Γλυκά Νερά: Δειτε τον  32χρονο πιλότο όταν έκανε guest στην εκπομπή του Σπύρου Σούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το έγκλημα στα γλύκα νερά και η εξέλιξή του έχει σοκάρει το πανελλήνιο και όχι μόνο .

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της συζύγού του εδώ και 48 ώρες είναι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αυτό που τον είχε βάλει στο «στόχαστρο» της κοινής γνώμης αμέσως μετά την άγρια δολοφονίας της Καρολάιν, ήταν η στάση του προς τις τηλεοπτικές κάμερες αλλά και το θέατρο που έπαιζε, όπως αποδείχτηκε.

 

Ο 32χρονος πιλότος μάλιστα, εντοπίζεται στα πρώτα του βήματα με τη… δημοσιότητα, το 2013, προπαραμονή των Χριστουγέννων. Τότε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν σε ηλικία 25 ετών και δεν είχε γνωρίσει ακόμα την Καρολάιν στην Αλόννησο.

Η εταιρεία του τότε είχε διοργανώσει μία χριστουγεννιάτικη γιορτή για το Χαμόγελο του Παιδιού στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στη Πάχη Μεγάρων σύμφωνα με το thecaller.gr  όπου μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά, το βίντεο είχε μεταδοθεί από το δελτίο του ΑΝΤ1.

Στο πλάνο στο 01:26 λεπτό φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε ηλικία 25 ετών να πίνει το ποτό του και να χαμογελάει, ανέμελος.

Δύο χρόνια αργότερα, η εκπομπή του Σπύρου Σούλη «Ζόρικα Επαγγέλματα» από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, βρίσκεται πάλι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Πάχη Μεγάρων. Πλέον εκεί ο 33χρονος τώρα πιλότος σε ηλικία 27 ετών φαίνεται να παρακολουθεί τις οδηγίες των ανωτέρων του.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 4:27 του βίντεο

 

Close