Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξαναπάει ψυχιατρείο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Αλέξης βρίσκεται ξανά στο ψυχιατρείο.

Ήταν που ήταν ο Αλέξης τώρα τα ισοπέδωσε όλα… Μακάρι να είναι το τελευταίο που θα δούμε από αυτόν.

Ο Αλέξης βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση στην γη της ελιάς, με το ψυχιατρείο να αποτελεί μονόδρομος. Η Μαργαρίτα είναι συνεχώς στο πλευρό του, παρατηρώντας τις εντάσεις και τις κρίσεις που παρουσιάζει ο γιος της, μη μπορώντας να διαχειριστεί άλλο την κατάσταση. Είναι πεπεισμένη πως ο Αλέξης σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακά του, πως οδηγείται στην αυτοκαταστροφή…

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ύπουλο σχέδιο του Ανέστη

Ο πανικός σκορπίζεται. Ο Αλέξης ψάχνει να δεθεί με κάποιον, να ξεχάσει τον πατέρα του. Αναζητά διαρκώς την προσοχή του Νικήτα, εκείνος, όμως, δε δείχνει τόσο θετικός. Άλλωστε, είναι φανερά ερωτευμένος με την Μυρτάλη κι αυτό είναι που τον θέτει σε κίνδυνο..

Ο Αλέξης γνωρίζει πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στην γη της ελιάς, θα οδηγηθεί ξανά στο ψυχιατρείο. Οι εμμονές του συνεχίζονται. Η Μυρτάλη είναι διαρκώς μπροστά του, να του λέει πόσο τον αγαπάει, πόσο τον θέλει… Όλα ένα παιχνίδι του μυαλού που τον βασανίζει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο του Αλέξη για Νικήτα-Μυρτάλη

Η Μαργαρίτα παλεύει να χτίσει ξανά τη ζωή τους, από το σημείο που τη διέλυσε ο Θεοδόσης. Βλέπει τον γιο της να υποφέρει και καταρρέει. Του κάνει μία συζήτηση για τα φάρμακα, με τον Αλέξη να απαντάει πως τα παίρνει. Το ψυχιατρείο είναι κάτι που δε θα αποφύγει.

Σύμφωνα με το Youfly.com στο τέλος ο χαρακτήρας αυτός θα δεχθεί ξανά ιατρική βοήθεια, αφού έχει θέσει σε κίνδυνο τις ζωές των πρωταγωνιστών. Πρώτα θα φτάσει στα όριά του κι ύστερα θα παραδοθεί στην φρικτή αλήθεια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close