Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Θύμιος βάζει σε μπελάδες τον Ανέστη μέσα στην φυλακή. 

Ε τώρα να πούμε ότι ο Ανέστης είναι κάνα αγιόπαιδο, θα πούμε ψέματα…

Φαίνεται πως ακόμη κι αν ο Ανέστης και ο Θύμιος βρίσκονται πλέον στην φυλακή, δεν λένε να κάτσουν φρόνιμοι. Ο Θύμιος δεν διστάζει μάλιστα να στήσει ολόκληρη επιχείρηση με ναρκωτικά κάτω από τις,.. ανυποψίαστες μύτες των αρχών.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται δολοφονία σοκ του Κωνσταντίνου

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Φυσικά νιώθει πολύ περήφανος με αυτό του το κατόρθωμα αλλά και ο Ανέστης απολαμβάνει πολύ να συνεργάζεται μαζί του. Αυτό φυσικά δεν θα αργήσει να φέρει μπελάδες και στους δύο πολύ σύντομα. Σύντομα λοιπόν ο Θύμιος και ο Ανέστης θα πρέπει να δώσουν κατάθεση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Είσαι κακιά μέχρι το μεδούλι Αρετή!

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Συγκεκριμένα η Δίωξη Ναρκωτικών εντόπισε τα ίχνη τους και δεν θα αργήσει να μάθει την αλήθεια για την παράνομη δράση τους. Ο Ανέστης για ακόμη μία φορά θα μπλεχτεί στα δίχτυα των αρχών ακόμη και μέσα από το κελί του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μετά τα μάγια στην Εύα έρχονται πολλά ντράβαλα

Αυτή τη φορά οι κατηγορίες που θα τον βαραίνουν θα είναι πολύ σοβαρές και δεν θα μπορεί κανείς να τον ξελασπώσει. Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν δει τα σχέδιά του να διαλύονται.

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

 

Close