Άγριες Μέλισσες: Η υγεία του Κωνσταντή χειροτερεύει

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού έρχεται κρίση στη σχέση Δρόσως Κωνσταντή

Σιγά μην τον αφήσουμε να πάθει κάτι πριν το φινάλε…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ζάχος και Μελέτης σώζουν το ζευγάρι

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή συνεχίζουν να θεωρούνται προδότες για το Διαφάνι όμως και οι εργασίες συνεχώς καθυστερούν. Κανείς δεν ξέρει πως πίσω από τις καθυστερήσεις αυτές βρίσκονται τα δύο αδέρφια θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κερδίσουν χρόνο. Όμως δημιουργούν μεγάλες αντιδράσεις με τους υπόλοιπους μετόχους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Η υγεία του Κωνσταντή χειροτερεύει

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη και ο Λάμπρος μιλούν για το τέλος της σειράς

Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, από την άλλη η Δρόσω, αρχίζει να ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή με το πρόβλημα στο συκώτι του να έχει επιστρέψει. Αν και ο ίδιος έκοψε το αλκοόλ μαχαίρι και όπως τον βλέπουμε και στα επεισόδια δεν πίνει ποτέ φαίνεται πώς ο εφιάλτης με την υγεία του επέστρεψε.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς γράφεται με αίμα στις 7 Ιουλίου

Εκείνος παλεύει να αποδείξει πως όλα είναι καλά αλλά ιδρώνει και φοβάται πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως θέλει ο Κωνσταντής να τα παρουσιάσει και μέσα σε όλα αυτά έχει κλονιστεί και ψυχική του υγεία καθώς το άγχος με το αεροδρόμιο αλλά και η αμφισβήτηση των κατοίκων του χωριού του προκαλεί περίεργα ξεσπάσματα.

Άγριες Μέλισσες: Η υγεία του Κωνσταντή χειροτερεύει

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Προδότες Νικηφόρος και Κωνσταντής

Ένα από αυτά θα γίνουν στο καφενείο με αφορμή την αναφορά στο όνομα του Γιάννου και θα δοκιμάσουν τη σχέση του με τη Δρόσω, ενώ παράλληλα οι τύψεις του θα τον οδηγήσουν στο Μελέτη ο οποίος και προσπαθεί να τον βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η έκβαση της δίκης θα γονατίσει τον Δούκα

Όμως ο Κωνσταντής ακροβατεί σε ένα σκοινί και μόνο η Δρόσω μπορεί να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. Ανυπομονούμε να δούμε την συνέχεια στις οθόνες μας.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close