Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στην Θεσσαλονίκη  – Εικόνες από τα γυρίσματα

Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις της σειράς στα επόμενα επεισόδια θα είναι ευχάριστες καθώς η Μυρτάλη πάει Θεσσαλονίκη και έχουμε τις εικόνες από τα γυρίσματα .

Άντε Μυρτάλη μου πήγες και εκδρομούλα ,μια χαρά σε βρίσκω βρε εργασία και διασκέδαση ….

Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Γυρίσματα-Θεσσαλονίκη

 

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η αγκαλιά Στάθη Βασιλικής Kλαίνε και οι πέτρες

Στη συμπρωτεύουσα ταξίδεψε το καστ της επιτυχημένης σειράς του Mega «Γη της Ελιάς», μαζί και ο σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου. Παρά τα πολύωρα, κοπιαστικά γυρίσματα, το κλίμα μεταξύ των ηθοποιών και του συνεργείου ήταν, όπως πάντα, εξαιρετικό.

Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στην Θεσσαλονίκη – Εικόνες από τα γυρίσματα

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές, με έναν νέο έρωτα ανάμεσα στην τηλεοπτική Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου) και τον Νικήτα (Βασίλη Αθανασόπουλο) να έρχεται για να ταράξει τα νερά. Η πλοκή θέλει το νέο ζευγάρι της σειράς να γνωρίζεται στη Μάνη και να συμφωνεί να ξαναβρεθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Νικήτας ζει και εργάζεται.

Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Νικήτας -Γυρίσματα-Θεσσαλονίκη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξανά στο ψυχιατρείο

Σύμφωνα με το ΟΚ! η Μυρτάλη με αφορμή την προώθηση των καλλυντικών που φτιάχνει με την Ισμήνη (Αντωνία Χαραλάμπους) πραγματοποιεί το ταξίδι και το ειδύλλιο ανάμεσά τους φουντώνει. Λίγο αργότερα στην παρέα τους προστίθεται η Άννα (Στέφανη Χαραλάμπους) με τον Λεωνίδα (Ραφαήλ Καρυωτάκη), που επέλεξαν τη συμπρωτεύουσα για ένα ταξίδι αναψυχής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close