Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια :  , 86 , 87 , 88 , 89 , 90, 91 , 92

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 86 , 87 , 88 , 89 , 90, 91 , 92: . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 86 στις 28/11/2021

Επεισόδιο 86

Η Μαρία εμφανιστεί στη Μάνη, όπου θα περάσει ανέμελες στιγμές. Για κακή της τύχη, όμως, θα πέσει πάνω στον Λυκούργο. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα θα κάνουν τις συστάσεις, παρουσιάζοντάς τη με  ένα ψεύτικο όνομα, ωστόσο ο Λυκούργος είναι σίγουρος πως κάπου την έχει ξαναδεί…

Ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να πείσει την Αθηνά να μη μεταβιβάσει το 25% της επιχείρησης στη Μυρτάλη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη και δεν τη πείθει με τίποτα. Ο Στάθης παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Ιουλία και είναι θλιμμένος , ενώ πλησιάζει η επέμβαση της Αρετής.

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Ο Ιάκωβος, από την άλλη, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φέρει πιο κοντά την Ιουλία και τον αστυνόμο Κουράκο. Η Βασιλική νιώθει έντονη αδιαθεσία και φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό, ενώ η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό έχει προκύψει στη ζωή της κόρης της και της το κρύβει. Άραγε θα καταλάβει;

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει;

Ο Ιάκωβος συνεχίζει να το θέμα της διαθήκης. θα  επικοινωνησει  με γραφολόγο και θα τη δώσει ξανά για συσχετισμό. Η Χάιδω παλεύει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Λυκούργο, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Δεν θέλει να την δεί μπροστά του.  Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δέχεται μια απροσδόκητη κι άκρως απειλητική επίθεση μέσα στο σπίτι της. Κάποιοι τη βάζουν στόχο και δείχνουν αποφασισμένη να την τρομάξουν.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 87 – 88 στις 29/11/2021

Επεισόδιο 87 – 88

Ο Στάθης, με βαριά καρδιά, λέει στην Ιουλία να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς ο ίδιος δεν σκοπεύει να χωρίσει ποτέ από την Αρετή μετά από αυτά που έγιναν. Η Ισμήνη θα αποκαλύψει στον πατέρα της πως ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη της, ο Λυκούργος, όμως, της λέει να προσέχει, λέγοντάς της ότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του που πολλές είναι παράνομες,

Ο Λυκούργος, θα θυμηθεί πως η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά είναι η Μαρία Αναγνώστου. Η Μαρία Αναγνώστου  οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, για τη δολοφονία του εραστή της. Ο Κουράκος υποπτεύεται πως ο Ανέστης προσπάθησε να λαδώσει» τον καινούριο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά  ένα τρόπο για να τον παγιδέψει.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 89 – 90 στις 30/11/2021

Επεισόδιο 89 – 90

Ο Φίλιππος θα βάλει έναν φίλο να του βρει σπίτι στην Αθήνα, για να το σκάσει από τη Μάνη με τη Βασιλική. Η Μυρτάλη με την Αθηνά θα συζητήσουν  την πρότασή της  Αθηνάς να της μεταβιβάσει το 25% της περιουσίας της.

Ο Ανέστης θα διώξει την Άννα και την Ευτυχία, μπροστά σε όλους τους εργάτες, με αποτέλεσμα η Άννα να του κάνει μια  επίθεση άνευ προηγουμένου. Ο Αποστόλης ανακαλύπτει ότι κάποιος κλέβει το  λάδι κι ενημερώνει την Αθηνά.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Πως αντιδρά ο Στάθης στον Δεσμό της Ιουλίας με τον Κουράκο;

Η Μαργαρίτα θα μείνει άφωνη όταν ο Ιάκωβος θα της  αποκαλύψει με ποιο τρόπο θέλει να βοηθήσει τους άστεγους της περιοχής. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει πως  ο Ιάκωβος προσέλαβε γραφολόγο για να εξετάσει την εγκυρότητα της διαθήκης και το λέει στον Ισίδωρο, ο οποίος ανησυχεί πολύ μ’ αυτή την εξέλιξη. Φοβάται πως όλα θα βγούνε στο φως.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 91 στις 1/12/2021

Επεισόδιο 91

Ο Αποστόλης θα ανακαλύψει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας και δεν θα πιστεύει στα μάτια του. Η Αρετή ανακουφισμένη από το άγχος της επέμβασης, θα αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Η Μυρτάλη παραξενεύεται με αυτή την εξέλιξη της συμπεριφοράς της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά

Ο Ισίδωρος θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Αντιγόνη, αλλά εκείνη είναι ακόμα επιφυλακτική απέναντί του. Η  Χάιδω έχει ένα λιποθυμικο επεισόδιο. Η αυξημένη πίεση της Χάιδως φέρνει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στο σπίτι της. Αυτή τη φορά οι εντάσεις αρχίζουν να καταλαγιάζουν.

Το πόρισμα του γραφολόγου θα ταρακουνήσει  τον Ιάκωβο, καθώς το μυστήριο με τη διαθήκη παραμένει άλυτο. Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 92 στις 2/12/2021

Επεισόδιο 92

Η Άννα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αποστόλη πως εκβίασε τον Δημήτρη και του πήρε λεφτά. Ο Αποστόλης, απογοητευμένος και ντροπιασμένος από τις πράξεις της αδελφής του, επιστρέφει τα χρήματα στον Δημήτρη.

Η Μυρτάλη θα προχωρήσει τις διαδικασίες και κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων. Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της.

Δείτε επίσης : Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 80 , 81 , 82 , 83 , 84, 85

Η Μαργαρίτα είναι πάρα πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη και αισιοδοξεί πως ίσως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη θα βγάλουν τον Λυκούργο για φαγητό. Η Χάιδω θα επισκεφτεί στη φυλακή τον Βαφέα και θα ζητήσει να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

 

 

Close