ELIF Β Κύκλος – Περιλήψεις Επεισοδίων 255, 256, 257, 258, 259

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 255

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αν και έχουν γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος, νιώθουν ακόμα πως βρίσκονται εκεί και απολαμβάνουν την αγάπη τους. Η Αρζού μιλάει στην Τουγτσέ και της λέει πως αν κάνει ό,τι της λέει ο πατέρας της θα ασχολείται περισσότερο μαζί της και με αυτό τον ψυχολογικό εκβιασμό, κάνει την κόρη της συνέταιρο σε όλα τα ψέματά της. Η Αρζού πηγαίνει στο εργαστήριο όπου η Σερντάρ έκανε το τεστ dna και προσφέρει χρήματα στη νοσοκόμα για να καταστρέψει τα αποτελέσματα. Η γυναίκα δέχεται τη συμφωνία και σβήνει τα αρχεία. Η Γκόντζα ψάχνει το δωμάτιο της Αρζού και βρίσκει τα αποτελέσματα από το τεστ dna και μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι κόρη του Σερντάρ. Θεωρεί πως δεν έχει κανένα λόγο πλέον να μένει στο κτήμα και ανακοινώνει στον Νετζντέτ πως θα πάει να μείνει στο σπίτι του

Η Αρζού προσπαθεί να την εμποδίσει αλλά η Γκόντζα δεν ακούει κουβέντα και όταν της δείχνει τα αποτελέσματα του τεστ dna, η Αρζού παγώνει. Ο Σερντάρ τριγυρίζει έξω από το κτήμα αλλά δεν ξέρει πως η Γκόντζα έχει στην κατοχή της τα αποτελέσματα του τεστ dna. Ο Σερντάρ ρωτάει την Γκόντζα για την Αρζού και μαθαίνει πως δεν βρίσκεται στο κτήμα. Την περιμένει να επιστρέψει στην πύλη και την παρακολουθεί. Η Αρζού τον κατηγορεί για το τεστ dna, που έκανε και του ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν πρόκειται να αφήσει τόσα πλούτη για να το σκάσει μαζί του. Στη συνέχεια του λέει πως αυτή έχει τον φάκελο και πως έχει φροντίσει να μην μπορεί να βρει ξανά τα αποτελέσματα στο εργαστήριο γιατί έχουν σβηστεί τα αρχεία. Ο Σερντάρ γίνεται έξαλλος και της λέει πως μπορεί να το επαναλάβει το τεστ οποιαδήποτε στιγμή θελήσει και την προειδοποιεί πως οι δυο τους δεν έχουν τελειώσει ακόμα.

Τα αδέλφια της Φεριντέ παρακολουθούν τη Μελέκ και ανακαλύπτουν που μένει η αδελφή τους. Όταν η Μελέκ φεύγει από το σπίτι, συνειδητοποιούν πως η Φεριντέ είναι μόνη και χτυπάνε το κουδούνι. Η Φεριντέ τρομάζει όταν τους βλέπει και εκείνοι της λένε πως αν δεν τους ακολουθήσει, θα σκοτώσουν τον Μουράτ. Η Φεριντέ είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει τα αδέλφια της και τα μεγαλύτερα ζητάνε από τον μικρότερο, τον Σάμετ, να σκοτώσει τη Φεριντέ για να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειας, καθώς εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του, η ποινή θα είναι μικρότερη. Η Μελαχάτ λέει στα αδέλφια της Φεριντέ πως δεν θέλει να σκοτώσουν την κοπέλα στο σπίτι της και τους ζητάει να βρουν ένα άλλο μέρος…

Δείτε ακόμα: Το Τατουάζ Β κύκλος: Περιλήψεις Επεισοδίων 129-130-131-132-133-134

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 256

Η Γκόντζα φεύγει από το κτήμα και ο Βεϊσέλ είναι αυτός, που πηγαίνει να την παραλάβει. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. Η Γκόντζα ζητάει από τον Βεϊσέλ να μη συμπεριφέρεται φιλικά μαζί της και να μην ξεχνάει τη θέση του, ότι είναι ένας οδηγός. Ο Νετζντέτ συστήνει την Γκόντζα σε όλο το προσωπικό του και τους λέει πως ακόμα και εκείνος έρχεται δεύτερος σε σύγκριση μαζί της και πως πλέον αυτή είναι η κυρία του σπιτιού. Ο Νετζντέτ ξεκινάει τις γαμήλιες προετοιμασίες και η Γκόντζα είναι πανευτυχής. Η Αρζού όμως δεν θέλει να γίνει αυτός ο γάμος και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τον σταματήσει.

