέλφια της Φεριντέ, ο Σενκάρ, ο Σαμί και ο Σαμέτ, έρχονται στην πόλη. Η Μελαχάτ τους λέει πως η Φεριντέ έκλεψε τα χρήματά της, πως δεν θέλει να πάει σχολείο και πως η συμπεριφορά της είναι προκλητική. Ο Σενκάρ και ο Σαμί γίνονται έξαλλοι. Ο Σαμέτ είναι ψύχραιμος και προτείνει πριν κάνουν οτιδήποτε να μιλήσουν πρώτα με τη Φεριντέ αλλά δεν του δίνουν σημασία. Ο Κενάν περνάει χρόνο με την Τουγτσέ αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ και είναι στενοχωρημένος.

Όταν η Αλιγιέ τον ρωτάει γιατί είναι θλιμμένος εκείνος της απαντάει πως το όνομα του εστιατορίου της Μελέκ είναι ίδιο με αυτό, που, όταν ήταν παντρεμένοι, σκόπευαν να δώσουν στην κόρη τους. Η Αλιγιά λυπάται που βλέπει τον γιο της σε αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να μιλήσει στη Μελέκ. Ζητάει από τη Μελέκ να πει την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ καθώς ο Νετζντέτ έχει εξαφανιστεί πια από τις ζωές τους. Η Μελέκ αρνείται όμως γιατί δεν θέλει να καταστρέψει μια οικογένεια. Η Κιράζ λέει στον Κενάν πως η Αλιγιέ έχει πάει να επισκεφθεί τη Μελέκ…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 252

Η Μελαχάτ, ο Σενκάρ , ο Σαμί και ο Σαμέτ, πηγαίνουν στο εστιατόριο να βρουν τη Φεριντέ. Όλοι, εκτός από τον Σαμέτ, είναι εξοργισμένοι. Καθώς η Φεριντέ και η Μελέκ ετοιμάζουν τη λίστα με τα ψώνια, που έχουν να κάνουν για το εστιατόριο, η Φεριντέ βλέπει τα αδέλφια της να έρχονται και τρομοκρατείται. Η Μελέκ δεν καταλαβαίνει τον λόγο αλλά την κρύβει στην κουζίνα. Η Μελαχάτ επιστρέφει σπίτι της γιατί δεν θέλει να ανακατευθεί πλέον σε ότι γίνει. Όταν δεν βρίσκουν τη Φεριντέ, τα αδέλφια της ενοχλούν τη Μελέκ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Κενάν και οι τρεις άντρες θεωρούν πως είναι ο αγαπημένος της Φεριντέ. Ο Κενάν χτυπάει τον Σενκάρ και τον Σαμί, τους αφοπλίζει και τους διώχνει από το εστιατόριο.

Δείτε ακόμα :Η Επιστροφή – Περιλήψεις Επεισοδίων 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71

Ο Μουράτ κατηγορεί τον εαυτό του για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Φεριντέ. Αποφασίζει να μην αφήσει μόνες τη Φεριντέ και τη Μελέκ. Η Μελέκ ενημερώνει τον Μελίχ και εκείνος της λέει πως θα βρουν μια λύση. Ο Μελίχ λέει στη Φεριντέ πως έχει έναν γνωστό την αστυνομία αλλά η κοπέλα δεν θέλει να κάνει καταγγελία. Ο Μελίχ αναγκάζεται να φιλοξενήσει τον Μουράτ και τη Φεριντέ σπίτι του μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η Τουγτσέ και η Ελίφ θέλουν να στείλουν μια φωτογραφία τους στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και τραβάνε μια selfie με το κινητό του Σερντάρ. Βλέπουν στο κινητό μια φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ και η Ελίφ ξεχνιέται και αποκαλεί τη Μελέκ «μαμά». Η Τουγτσέ τη διορθώνει και της λέει πως αυτή είναι η θεία Μελέκ. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο δωμάτιο ο Κενάν, βλέπει τη φωτογραφία του με τη Μελέκ και ζητάει έξαλλος εξηγήσεις από τον Σερντάρ. Η Αρζού τους ακούει να τσακώνονται. Ο Σερντάρ λέει στον Κενάν πως βλέπει ότι η Αρζού είναι δυστυχισμένη και ως συγγενής της θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει. Αυτό θυμώνει ακόμα περισσότερο τον Κενάν και απαιτεί από τον Σερντάρ να φύγει από το σπίτι του. Η Αρζού επεμβαίνει και ο Σερντάρ λέει πως θα φύγει μόνο αν του το ζητήσει εκείνη.

