Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική παρατα τον Μαθιό και φεύγει από το σπίτι

Εγκεφαλικό θα πάθει η γυναίκα…

Ο Ευθύμης συνεχίζει τα αδίστακτα σχέδια του και στα νέα επεισόδια της σειράς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας είναι αυτός που αποκαλύπτει στην Βασιλική πως ο Μαθιός έχει ένα παιδί. Παράλληλα ο Τάσος έχει ένα σοβαρό ατύχημα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επεισοδίων της δραματικής σειράς του alpha που θα ξεκινήσουν πάλι την προβολή τους την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που σας εξασφαλίσαμε απο το mytv, μία μεγάλη αποκάλυψη περιμένει την Βασιλική και θα είναι η αρχή ενός ντόμινου εξελίξεων που θα τις αλλάξουν τη ζωή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ λιώνει στην αγκαλιά του Αστέρη

Σασμός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία ανάμεσα σε Δημήτρη και Παύλο και η εκδίκηση

Όλα αρχίζουν όταν η Νάντια αποκαλύπτει πως ήδη έχουν παρακολουθήσει, στον Ευθύμη πως είναι η κόρη του Μαθιού. Εκείνος αντιλαμβάνεται πως κρατάει στα χέρια του ένα μεγάλο και ένοχο μυστικό που θα μπορούσε να διαλύσει για πάντα τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού. Και όπως θα δούμε, δεν θα αργήσει να το χρησιμοποιήσει.

Ο Ευθύμης πολύ σύντομα θα αποκαλύψει στην Βασιλική πως ο Μαθιός έχει μία κόρη και συγκεκριμένα πως αυτή η κοπέλα είναι η Νάντια. Φυσικά, εκείνη χάνει την γη κάτω από τα πόδια της αλλά δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μαθιός που ξέρει θα γνώριζε πως έχει κάπου ένα παιδί και δεν θα είχε αναλάβει τις ευθύνες του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο εμφύλιος ξεκινά με τα πρώτα μαχαίρια να έχουν βγει!

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Ειρήνη φέρνει ξανά κοντά Αργυρώ και Αστέρη

Η Βασιλική και όμως επηρεάζεται από την μεγάλη αποκάλυψη. Θέλει πάθει πάση θυσία να βρει την αλήθεια και γι’ αυτό θα πάει να συναντήσει την Νάντια ζητώντας της να της πει όσα γνωρίζει.

Οι δυο τους έχουν μία μεγάλη συζήτηση όμως η Βασιλική συνεχίζει να είναι μπερδεμένη αλλά και αποφασισμένη να μιλήσει και στον Μαθιό για όσα έμαθε. Πράγματι η γυναίκα με τον Μαθιό έχουν μία έντονη κουβέντα με εκείνον να της ορκίζεται πως δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η σκηνή που θα κόψει την ανάσα

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Πέφτουν οι μάσκες

Ο άντρας είναι κι αυτό συγκλονισμένος μιας και είναι σίγουρος πως δεν πρόκειται για παρεξήγηση το ίδιο βράδυ όμως η Βασιλική δεν επιστρέφει στο σπίτι και ο Μαθιός ανησυχεί μήπως η αποκάλυψη της Νάντιας είναι ικανή να διαλύσει τον γάμο τους και να κλονίσει μια για πάντα την εμπιστοσύνη της Βασιλικής προς εκείνον.

Αντίθετα, ο Ευθύμης είναι ευχαριστημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα και ελπίζει πως η αποκάλυψη του χαμένου παιδιού του Μαθιού να είναι ικανή να χωρίσει το ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης αποτελειώνει την οικογένεια Σταματάκη

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά η Στέλλα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία λαχτάρα. Ο Τάσος, ο πατέρας της, θα έχει ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο. Το χτύπημα για τον άντρα είναι σφοδρό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Στέλλα και η Σοφία ενημερώνονται άμεσα και σπεύδουν στο πλευρό του ενώ οι γιατροί του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και φροντίζουν τα τραύματα του. Λίγες ώρες μετά, η αγωνία τους λαμβάνει τέλος μιας και τις ειδοποιούν ότι ο Tάσος βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close