Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη και ο Λάμπρος μιλούν για το τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες : Το μεγάλο φινάλε της  σειράς αναμένεται και όλοι ανυπομονούμε. Η σειρά έχει κερδίσει τις καρδίες των τηλεθεατών από τα πρώτα κιόλας επεισόδια και η Ελένη και ο Λάμπρος μιλούν για το τέλος της .

Οσο πλησιάζει το τέλος τόσο δεν θέλουμε μωρεεεεεεεε

Οι «Άγριες Μέλισσες» ολοκληρώνουν φέτος τον τρίτο και τελευταίο τους κύκλο . Μια σειρά που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών για την πλοκή, τη σκηνοθεσία, τους ηθοποιούς αλλά και την πολύ όμορφη μουσική της. Οι πρωταγωνιστές, Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος μιλούν αποκλειστικά στο TV24 για το φινάλε της σειράς.

Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη και ο Λάμπρος μιλούν για το τέλος της σειράς

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ζάχος και Μελέτης σώζουν το ζευγάρι

Τραγούδια που μας έκαναν να δακρύσουμε, που μας ταξίδεψαν και που ακόμα κι όταν η σειρά θα έχει περάσει στην τηλεοπτική ιστορία, θα συνεχίσουν να υπάρχουν, να τραγουδιούνται και να κρατάνε ζωντανή την εικόνα των αγαπημένων «Μελισσών». Αυτά τα τραγούδια, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, θα ακούσουμε στις 17 Ιουνίου στο CT Garden Festival του Christmas Theater.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Κίτσου και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για τις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη και ο Λάμπρος μιλούν για το τέλος της σειράς

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Προδότες Νικηφόρος και Κωνσταντής

«Τρία χρόνια τώρα, αυτό που ζήσαμε στις “Αγριες μέλισσες” ήταν πραγματική ευλογία. Αγάπη, αποδοχή, αναγνώριση… Ολα σε μεγάλες δόσεις μαζί με τα τραγούδια του Αλέξανδρου και της Ουρανίας, που πλαισίωσαν εξαιρετικά τις σκηνές της σειράς και τρύπωσαν στις καρδιές μας τόσο φυσικά, σαν φρέσκο αναζωογονητικό αεράκι.

Αυτά τα τραγούδια είναι η αφορμή, να συναντηθούμε στο City Garden Festival του Christmas Theater, στις 17 του Ιούνη, να αποχαιρετίσουμε τη σειρά που κλείνει σιγά-σιγά τον κύκλο της και που μας έδεσε μαζί σας αναπότρεπτα. Σας περιμένουμε να μπλέξουμε τις φωνές μας και να μοιραστούμε τη μαγεία του λάιβ καθώς τα τραγούδια θα μας παίρνουν απ’ το χέρι», αναφέρει αρχικά η Μαρία Κίτσου.

Άγριες Μέλισσες : Το τέλος της σειράς και η συναυλία Κίτσου – Γκοτσόπουλου

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Στη συνέχεια, τον λόγο παίρνει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος σχολιάζει: «Στις 17 Ιουνίου οι “Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες” στο City Garden Festival του Christmas Theater και αυτό που δίνει λόγο ύπαρξης σε άλλη μια τέτοια βραδιά, είναι η προσμονή της συνάντησής μας με όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε, για να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα τραγούδια του Αλέξανδρου και της Ουρανίας.

Αν όπως λένε το τραγούδι είναι το γιατρικό της λήθης, ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος για να βιώσουμε ξανά όλα τα όμορφα συναισθήματα που ανταλλάξαμε αυτά τα τρία χρόνια στις “Αγριες μέλισσες”, μεταξύ μας όλοι οι συντελεστές, αλλά και με όλους εσάς που μας ακολουθήσατε με πάθος σ’ αυτό το φανταστικό ταξίδι μυθοπλασίας. Η σειρά μπορεί να φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, όμως τα τραγούδια θα ’ναι πάντα εδώ να κρατούν ζωντανό τον σύνδεσμο με όλους. Σας ευχαριστούμε».

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close