Ο Νετζντέτ μαθαίνει πως ο Σερντάρ εκβιάζει την κόρη του και ζητάει από τον Ερκούτ να τον βρει και να τον φέρει μπροστά του. Τα αδέλφια της Φεριντέ την πηγαίνουν στο δάσος. Ο Σάμετ δεν θέλει να την πυροβολήσει. Η Φεριντέ προσπαθεί να τον πείσει πως αυτό, που πάει να κάνει είναι λάθος. Ο Σενκάρ και ο Σάμι περιμένουν στο αυτοκίνητο. Ο Σάμετ δεν μπορεί να πυροβολήσει τη Φεριντέ και της λέει να τρέξει μακριά. Η Φεριντέ φεύγει χωρίς να ρίξει μια ματιά πίσω της. Βρίσκει έναν περαστικό και από το τηλέφωνο του επικοινωνεί με τον Μουράτ. Του λέει πως το έσκασε και του ζητάει να έρθει να την πάρει. Ο Μουράτ βρίσκει την κοπέλα τρομαγμένη και την αγκαλιάζει σφιχτά. Στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Μελίχ και του εξηγεί τι συνέβη. Ο Μελίχ πηγαίνει να παραλάβει το ζευγάρι. Τα αδέλφια της Φεριντέ πηγαίνουν στο εστιατόριο της Μελέκ αναζητώντας την αδελφή τους.

Η Μελέκ κρύβεται στην κουζίνα και καλεί αμέσως τον Μελίχ αλλά το τηλέφωνο του είναι κατειλημμένο. Έτσι τηλεφωνεί στον Κενάν και του εξηγεί τι έχει συμβεί. Ο Κενάν σπεύδει στο εστιατόριο και διώχνει τα τρία αδέλφια από εκεί. Όταν η Κιράζ δεν μπορεί να βρει την Γκόντζα πηγαίνει στο δωμάτιο της και διαπιστώνει πως οι ντουλάπα της είναι άδεια. Αμέσως ενημερώνει την Αλιγιέ πως η Γκόντζα έφυγε και εκείνη δεν μπορεί να βγάλει νόημα από την ξαφνική της αποχώρηση. Η Κιράζ της λέει πως η Γκόντζα έβλεπε τελευταία κάποιον και ίσως να έφυγε μαζί του. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ δίνουν στην Πελίν το δώρο, που της έφεραν από το Μπαλί. Η Πελίν είναι έξαλλη και συναντάει την Φεραγιέ…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 257

ο Κενάν σώζει τη Μελέκ από τα αδέλφια της Φεριντέ και καλούν την αστυνομία. Η αστυνομία συλλαμβάνει τα τρία αδέλφια. Ο Μελίχ πηγαίνει τη Φεριντέ και τον Μουράτ στο σπίτι του Εφρούζ και εκείνος τους καλοδέχεται. Όταν η Μελέκ τους λέει πως τα αδέλφια της Φεριντέ έχουν συλληφθεί, ανακουφίζονται. Η Φεριντέ ανησυχεί για τον αδελφό της, τον Σάμετ και ο Κενάν της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποφυλακίσει.
Ο Κενάν συνοδεύει τη Φεριντέ στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση. Η κοπέλα λέει στους αστυνομικούς πως ο Σάμετ είναι αθώος και πως την προστάτεψε. Ο νεαρός αφήνεται ελεύθερος. Στο τμήμα η Μελαχάτ διαμαρτύρεται για τα χρήματα, που της πήρε η Φεριντέ. Ο Κενάν την ακούει και υπόσχεται να το αναλάβει εκείνος αυτό το ζήτημα. Η Μελαχάτ, που ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα, παίρνει την κάρτα του Κενάν και φεύγει από το τμήμα. Ο Νετζντέτ θυμώνει επειδή ο Σερντάρ δεν αφήνει ήσυχη την Αρζού. Ζητάει από τους άντρες του να τον βρουν και να τον φέρουν μπροστά του.

Καλεί στο σπίτι του και την Αρζού, της δίνει ένα όπλο και της ζητάει να πυροβολήσει τον Σερντάρ. Ο Νετζντέτ τους αφήνει μόνους. Ο Σερντάρ λέει στην Αρζού πως αν τον σκοτώσει, θα σκοτώσει τον πατέρα της Τουγτσέ. Η Αρζού ξέρει πως ο Σερντάρ και η Τουγτσέ έχουν αναπτύξει μια ωραία σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης και δεν μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος μαζί της και όταν αποφασίζει να τον σκοτώσει ο ίδιος, ο Σερντάρ το έχει σκάσει. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να τον βρουν και να κλειδώσουν όλες τις εξόδους. Ο Σερντάρ δεν έχει άλλη επιλογή από το να κρυφτεί μέσα στο σπίτι. Η Αρζού λέει στην Γκόντζα πως ζει σε έναν φανταστικό κόσμο αλλά εκείνη πιστεύει πως ο Νετζντέτ την αγαπάει και νιώθει για πρώτη φορά δυνατή. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ζουν την απόλυτη ευτυχία…

Δείτε ακόμα: ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Αποχώρηση του πιο αγαπημένου πρωταγωνιστή στο φινάλε της σεζόν

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 258

Ο Σάμετ αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τον Κενάν. Ο Κενάν υπόσχεται να καλύψει τα έξοδα για τις σπουδές του. Ο Σάμετ και η Φεριντέ είναι πολύ χαρούμενοι. Ο Μελίχ και η Μελέκ τους βοηθάνε να βρουν σπίτι. Η Φεριντέ δεν ξέρει πως να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη τους. Ο Κενάν ρωτάει τον Μουράτ σχετικά με τα χρήματα, που ζητάει η Μελαχάτ και το Μουράτ του εξηγεί τι συνέβη. Η Γκόντζα και ο Νετζντέτ πρόκειται να παντρευτούν σε δύο μέρες. Η Γκόντζα προετοιμάζεται για τη νέα της ζωή. Βλέπει τον Σερντάρ, που κρύβεται στο δωμάτιό της. Ο άντρας ικετεύει την Γκόντζα να μην πει σε κανέναν πως τον είδε γιατί θα τον σκοτώσουν και ζητάει τη βοήθεια της για να βγει από το σπίτι.

