Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος φτάνει στην τρέλα την Ιουλία.

Κουράκο τώρα έμπλεξες….

Μετά το αποκλειστικό spoiler μεγατόνων που μοιράστηκε μαζί μας η Αντιγόνη Νεοφύτου για την Γη της Ελιάς, το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου, στο περιοδικό TiViSirial, όσον αφορά τη συγκεκριμένη σειρά, σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω!

O Γιώργης έχει στήσει την Ιουλία στον τοίχο με την παγίδα που της έστησε και τώρα, έχοντας το πάνω χέρι, προχωράει το διαζύγιό τους. Τι θα γίνει όμως μόλις η Ιουλία μάθει ότι ο Γιώργης είναι ερωτευμένος εδώ και καιρό με την Ευτυχία;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα πρόταση γάμου στην σειρά

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα βάζει με τον Ισίδωρο

Από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, η Ιουλία δέχεται πρόταση γάμου από τον Στάθη. Τρελά ευτυχισμένη του λέει το «ναι», ωστόσο του ζητάει λίγο χρόνο για να ορίσουν την ημερομηνία και να κανονίσουν ο γάμος να είναι κάτι πολύ απλό, ίσως και πολιτικό, αν και έχουν τον φόβο ότι ο Ισίδωρος, που είναι πλέον δήμαρχος, δεν θα δεχτεί να τον τελέσει.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργης συνεχίζει να πολιορκεί την Ευτυχία και να της ζητάει να είναι πλέον κανονικά ζευγάρι. Ωστόσο η Ευτυχία, αν και καίγεται για τον Γιώργη, έχει πολλούς ενδοιασμούς για το αν πρέπει να συνεχίσουν και μάλιστα να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μας δείχνει με καμάρι τη βέρα της

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγαίνει εκτός εαυτού και σπάει στο ξύλο την Ασπασία

Αυτή κατάσταση θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Η κοπέλα δεν δέχεται να είναι ανοιχτά με τον Γιώργη καθώς είναι πολλά αυτά που φρενάρουν μια τέτοια απόφαση. Οι σκέψεις συνεχώς τη βασανίζουν.

Από τη μια τον θέλει σαν τρελή κι εκείνος στην κυριολεξία λιώνει, από την άλλη σκέφτεται ότι η Ιουλία είναι μια γυναίκα που της έχει σταθεί πάρα πολύ και που φυσικά είναι το αφεντικό της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ένα καλά κρυμμένο μυστικό θα έρθει στην επιφάνεια

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά προτρέπει την Ιουλία να χωρίσει με Κουράκο και να τα ξαναβρεί με τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην φυλακή και η Ειρήνη

Επίσης, αυτό που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της είναι ότι η ίδια έχει σκοτώσει άνθρωπο. Πώς θα μπορέσει να χτίσει μια τόσο σοβαρή σχέση με τον αστυνόμο, πάνω σε ένα ψέμα;

Όλα αυτά την κάνουν διστακτική, κάτι που ο Γιώργης δεν μπορεί να καταλάβει. Όπως θα δούμε, αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει για πολλά-πολλά ακόμα επεισόδια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η απάντηση του Ισίδωρου για τον γάμο της Ιουλίας -Στάθη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει ο παλιός Αλέξης

Κάποια στιγμή όμως, η αλήθεια θα βγει στο φως και η Ιουλία θα μάθει ότι ο Γιώργης με την Ευτυχία ήταν και είναι ερωτευμένοι και μάλιστα πολύ καιρό πριν, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος μαζί της.

Η Ιουλία θα γίνει έξαλλη. Θα τρελαθεί από την κοροϊδία του πρώην συζύγου της, αλλά και από τη στάση της Ευτυχίας, την οποία εκτιμούσε. Μάλιστα, της έρχεται στο μυαλό συνέχεια η σκηνή που ο Γιώργης την έπιασε στο κρεβάτι με τον Στάθη, το απαξιωτικό του βλέμμα, αλλά και ότι της έτριψε στα μούτρα: «Εγώ δεν θα πήγαινα με άλλη γυναίκα. Πρώτα θα χώριζα και μετά»!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαύρη η ζωή της Εύας

Η Ιουλία τρελαίνεται και δεν αργεί να επιτεθεί πρώτα στον Κουράκο, που του λέει ότι είναι ψεύτης και ότι την κορόιδευε: «Έπαιξες τόσο καλό θέατρο, μου έκανες τον ηθικό και τον άμεμπτο, με έκανες να ντρέπομαι, ενώ εσύ έκανες το ίδιο και βγήκες κι από πάνω», τον κατηγορεί.

Παράλληλα τα βάζει και με την Ευτυχία: «Αυτό δεν το περίμενα από σένα», της λέει και η κοπέλα ντροπιάζεται τόσο πολύ, που θέλει η γη να την καταπιεί, ενώ αποφασίζει να σταματήσει με τον Γιώργη και να φύγει ακόμα και από τους ελαιώνες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close