Έρωτας Φυγάς-Αλεξάνδρα-

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η ζωή της Αλεξάνδρας κρέμεται από μία κλωστή.

Ακόμα δεν ξεκίνησε, ξεκίνησαν και τα δύσκολα παιδιά…

Πρεμιέρα χθες για τον Έρωτα Φυγά, και στο επίκεντρο βέβαια των εξελίξεων στα νέα επεισόδια της σειράς θα βρεθεί η Γιώτα, που έχει στόχο να σκοτώσει την Αλεξάνδρα μέσα στη φυλακή.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα στη φυλακή

Έρωτας Φυγάς-Μαργέτα-

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: H οικογένεια Δεμερτζή διαλύεται

Η ζωή της Αλεξάνδρας κρέμεται από μια κλωστή κυριολεκτικά, και βασικά στα χέρια της συγκρατούμενης της, Γιώτας, που είναι έτοιμη να φέρει εις πέρας το φονικό σχέδιο του Κοντογιάννη.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η γιατρός που ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο και τα διαλύει όλα

Έρωτας Φυγάς-Αλεξάνδρα-

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα ξεκινά πόλεμο

Τελευταία στιγμή όμως, το μετανιώνει και την αφήνει να ζήσει. Πως θα εξελιχθεί η σχέση τους από εκεί και πέρα; Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας συνέρχεται και αναρρώνει.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα δέχεται ψυχολογικό πόλεμο

Έρωτας Φυγάς-Αλεξάνδρα-

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7

Ωστόσο, γεμάτος μίσος για ό,τι του έκανε η Αλεξάνδρα, διαφωνεί με τις προθέσεις της μητέρας του. Η Ευγενία από την άλλη, επιχειρεί ξανά να προσεγγίσει τον Μάρκο, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να τις κλείνει όλες τις πόρτες ενώ η μεγάλη μέρα της δίκης της Αλεξάνδρας φτάνει κι όλοι είναι σε ανάμενα κάρβουνα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close