Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 8

Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 8.  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Φλόγα και Άνεμος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr.

Λευτεριά στον Παναγούλη…

Φλόγα και Άνεμος – Επεισόδιο 8 στις 5/11/2022

Επεισόδιο 8

Σάββατο

1968
Το σπίτι της Κυβέλης, όπως και ο θάλαμος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο Παπανδρέου, φρουρούνται. Η Όλγα κάνει τις τελικές της προμήθειες από ένα φαρμακείο. Η εγγονή της Κυβέλης, η Βαλεντίνη, παντρεμένη με τον εφοπλιστή Ποταμιάνο, συναντάει για πρώτη φορά τον Βλαντιμίρ σε μια ξενάγηση στην Ακρόπολη. Βρίσκουν κοινό σημείο την αγάπη τους για τον Μαγιακόφσκι. Ο Παναγούλης στο κελί του βασανίζεται από τον λοχαγό. Η Όλγα τσακώνεται με τον Φώντα για τον Χορν.

Δείτε επίσης : Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 7

ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Ο Βενιζέλος παραθέτει γεύμα για την καινούργια κυβέρνηση, μέλος της οποίας είναι και ο Παπανδρέου. Η Κυβέλη κάθεται δίπλα του και ο Παπανδρέου ζηλεύει την οικειότητά τους. Ο Παπανδρέου εκφράζει τη βούλησή του ν’ ανοίξει το Εθνικό Θέατρο. Ούτε η Κυβέλη, ούτε η Κοτοπούλη δέχονται να συμμετάσχουν και για πρώτη φορά συμμαχούν. Ανεβάζουν μαζί θεατρικό.

Δείτε επίσης : Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 6

Η Κυβέλη έχει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της σε περιοδεία της στην Αίγυπτο. Ο Παπανδρέου τής ζητάει να αφήσει τις περιοδείες και να καθίσει σπίτι της. Η Κυβέλη έρχεται αντιμέτωπη με τα πρώτα δείγματα απιστίας του Παπανδρέου.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Φλόγα και Άνεμος με ένα κλικ εδώ

Close