Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η αιματηρή βεντέτα ξεκινά με τον θάνατο του Παράσχου.

Και στο Μαύρο Ρόδο βεντέτα; Θα λιώσουμε φέτος μπροστά από τις τηλεοράσεις μου φαίνεται!

Αιματηρή βεντέτα Θέμη και Βίκου μετά το θάνατο της Αγγελικής

Θρήνος στους Καστρινούς

Τον απόλυτο θρήνο θα βιώσει η οικογένεια Καστρινού, στα νέα επεισόδια της χρονιάς που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15, Ιανουαρίου. Η Αγγελική θα είναι τελικά εκείνη που θα πέσει νεκρή από τη δολοφονική επίθεση του Βίκου και πλέον το μίσος ανάμεσα σε εκείνον και στον Θέμη θα μεγαλώσει περισσότερο με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο του μαύρο ρόδου να άφηνε να εννοηθεί πως τραυματίζονται η Αγγελική και η Αλεξία από την σφαίρα που έριξε ο άντρας που έβαλε ο Βίκος να τρομοκρατήσει τον Πέτρο αλλά τελικά νεκρή θα πέσει η γυναίκα του Καστρινού.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τέλος το κρυφτό!

Μαύρο Ρόδο-Αγγελική-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Όλα αλλάζουν – Θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της μητέρας της

Το σοκ για όλους θα είναι μεγάλο. Όταν ο Θέμης μάθει το χαμό της γυναίκας του που πάντα τόνιζε πως είναι η μεγάλη του αδυναμία θα καταρρεύσει. Ο θρήνος του θα συγκλονίσει και τους πιο σκληρούς και τίποτα πια για εκείνον δεν θα έχει νόημα.

Φυσικά τα παιδιά του είναι πάνω απ’ όλα αλλά παρά την κόντρα που είχαν με την Αγγελική εκείνη ήταν η μόνη που τον συμπλήρωνε και τον έκανε ότι ήθελε. Ο Θέμης μάλιστα θα είναι εκείνος που θα αναγκαστεί να κάνει και την αναγνώριση του πτώματος της στο νεκροτομείο και η σκηνή που θα δείτε στους δέκτες σας θα είναι ανατριχιαστική.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Το μεγάλο μυστικό του Πέτρου και της Ελισάβετ στη φόρα

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μακελειό στο μοναστήρι

Ο ίδιος θα της μιλήσει για όλα όσα δεν πρόλαβε να της πει και πάνω από το νεκρό σώμα της θα ορκιστεί εκδίκηση από το χαμό της από τον Βίκο. Από την άλλη και ο Βίκος δεν θα αντέξει τον χαμό της. Ήταν έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα για εκείνη και θα έκανε τα πάντα για να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κάνει το επόμενο χτύπημα σε Ελισάβετ και Πέτρο

Παρόλο που εκείνος ευθύνεται για το χαμό της Αγγελικής στο δικό του μυαλό όπως και στης Κύρας, ο ένοχος είναι ο Θέμης. Και αυτόν θα θελήσει να εκδικηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο. Βάζοντας στόχο τα ίδια τα παιδιά. Όπως πρώτοι σας γράψαμε θα βάλει να απαγάγουν τον Πέτρο με την Ελισάβετ και μάλιστα θα δώσει εντολή να τους σκοτώσουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για την ζωή του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θρήνος σπαραγμός και εκδίκηση στα επόμενα επεισόδια

Αυτό βέβαια δεν θα γίνει καθώς την τελευταία στιγμή τα δύο νέα παιδιά θα γλιτώσουν. Ο χαμός Αγγελικής θα φέρει κοντά την Ελισάβετ και τον Πέτρο καθώς η μοναχή θα τον στηρίξει αυτές τις δύσκολες ώρες που ζει ο νεαρός.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ μαζί στα δύσκολα

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Γιατί μαζί με τον πόνο του έχει και τις τύψεις που νιώθει καθώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις με τη μητέρα του ήταν κακές και της φερόταν πολύ σκληρά κάτι που μετανιώνει πικρά. Κοντά όμως με τον Θέμη θα έρθει και η Αλεξία φοβούμενη μήπως χάσει και το μπαμπά της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή – Ποια σκοτώθηκε Αγγελική ή Αλεξία;

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πολυξένη και Θέμης έρχονται κοντά μετά τον φόνο

Μέσα στον πόνο και το θρήνο ο πόλεμος Θέμη και Βίκου θα γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος και θα ανοίξει μεταξύ τους μία νέα βεντέτα που θα χυθεί πολύ αίμα.

Νεκρός και ο Παράσχος

Ακόμα μία απώλεια που θα δεχτεί το καστ της σειράς θα είναι και ο ρόλος του Παράσχου. Ο άντρας θα βρει τα σκούρα όντας στη μέση ενός πολέμου ανάμεσα σε Βίκο και Θέμη. Κάποια στιγμή ο Καστρινός θα μάθει την προδοσία του και θα βάλει να τον σκοτώσουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Οι αλλαγές στο αρχικό σενάριο ήθελε την Αλεξία να πέφτει νεκρή από δολοφονική επίθεση του Βίκου ωστόσο επειδή διέρρευσε στα σπόιλερ η σεναριακή ομάδα αποφάσισε να αλλάξει την ιστορία και τελικά να βρει το θάνατο η Αγγελική.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close