Η Αρζού λέει στον Κενάν πως ο Σερντάρ θα φύγει αμέσως και βγαίνουν μαζί από το δωμάτιο. Ο Σερντάρ αρνείται να φύγει αλλά η Αρζού τον πείθει λέγοντας του πως θα το σκάσουν από τη χώρα μαζί το ίδιο βράδυ. Αφού διώχνει τον Σερντάρ, η Αρζού πηγαίνει στον Κενάν. Όταν λέει πως δεν είχε καμία σχέση με ό,τι έκανε ο Σερντάρ και τον ρωτάει τι θέλει από εκείνη, ο Κενάν της απαντάει πως δεν τη θέλει πια στη ζωή του και στη ζωή της κόρη του. Η Αρζού αποφασίζει να φύγει μαζί με την Τουγτσέ και τον Σερντάρ. Ζητάει από την Τουγτσέ να μην πει τίποτα σε κανέναν και η Τουγτσέ δέχεται γιατί δεν θέλει να μείνει ξανά μακριά από τη μητέρα της. Η Τουγτσέ και η Ελίφ λένε στην Κιράζ πως βρήκαν στο κινητό του Σερντάρ μια φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ. Η Κιράζ το λέει στην Γκόντζα. Ο Νετζντέτ δίνει μια τσάντα με χρήματα στον Ερκούτ για να την παραδώσει σε κάποιους ανθρώπους, από τους οποίους εξαρτάται το μέλλον του. Ο Βεϊσέλ βλέπει πως στην τσάντα υπάρχουν πολλά λεφτά και θέλει με κάποιο τρόπο να γίνουν δικά του…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 253

Η Τουγτσέ δεν αντέχει να κρατήσει το μυστικό της και λέει στην Ελίφ πως αυτή και η Αρζού θα φύγουν και δεν θα επιστρέψουν στο κτήμα ποτέ ξανά. Όλοι καταλαβαίνουν την κακή διάθεση της Τουγτσέ αλλά δεν γνωρίζουν την αιτία. Η Τουγτσέ και η Αρζού φεύγουν κρυφά από το σπίτι αλλά όταν η Τουγτσέ παρακαλεί τη μητέρα της να επιστρέψουν η Αρζού αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να μην το σκάσει με τον Σερντάρ. Ο Σερντάρ τις βλέπει να γυρίζουν πίσω αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει.

Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει ξανά την Τουγτσέ. Η Γκόντζα βλέπει την Αρζού να επιστρέφει σπίτι αθόρυβα. Ο Σερντάρ καλεί την Αρζού και την απειλεί πως θα πει τα πάντα σε όλους αλλά όταν η Αρζού του λέει πως η Τουγτσέ έκλαιγε, ο Σερντάρ ηρεμεί. Η Αρζού τον ρωτάει που είναι και εκείνος της λέει πως βρίσκεται σε ένα πλοίο με προορισμό τη Γαλλία αλλά στην πραγματικότητα λέει ψέματα. Ο Βεϊσέλ προτείνει στον Ερκούτ να μην παραδώσουν τα χρήματα, που τους έδωσε ο Νετζντέτ αλλά να τα μοιραστούν. Ο Ερκούτ του εξηγεί πως ο Νετζντέτ είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος και αρνείται. Τον προειδοποιεί μάλιστα να μην του κάνει ποτέ ξανά ανάλογη πρόταση γιατί θα τον βρει απέναντί του.

