Φως στο τούνελ: Θεία δίκη-Έχουμε “βόμβα” στα χέρια μας- Η εξέλιξη σε πολύκροτη υπόθεση

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη έλαβε ένα μήνυμα από συνεργάτη της για υλικό που έστειλε κάποιος τηλεθεατής. Η πληροφορία αύτη σόκαρε την γνωστή δημοσιογράφο: «Ποιο διάλειμμα μου λες τώρα, αν δεις τι βόμβα έχουμε…».

Μια σημαντική μαρτυρία για μια πολύκροτη υπόθεση που έχει ερευνήσει παλιότερα το «Φως στο Τούνελ» έφτασε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Δες από που έρχεται η πληροφορία. Έγινε μία ταυτοποίηση και κοίτα τι μας λένε. Πήραμε και πράγματα στο κινητό», της είπε χαρακτηριστικά ο συνάδελφός της.

Δείτε ακόμα: Παντελής Παντελίδης: Επτά χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή

Φως στο τούνελ: Θεία δίκη-Έχουμε “βόμβα” στα χέρια μας- Η εξέλιξη σε πολύκροτη υπόθεση

Δείτε ακόμα:Θεσσαλονίκη : Ανήλικος έβγαλε μαχαίρι και έδειρε καθηγητή σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος

«Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μέσα στην εκπομπή και ερευνούμε υποθέσεις, κάποιοι μας γυρνούν πίσω», είπε η δημοσιογράφος, ενώ έπειτα έμεινε έκπληκτη από τις πληροφορίες που διάβασε.

«Ααα. Τι είναι αυτό;… Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη. Ποιο διάλειμμα μου λες τώρα Σωτήρη… Ποπο…Έχουμε «βόμβα» στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη θεία δίκη και αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει…».

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη από τις πληροφορίες που έφτασαν στο στούντιο στον αέρα της εκπομπής.

«Παναγία μου, Χριστέ μου. Εάν αυτό που μας δίνουν τώρα και από τον χώρο που το δίνουν, είναι όπως το περιγράφει ο μάρτυρας, θα τρίβουμε όχι τα μάτια μας…».

Δείτε ακόμα: Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου : Καρέ -καρέ οι απαντήσεις του Μάνου Δασκαλάκη στο συνήγορο της κατηγορούμενης

Close