Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-Μαρίνα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Ανέστης αποφυλακίζεται και η Μαρίνα με την Ευτυχία τρέμουν από τον φόβο τους. 

Θα αφήσει ρε ο Κουράκος να πάθετε τίποτα κακό; ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΑ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κινδυνεύει με φυλάκιση

Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και ο Κουράκος ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει πως ένας τόσο στυγερός εγκληματίας, μετά από όλα αυτά που έχει κάνει, έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερος στην Μάνη. Φυσικά και παρακολουθεί κάθε του κίνηση.

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Φανή απομακρύνει το παιδί από τους Βρεττάκους

Στο μεταξύ μαθαίνουν τα…ευχάριστα νέα (λέμε τώρα) η Ευτυχία με την Μαρίνα και όπως είναι λογικό οι δύο γυναίκες τρέμουν από τον φόβο τους. Συγκεκριμένα η Ευτυχία φοβάται πως αν ο Ανέστης μάθει για την εγκυμοσύνη της θα θέλει να σκοτώσει κι εκείνη και το παιδί της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τί φοβάται η Φανή;

Στα επόμενα επεισόδια στην Γη της Ελιάς θα δούμε την Μαρίνα και την Ευτυχία να μην κυκλοφορούν ποτέ μόνες τους στα σοκάκια της Μάνης και να νιώθουν διαρκώς πως κάποιος τους παρακολουθεί. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι μέχρι και στα επόμενα επεισόδια ο Ανέστης δεν φαίνεται να έχει τέτοιες βλέψεις.

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-Ανέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν έφταιγα εγώ

Περισσότερο ενδιαφέρεται να κλείσει συμφωνία με τον Δημήτρη, παρά να πειράξει την Μαρίνα και την Κορίνα. Επειδή όμως ο κύριος Γεωργίου έχει πολύ φαντασία και του αρέσουν οι ανατροπές και επειδή ο Ανέστης δεν είναι και κάνας άνθρωπος εμπιστοσύνης, τίποτα δεν αποκλείει να του γυρίσει η βίδα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η θετή μητέρα του παιδιού διώχνει με τις κλωτσιές τον Ισίδωρο

Κι αν του γυρίσει η βίδα η Ευτυχία με την Μαρίνα θα βρεθούν και πάλι σε άμεσο κίνδυνο. Το μόνο που μας παρηγορεί είναι ότι ο Κουράκος, σαν γνωστό λαγωνικό, δεν θα τον αφήσει να κουνηθεί ρούπι χωρίς να τον παρακολουθήσει.

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close