Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις.

Κατερίνα εσύ έλειπες από τη Μάνη να ολοκληρωθεί το καρε

Tο ένοχο παρελθόν της Αθηνάς επιστρέφει για να της κάνει τη ζωή κόλαση. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega ο ερχομός της Κατερίνας, της πραγματικής μάνας του Δημήτρη, την κάνει να τρέμει καθώς εκείνη την εκβιάζει ότι θα την κάνει βούκινο σε όλη την Μάνη! Το Tivi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο του Αλέξη για Νικήτα-Μυρτάλη

Mε τον ερχομό της Κατερίνας, (Η ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου θα έχει το ρόλο της κυρίας Κατερίνας, της μητέρας του Δημήτρη, στη «Γη της Ελιάς».) η Αθηνά είναι πραγματικά τρομοκρατημένη. Από στιγμή σε στιγμή περιμένει να ξεσπάσει το σκάνδαλο για τη σχέση της με τον Δημήτρη και αυτό είναι που την τσακίζει περισσότερο.

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος χρεώνει την Ισμήνη

Τώρα ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τη βοηθήσει είναι ο Ιάκωβος, στον οποία τρέχει για να της συμπαρασταθεί: «Ιάκωβε, τι θα κάνω; Πόσο ακόμα θα πληρώνω τα λάθη μου; Καταλαβαίνεις ότι θα γίνω ρεζίλι σε όλη τη Μάνη; Δεν υπάρχει περίπτωση, θα φύγω και δεν θα ξαναπατήσω εδώ», του λέει. Στο μεταξύ ο Ιάκωβος σκέφτεται ότι ο λόγος που εμφανίστηκε ξαφνικά αυτή η γυναίκα δεν είναι άλλος από να της αποσπάσει χρήματα και καθησυχάζει την Αθηνά: «Αθηνά, ηρέμησε. Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός. Αφήστε με και θα το
τακτοποιήσω εγώ», της υπόσχεται.

Ωστόσο η Αθηνά συνεχίζει να νιώθει εγκλωβισμένη από την παρουσία της μητέρας του Δημήτρη στη Μάνη, καθώς αυτή εξακολουθεί να την απειλεί: «θα αποκαλύψω σε όλους την αλήθεια», ισχυρίζεται, ενώ ακόμα δεν έχει κάνει καμία κίνηση…  Μένει στο σπίτι του Δημήτρη και συνεχίζει τις απειλές, χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει τίποτα και σε κανέναν. Αυτό είναι που επιβεβαιώνει τις υποψίες του Ιάκωβου, ο οποίος κανονίζει να τη
συναντήσει : «Λοιπόν, για να μιλάμε ξεκάθαρα. Πόσα θέλεις να
σηκωθείς να φύγεις και να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ;»,
τη ρωτάει.

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Η Κατερίνα αμέσως «τσιμπάει» και του ζητάει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό Ποσό, το οποίο ο Ιάκωβος το δίνει προκειμένου να φύγει η Κατερίνα από τη Μάνη. Μετά από αυτή τη συνάντηση ο Ιάκωβος ενημερώνει την Αθηνά: «Το θέμα τακτοποιήθηκε, Αθηνά, πλέον μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη». Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται γιατί η Κατερίνα δεν είναι αυτό που δείχνει και φυσικά αυτά τα χρήματα που πήρε από τον Ιάκωβο ήταν μόνο η αρχή.

Στο μεταξύ η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και ενημερώνει τη Μαρία για όσα μεσολάβησαν με την Κατερίνα και η Μαρία δείχνει προβληματισμένη γ’ αυτή την ξαφνική εμφάνιση της μάνας του Δημήτρη: «Κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό, ΑΘηνά. Αν ήθελε θα σε είχε ξεμπροστιάσει από την πρώτη στιγμή. Κάτι μου βρομάει και θα το βρω, δεν υπάρχει περίπτωση», της λέει.

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Η Γη της Ελιάς : Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Επεισόδιο 154 (Κυριακή 27 Φεβρουαρίου)

Η Μυρτάλη αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Η Αρετή συνεχίζει να πιέζει τον Στάθη να τα βρουν, αλλά εκείνος εμμένει στη στάση του και ξεκινά να φλερτάρει την Εύα. Η Αντιγόνη εκθέτει τον Δημήτρη για τα ψέματα που της έχει πει και το ζευγάρι οδηγείται για μια ακόμη φορά στον χωρισμό.

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τρελαίνεται

Η Άννα ενημερώνει τον Αποστόλη για τα σχέδιά της με τα θερμοκήπια, αλλά εκείνος έχει σθεναρές αντιρρήσεις. Ο Ιάκωβος συγκρούεται με την Αναστασία για ζητήματα ηθικής και, παρά τις προσπάθειές του, δεν την πείθει πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις.

Επεισόδιο 155 (Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου)

Ο Στάθης δεν διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Η Μαρίνα, που περνά τυχαία από εκεί, χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την

Ευτυχία από τα χέρια του. Η Αντιγόνη καβγαδίζει με τον Ισίδωρο κι εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και γυρίζει στο σπίτι της. Μετά από αυτό, εντελώς απρόσμενα, ο Μάνος κάνει μια κίνηση καλής θέλησης προς την αδελφή του. Ο Στάθης βλέπει τυχαία στο δρόμο τη Βασιλική και διχάζεται ανάμεσα στην πατρική αγάπη και τον θυμό του.

