Έρωτας Φυγάς: Ένας έρωτας μια δολοφονία και μια εκδίκηση

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως όταν όνειρα γκρεμίζονται και αθώοι αδικούνται η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος

Για να δούμε… Ενδιαφέρον φαίνεται…

«Έρωτας φυγάς», ονομάζεται η νέα καθημερινή δραματική σειρά εποχής του OPEN, η οποία θα μας ταξιδέψει πίσω στην δεκαετία του ΄50 με φόντο έναν έρωτα, αυτόν της Αλεξάνδρας και του Μάρκου.

Ένας έρωτας αγνός, ουσιαστικός. Μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία σκοτώνει τον Δημοσθένη

Έρωτας Φυγάς: Ένας έρωτας μια δολοφονία και μια εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα spoilers του β  κύκλου

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων.

Δείτε ακόμη Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος του Βολκάν

Έρωτας Φυγάς: Ένας έρωτας μια δολοφονία και μια εκδίκηση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μπλεγμένος με την μαφία

Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της Μυρτώς Αλικάκη που θα ξαφνιάσει

Έρωτας Φυγάς: Ένας έρωτας μια δολοφονία και μια εκδίκηση

Δείτε ακόμη Γλυκάνισος: Ο Καρμικός έρωτας

Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Όταν τα όνειρα γκρεμίζονται και όταν οι αθώοι αδικούνται,  τότε η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος…

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτοκτονεί η Άσπα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Ασπασία ανακαλύπτουν τον Δημοσθένη

Ο «Έρωτας Φυγάς» που θα μας ταξιδέψει πίσω στην δεκαετία του ΄50 μέσα από μια υπόθεση που αναμένεται να συγκλονίσει έρχεται από τη νέα σεζόν στο ανανεωμένο πρόγραμμα του OPEN.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close