Γη της Ελιάς: Αυτός ο βασικός ήρωας πεθαίνει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πώς αυτός ο βασικός ήρωας πεθαίνει.

Πολλούς πικρούς καφέδες θα πιούμε μέχρι τον φινάλε του Α κύκλου παιδιά

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Ένας αδίστακτος χαρακτήρας φτάνει στο τέλος του, μέσα από τραγικό τρόπο. Όλοι είναι σοκαρισμένοι, αλλά κανείς δε θλίβεται πραγματικά, πέρα από την Αναστασία.

Ο Ανέστης πεθαίνει και όλα αλλάζουν, στην γη της ελιάς, η κατάσταση της υγείας του θα χειροτερεύσει. Μετά την αποφυλάκισή του, θα ξεκινήσει το ίδιο μαρτύριο, δίχως να δείξει έλεος.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ανέστης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και η Μαρίνα με την Ευτυχία τρέμουν

Όσο κι αν οι γιατροί προειδοποιούν, όσο κι αν η Αναστασία τον ικετεύει να λογικευτεί, ο Ανέστης συνεχίζει το αλκοόλ. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο απότομος, ενώ θέτει ως στόχο του να αποκτήσει ξανά όλα όσα στερήθηκε φυλακισμένος.

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει προβλήματα με το νέο ελαιοτριβείο του

Η κατάσταση σύντομα θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Ανέστης πεθαίνει ξαφνικά στην γη της ελιάς, με την καρδιά του να τον εγκαταλείπει. Το πρόβλημα θα χειροτερεύσει μέσα σε μια στιγμή και κανείς δε μπορέσει να τον σώσει. Όλοι θα διχαστούν, θα προβληματιστούν με τον συγκεκριμένο θάνατο..

Η-Γη-της-Ελιάς-Ανέστης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αλκμήνη ταράζει τη Μάνη

Κάποιοι βέβαια θα ανακουφιστούν, καθώς ο Ανέστης ήταν η αιτία για πολλά δεινά στη Μάνη. Σύμφωνα με το Youfly.com, οι μέρες κυλούν και η αντίστροφή μέτρηση για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα ξεκινά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close