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Επεισόδιο 156 (Τρίτη 1η Μαρτίου)

Το ειδύλλιο του Στάθη και της Εύας προχωρά κι εκείνη τον καλεί να περάσουν μαζί λίγες ημέρες στην Αθήνα. Η Άννα και ο Λεωνίδας ανακοινώνουν στον Μάνο πως σκοπεύουν να παραιτηθούν από τη δουλειά ώστε να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους για το θερμοκήπιο που μόλις αγόρασαν. Ο Αποστόλης μάταια προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Την ίδια ώρα, η Ευτυχία απαιτεί από τον Αποστόλη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και, όταν εκείνος αρνείται προφασιζόμενος την αποκατάσταση της Άννας, εκείνη αποφασίζει να χωρίσουν.

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Ο Στάθης αγκαλιάζει το μωρό της Βασιλικής

Ο Μάνος πλησιάζει σιγά σιγά την Αντιγόνη, γεγονός που χαροποιεί τον Ισίδωρο. Η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για την επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία κι εκείνη τον διαγράφει οριστικά από τη ζωή της. Ο Ανέστης, έξαλλος με τη Μαρίνα, αποφασίζει να την εκδικηθεί. Εν τω μεταξύ, ο Κουράκος, με τη βοήθεια της Ιουλίας, συνεχίζει να ερευνά ποιος κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό του. Η Άννα και ο Λεωνίδας ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και συναντούν τον Νικήτα και τη Μυρτάλη. Ο Νικήτας δεν μπορεί να κρύψει το ενδιαφέρον του για τη Μυρτάλη και σύντομα οι δύο τους θα έρθουν πολύ κοντά.

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Επεισόδια 157 + 158α (Τετάρτη 2 Μαρτίου)

Ο Ιάκωβος πιέζει την Αθηνά να αφεθούν στα αισθήματά τους, αλλά εκείνη αντιστέκεται με όλες της τις δυνάμεις. Σε ερωτική πολιορκία βρίσκεται και η Μυρτάλη με τον Νικήτα να μη χάνει ευκαιρία να της εκφράσει τα αισθήματά του και μάλιστα μπροστά στα μάτια του Λεωνίδα και της Άννας. Η Ιουλία βοηθά τον Κουράκο στην έρευνα για τον εντοπισμό τού δράστη που τον πυροβόλησε και ο κλοιός γύρω από τον Ανέστη στενεύει. Την ίδια ώρα, ο Ανέστης οργανώνει μία ακόμα επίθεση, αυτή τη φορά εις βάρος της Μαρίνας, αλλά η «επιχείρηση» μπαίνει στον πάγο λόγω έλλειψης ρευστού.

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Το ρίχνει στο ποτό για να καταλαγιάσει τον θυμό του και λιποθυμά μέσα στο καφενείο του Πότη. Ο Αποστόλης προσπαθεί να προσεγγίσει την Ευτυχία, αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Ο Στάθης συνεχίζει τα νυχτοπερπατήματα και εμφανίζεται με την Εύα στην ταβέρνα. Ο Στέφανος πιέζει την Αρετή να πετάξει τον Στάθη έξω από το σπίτι, αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Η Κατερίνα (Έλενα Ευσταθίου), η πραγματική μητέρα του Δημήτρη, εμφανίζεται στο κατώφλι της Αθηνάς και της ζητά εξηγήσεις.

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή λυγίζει στη θέα του μωρού

Ο Ανέστης οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η Αναστασία είναι η μόνη που τον συνοδεύει. Η Ισμήνη πιστεύει ότι το σπίτι που σχεδιάζουν να αγοράσουν με τον Κωνσταντίνο είναι υπερβολή, εκείνος όμως το βλέπει σαν επένδυση για την κόρη της, που τη νιώθει σαν παιδί του. Ο Στέφανος αγοράζει ένα φόρεμα στην Αρετή για να βγουν βόλτα και ο Στάθης θεωρεί ότι η σχέση μάνας και γιου έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Η Αθηνά δεν αντέχει άλλο μόνη με τις σκέψεις της και πηγαίνει στο σπίτι του Ιάκωβου αργά τη νύχτα. Ο Γιώργης ρωτά ευθέως την Ιουλία αν την έχει πλησιάσει ο Στάθης και καταλαβαίνει ότι του λέει ψέματα.

Επεισόδιο 158β (Πέμπτη 3 Μαρτίου)

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εισβάλει στη Μάνη και γίνεται το έλα να δεις

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 159 , 160 , 161 , 162

H Αρετή πιάνει την Ελένη και την προτρέπει να τα ξαναβρεί με τον Στέφανο. Η μητέρα του Δημήτρη κατηγορεί την Αθηνά ότι έχει κρυφή σχέση με τον γιο της και την πιέζει να μάθει γιατί τον παρουσίασε ως παιδί της σε όλη τη Μάνη. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι ο Στάθης πήγε στην ταβέρνα με μια γυναίκα. Ο Αλέξης έχει ένα παρανοϊκό ξέσπασμα και η Μαργαρίτα ανησυχεί για την ψυχική του υγεία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close