Στη γειτονιά της Μελέκ μετακομίζει ένας δάσκαλος και πηγαίνει στο εστιατόριο να ρωτήσει που είναι το φαρμακείο. Η πίεση του πέφτει απότομα και ο άντρας λιποθυμάει. Η Μελέκ προσπαθεί να τον βοηθήσει. Η Αλιγιέ τα βάζει με την Γκόντζα επειδή λείπει συνέχεια και την προειδοποιεί να αλλάξει συμπεριφορά. Η Φεραγιέ και η Πελίν πιστεύουν ότι ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λείπουν από τη σχολή επειδή έχουν τσακωθεί…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 254

Ο Σερντάρ βρίσκεται έξω από το κτήμα και μπαίνει μέσα κρυφά. Μπαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ και κόβει μια τούφα από τα μαλλιά της. Ο Νετζντέτ καλεί την Γκόντζα και της λέει πως βαρέθηκε να του λείπει και κουράστηκε να την περιμένει. Η Γκόντζα του ζητάει λίγο χρόνο ακόμα. Η Φεριντέ συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μελίχ και λυπάται επειδή δεν μπορεί να βοηθήσει τη Μελέκ αλλά δεν έχει άλλη επιλογή προς το παρόν. Ο Μουράτ της συμπαραστέκεται.

Ο Μουράτ λέει στον Βεϊσέλ τι συνέβη στη Φεριντέ και τη Μελέκ. Ο Μουράτ θυμώνει όταν μαθαίνει πως ο πατέρας του συνεργάζεται ξανά με τον Ερκούτ. Ο Σενκάρ, ο Σαμί και ο Σαμέτ αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τη Μελέκ και τον Μελίχ γιατί πιστεύουν θα τους οδηγήσουν στη Φεριντέ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επιστρέφουν από το ταξίδι του μέλιτος με δώρα για όλους. Όλοι, εκτός από την Αρζού, είναι ευτυχισμένοι. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μιλάνε για τις διακοπές τους στην Ινδονησία και δείχνουν τις φωτογραφίες, που τράβηξαν. Η Αρζού περιποιείται τα μαλλιά της Τουγτσέ και καταλαβαίνει πως κάποιος της τα έκοψε. Όταν ρωτάει τη μικρή τι συνέβη, εκείνη της λέει πως ο Σερντάρ το έκανε. Εκείνη τη στιγμή, η Αρζού λαμβάνει ένα μήνυμα στο τηλέφωνο της από τον Σερντάρ, ο οποίος την ενημερώνει ότι έστειλε ένα γράμμα στον Κενάν. Ανάμεσα στην αλληλογραφία, που λαμβάνει ο Κενάν, υπάρχει και μια επιστολή από ένα εργαστήριο. Ενώ ο Κενάν ετοιμάζεται να ανοίξει τη συγκεκριμένη επιστολή, η Αρζού μπαίνει στο δωμάτιο του και του λέει πως η Τουγτσέ λιποθύμησε.

Ο Κενάν τα αφήνει όλα και τρέχει να βρεθεί δίπλα στην κόρη του. Στην πραγματικότητα η Αρζού έχει πει στην Τουγτσέ να κάνει πως λιποθύμησε. Η Τουγτσέ χαίρεται για την προσοχή, που της δείχνει ο πατέρας της αλλά η υπόλοιπη οικογένεια πιστεύει πως η μικρή υποκρίθηκε την άρρωστη για να μην πάει σχολείο. Η Αρζού παίρνει τον φάκελο, που έστειλε ο Σερντάρ με αποτελέσματα τεστ DNA. Η Αρζού γίνεται έξαλλη μαζί του. Η Φεραγιέ και η Πελίν πιστεύουν πως το κόλπο τους έπιασε και ο Σελίμ χώρισε από την Ζεϊνέπ αλλά όταν βλέπουν τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους γίνονται έξαλλες. Αποφασίζουν να ετοιμάσουν ένα νέο κόλπο για να χωρίσουν τη Ζεϊνέπ από τον Σελίμ…

Close