Η Γη της Ελιάς: Η αγκαλιά μεταξύ Στάθη και Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  θα είναι συγκινητικές καθώς ο Στάθης και η Βασιλική αγκαλιάζονται.

Αχ βρε Στάθη ψυχούλα είσαι τελικά, μπράβο μπράβο έτσι πρέπει. Αλήθεια η Εύα τι κάνει βρε ;;;

Η ώρα της συγχώρεσης έφτασε στην σειρά Η Γη της Ελιάς! Ο Στάθης συγχωρεί την κόρη του Βασιλική και οι δυο τους αγκαλιάζονται σφικτά. Ο Στάθης δεν άντεξε και λύγισε με αποτέλεσμα να τρέξει ξανά στην αγκαλιά της μονάκριβης του κόρης. Δείτε παρακάτω τη συγκλονιστική σκηνή.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η προσπάθεια του Δημήτρη για να διώξει την μάνα του

Η Γη της Ελιάς: Η αγκαλιά μεταξύ Στάθη και Βασιλικής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξανά στο ψυχιατρείο

Η Βασιλική τρέχει στην αγκαλιά του Στάθη

Ο Στάθης, απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, όπως θα παρακολουθήσετε και παρακάτω στο αποκλειστικό απόσπασμα βλέπει τυχαία στο δρόμο τη Βασιλική και διχάζεται ανάμεσα στην πατρική αγάπη και τον θυμό του. Ο ίδιος λυγίζει και τρέχει στην αγκαλιά της.

Η σχέση των δυο από εδώ και στο εξής αλλάζει και θα ναι όπως παλιά. Ο Στάθης κάνει στην άκρη του τον θυμό και τον εγωισμό που είχε για την κόρη του και μια νέα αρχή για πατέρα και κόρη γίνεται απόψε στην Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η αγκαλιά μεταξύ Στάθη και Βασιλικής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Το δικαστήριο για τον Φίλιππο  Ένοχος ή αθώος;

Οι δυο τους πάντα ήταν αγαπημένοι και ο Στάθης δεν έκρυβε την αδυναμία που είχε για την μοναχοκόρη του. Η σχέση τους από δω και στο εξής θα είναι όπως παλιά και ακόμα καλύτερα. Ο Στάθης θα ξετρελαθεί με την εγγονή του και αυτό όπως όλα δείχνουν θα ενώσει τις δυο οικογένειες.

Τι θα γίνει όμως, μόλις η Αρετή και ο Στέφανος μάθουν πως ο Στάθης συγχώρησε την Βασιλική στην σειρά Η Γη της Ελιάς; Θα σταθούν απέναντί του η θα κάνουν και αυτοί το ίδιο;  Σύμφωνα με το Youfly.com το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η σκηνή που θα δούμε απόψε ανάμεσα σε πατέρα και κόρη, δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close