Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ιάκωβος έχει προβλήματα με το νέο ελαιοτριβείο του. 

Αν αφήνεις την δουλειά να σε καταβάλλει έτσι γίνεται. ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Φανή απομακρύνει το παιδί από τους Βρεττάκους

Ο Ιάκωβος αποφασίζει να ανοίξει και δεύτερο ελαιοτριβείο. Φυσικά ξέρει πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση γι’ αυτό και έχει το μότο “ξεκινάω από χαμηλά και όσο πιο ψηλά πάμε, τόσο το καλύτερο”. Η Αθηνά είναι δίπλα του σε κάθε του κίνηση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τί φοβάται η Φανή;

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Μάλιστα του προτείνει να πάνε μαζί με την Αθήνα για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Φυσικά τα πιτσουνάκια εκτός από επαγγελματικές συμφωνίες στην Αθήνα θα μπορούσαν να ζήσουν και λίγες ευτυχισμένες στιγμές, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν έφταιγα εγώ

Ο Ιάκωβος είναι πολύ χαρούμενος με τις εξελίξεις αλλά και με την στάση της Αθήνας. Όμως κάθε αρχή και δύσκολη όπως λέει ο σοφός λαός και τα πρώτα προβλήματα δεν αργούν να ξεκινήσουν στο ελαιοτριβείο. Έλλειψη οργάνωσης, λάθη απροσεξίας και άλλα μικρά προβληματάκια θα φέρουν τον Ιάκωβο εκτός ορίων.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό φινάλε του Ανέστη

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Το ελαιοτριβείο θα του φάει πολύ ενέργεια και η ψυχολογία του θα πέσει αρκετά. Αυτό θα τον κάνει να νιώθει πιεσμένος ακόμη και μέσα στην σχέση του με την Αθηνά και φαίνεται πως το ταξίδι του στην Ισπανία πλησιάζει όλο και περισσότερο. Θα καταφέρει να σώσει το ελαιοτριβείο και την σχέση του;

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Close