Ελλή Τρίγκου: Αυτή είναι η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει μετά τις Άγριες Μέλισσες

Έλλη Τρίγκου: Αυτή είναι η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει μετά τις Άγριες Μέλισσες. Οι Άγριες Μέλισσες η τηλεοπτική σειρά που καθήλωσε το κοινό για 3 χρόνια, φθάνει στο τέλος της. Παρόλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε την Έλλη Τρίγκου: ,την τηλεοπτική μας Ασημίνα δηλαδή ξανά στις οθόνες μας    

Κανάλι χωρίς μυθοπλασία γίνεται; Δε γίνεται! Η μυθοπλασία είναι ο απόλυτος κυρίαρχος την φετινή χρόνια στη τηλεόραση, και τα κανάλια προετοιμάζονται πυρετωδώς με νέες σειρές για του χρόνου. Μετά τις αποκλειστικές ειδήσεις για τις νέες σειρές των ALPHA και MEGA, έρχεται και η σειρά του ΣΚΑΙ, ο οποίος ετοιμάζει εντατικά μια νέα καθημερινή σειρά, με έξυπνο και ενδιαφέρον τίτλο, και πολύ συγκινητική υπόθεση – ιστορία!

Ελλή Τρίγκου: Αυτή είναι η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει μετά τις Άγριες Μέλισσες

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Κρίση στη σχέση Δρόσως Κωνσταντή

Ποια είναι η νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν ο ΣΚΑΙ; Ποιος ο τίτλος και η υπόθεση; Δείτε αποκλειστικά!

Γλυκάνισος: Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ο σκηνοθέτης και η υπόθεση

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κανάλι προορίζει τη νέα αυτή φιλόδοξη σειρά για τρεις φορές την εβδομάδα. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Σταύρος Ποταμάρης σύμφωνα με το youfly.com , ενώ αυτό που πραγματικά θα καθηλώσει τους τηλεθεατές είναι η συγκλονιστική υπόθεση.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη και ο Λάμπρος μιλούν για το τέλος της σειράς

Ελλή Τρίγκου: Αυτή είναι η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει μετά τις Άγριες Μέλισσες

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο όμορφο νησί της Μυτιλήνης. Εκεί, μια Σύρια κοπέλα, μετανάστης πολέμου, ερωτεύεται έναν Έλληνα ντόπιο. Σύνορα, η αγάπη και ο έρωτας δε γνωρίζουν. Και από που προέρχεται ο τίτλος της νέας σειράς του ΣΚΑΙ «Γλυκάνισος»; Μα φυσικά από το σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης, το ούζο. Και ποιο είναι το κύριο συστατικό του ούζου; Γλυκάνισος φυσικά! Μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close