Έρωτας-Φυγάς-Μάρκος-Ιάσωνας

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μάρκος και ο Ιάσωνας αντιμέτωποι με τον θάνατο.

Καλέ αυτοί θα σφαχτούν…

Ο Έρωτας Φυγάς επιστρέφει σε λίγες μέρες στο καθημερινό πρόγραμμα του open με καινούργια επεισόδια και πολύ δυνατές εξελίξεις. Στο επίκεντρο αυτών, όπως σας έχουμε ενημερώσει πρόκειται να βρεθούν ο Στέφανος και η Μαργέτα οι οποίοι δέχονται πυροβολισμό από έναν άγνωστο, αλλά για καλή τους τύχη καταφέρουν να διαφύγουν τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, οι δυο τους ψάχνουν να εντοπίσουν αυτόν που κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον τους. Σύντομα η Μαργέτα βρίσκει τον γιο της, τον Ιάσωνα και τον κατηγορεί ευθέως πως εκείνος οργάνωσε το παραπάνω σκηνικό, ενώ ο Στέφανος πληροφορείται για ακόμη ένα συμβάν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική παρατάει τον Μαθιό και φεύγει από το σπίτι

Έρωτας-Φυγάς-Ιάσωνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ λιώνει στην αγκαλιά του Αστέρη

Κάποιος έκανε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του Μάρκου και ρίχνει ευθύνες στους εργάτες του. Κάποια στιγμή όμως μαθαίνει πως τα φρένα του αυτοκινήτου τα έκοψε ο Παύλος ένας φύλακας που είχε βάρδια εκείνο το βράδυ και τον απειλεί πως ή θα του αποκαλύψει ποιος τον έβαλε να το κάνει ή θα τον παραδώσει την χωροφυλακή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ρεζιλεύεται σε όλη τη Μάνη

Έρωτας-Φυγάς-Ιάσωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει στην τρέλα την Ιουλία

Σύμφωνα με το myTV, ο Παύλος ομολογεί όσα έκανε κατά εντολή του Ιάσωνα, ενώ ο Μάρκος μαθαίνει για όλα τα παραπάνω και χωρίς να χάνει χρόνο πηγαίνει οπλισμένος το αρχοντικό Δεμερτζή για να αναμετρηθεί με τον Ιάσωνα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αιματηρή βεντέτα ξεκινά με τον θάνατο του Παράσχου

Έρωτας-Φυγάς-Μάρκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι με τον θάνατο αφού η κατάσταση ανάμεσα τους ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Τότε η Μαργέτα και ο Στέφανος συνασπίζονται για να τους γλιτώσουν.

Την επόμενη μέρα, η Αλεξάνδρα ασκεί πίεση στην Μαργέτα να της πει για ποιο λόγο ήρθε ο Μάρκος στο αρχοντικό τους και μάλιστα οπλισμένος, ενώ ο Ιάσωνας πηγαίνει στην χωροφυλακή για να καταγγείλει το περιστατικό της άγριας επίθεσης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close