Της λέει την αλήθεια, πως είναι δηλαδή ο πραγματικός πατέρας της Τουγτσέ. Η Γκόντζα του λέει πως το γνωρίζει ήδη και ρωτάει τι θα κερδίσει εκείνη αν τον βοηθήσει. Ο Σερντάρ της λέει πως ξέρει ότι μισεί την Αρζου οπότε μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία ως μοχλό πίεσης εναντίον της Αρζού. Αποφασίζουν να συνεργαστούν απέναντι στην Αρζού. Η Γκόντζα ζητάει από τον Νετζντέτ να πάει στην οικογένεια Εμίρογλου και να τους καλέσει στον γάμο. Ο Νετζντέτ δέχεται και την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Ο Βεϊσέλ βλέπει την Γκόντζα να βοηθάει τον Σερντάρ να το σκάσει και αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει αυτό εναντίον της.

Η Αρζού έχει μετανιώσει που δεν σκότωσε τον Σερντάρ και φοβάται μην αποκαλύψει τα μυστικά της. Με την αποχώρηση της Γκόντζα, η Κιράζ έχει επιφορτιστεί με όλες τις δουλειές του σπιτιού. Όταν η Αλιγιέ λέει πως πρέπει να βρουν γρήγορα μια κοπέλα, η Κιράζ χαίρεται γιατί οι δουλειές στο σπίτι είναι πάρα πολλές. Ο Σελίμ ετοιμάζει μια έκπληξη για τη Ζεϊνέπ και ζητάει τη βοήθεια της Κιράζ. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της. Όταν λέει στην Αλιγιέ πως θέλει να δει τη μητέρα της, η Αλιγιέ νιώθει θλίψη…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 259

Η Μελέκ επικοινωνεί με την Αλιγιέ και της λέει πως θέλει να πάρει την Ελίφ σπίτι της γιατί της λείπει. Η Αλιγιέ της λέει πως η Ελίφ και η Τουγτσέ τα πηγαίνουν πια πολύ καλά και πως η μικρή τα πάει καλά και στο σχολείο της. Θεωρεί πως δεν πρέπει να αλλάξουν την καθημερινότητα του παιδιού και πως είναι ώρα να πουν την αλήθεια στον Κενάν. Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελαχάτ και της δίνει τα χρήματα, που έχασε. Η Φεριντέ είναι λυπημένη επειδή ο Σάμετ θα επιστρέψει στο χωριό τους και θα της λείψει. Ο Σάμετ υπόσχεται στη Φεριντέ να τα πάει καλά στο σχολείο. Καθώς τα δύο αδέλφια λένε «αντίο» στο εστιατόριο της Μελέκ, εμφανίζεται η Μελαχάτ και τους λέει πως ο Κενάν είναι ένας καλός και γενναιόδωρος άνθρωπος.

Η Φεριντέ τη ρωτάει αν πήρε χρήματα από τον Κενάν και η Μελαχάτ λέει ψέματα αλλά η Φεριντέ δεν την πιστεύει. Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο μέρος, που είχαν κάνει το πρώτο τους πικ – νικ και είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι. Η Αρζού καταφέρνει να βρει τον Σερντάρ στο τηλέφωνο και του ζητάει να συναντηθούν. Εκείνος της απαντάει πως θα το μετανιώσει, που τον άφησε να ζήσει και το κλείνει. Η Γκόντζα πηγαίνει στο κτήμα να δώσει το προσκλητήριο του γάμου στην οικογένεια Εμίρογλου.

Η Αλιγιέ και η Κιράζ ξαφνιάζονται όταν τη βλέπουν μπροστά τους ντυμένη με ακριβά ρούχα. Η Αρζού αντιδρά στην επίσκεψη της Γκόντζα και η Αλιγιέ τη ρωτάει για ποιο λόγο είναι τόσο θυμωμένη. Καθώς η Αρζού προσπαθεί να εξηγήσει, εμφανίζεται ο Νετζντέτ και τους λέει πως είναι εκεί για να πάρει τη γυναίκα του. Όλοι μένουν άφωνοι. Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της στο όνειρο της και ξυπνάει κλαίγοντας. Η Αλιγιέ μαζί με την Τουγτσέ την παρηγορούν. Μετά από αυτό το περιστατικό, η Αλιγιέ τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως το απόγευμα θα της φέρει την Ελίφ…


Close