Γη της Ελιάς: Η Ιουλία έγκυος απο τον Στάθη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές και ταυτόχρονα ευχάριστες καθώς θα δούμε την Ιουλία να είναι έγκυος απο τον Στάθη.

Κάτσε ρε Στάθη τι θα γίνει με την πάρτη σου θα αφήσεις καμία εκεί φτάνει πχιαα…

Μπορεί η «Γη της ελιάς» να έχει τελειώσει για φέτος, αλλά η Βάνα Δημητρίου γράφει τα νέα επεισόδια της σειράς. Η γη της ελιάς τελείωσε πριν λίγες ημέρες και άφησε αρκετά μέτωπα ανοικτά. Η σύλληψη της Αθηνάς, η σχέση Μυρτάλης και Αλέξη.

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ζεϊμπέκικο του Κουράκου

Η υιοθεσία της μικρής Αγγελικής είναι οι υποθέσεις που θα μας απασχολήσουν στα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν… Ώρα και για λίγη χαρά βρε παιδιά. Καλή η ίντριγκα και οι σκοτωμοί, όμως η 2η σεζόν της γης της Ελιάς ξεκινάει με ευχάριστα.

Δεύτερος κύκλος με ευχάριστα

Ο Μάνος, η Μαρίνα και η Αγγελική θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα, στον δεύτερο κύκλο. Η μεγάλη ανατροπή στις ζωές των πρωταγωνιστών, είναι κοντά… Η μικρή Αγγελική είναι στο ίδρυμα, μόνη κι απεγνωσμένη. Αρνείται να φάει και να παίξει με τα άλλα παιδάκια.

Την λύση θα δώσουν ο Μάνος και η Μαρίνα. Το ζευγάρι θα πάρει την απόφαση να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένειά τους.

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτοί θα είναι οι νέοι ρόλοι στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Έτσι θα γίνει λοιπόν, καθώς Μάνος και Μαρίνα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, όμως θέλουν και την και την παράδοση. Ο λόγος όμως είναι και διπλός. Καθώς μαζί με τον γάμο θέλουν να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική.

Χρειάζεται να είναι παντρεμένοι με θρησκευτικό γάμο για να μπορούν να κάνουν τις ενέργειες για την μικρή Αγγελική. Ο Ισίδωρος έχει αποδεχτεί την Μαρίνα ως νύφη του.

Την ίδια στιγμή, εκείνη έχει αφήσει στην άκρη τις αρνητικές της σκέψεις και δείχνει πιο διαλλακτική στο θέμα του παιδιού. Η ιστορία της Αγγελικής την αγγίζει βαθιά.

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρίζει απο την Ισπανία;

Η Μαρίνα και ο Μάνος θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο. Η πρόνοια θα τους περάσει από κάποια τεστ για δουν το πραγματικό πρόσωπο τους. Η Αγγελική σύντομα θα περάσει στα χέρια τους, με αποτέλεσμα να γίνεται μόνιμη κάτοικος της Μάνης.

Λίγο η μικρή, λίγο και η ανθοδέσμη που έπιασε η Μαρίνα στον γάμο που έγινε, δεν θέλει και πολύ. Θα φάμε κουφέτα! Ραφτείτε! Ο Ισίδωρος μες την καλή χαρά με μια πραγματική οικογένεια …επιτέλους.

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Το τρίτο θα λέτε ποιο είναι; Μα η επανασύνδεση Στάθη και Ιουλίας. Ναι. Θα τους ξαναδούμε μαζί, και ένα πουλάκι μας σφύριξε ότι τελικά η Ιουλία θα κάνει παιδί.

Με τον Στάθη…που τελικά θα γίνει το φάρμακο της… Έχουμε ομορφιές πολλές να περιμένουμε στον επόμενο κύκλο. Γιατί λοιπόν ψάχνονται πολλοί γιατί ο Κουράκος, αλλάζει και γίνεται πολύ ξινός στην σειρά…Με όλα αυτά που θα δει, σύμφωνα με το sport365, πως περιμένετε να είναι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close