Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 69 , 70

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια 69 , 70 :  Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 69 στις  3/6/2023

Επεισόδιο 69

Σάββατο

Ο Στρατής ρωτάει την Ελεάνα για τον γυναικολόγο, για τον οποίο είχε πει ψέματα ότι επισκέφθηκε. Εκείνη θα προσπαθήσει να καλυφθεί με άλλο ένα ψέμα.

Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Φίλιππος πηγαίνει στην ταβέρνα της Χρυσάνθης, προσφέροντας ένα δείγμα ευγνωμοσύνης γι’ ό,τι έχει κάνει ο Χάρης για την οικογένεια Δεμίρη.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σταύρος και Άννα συμμαχούν για να καταστρέψουν τον Αλέκο

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 69 , 70

 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης έρχεται στη Μάνη και βάζει σε διχόνοια 2 γυναίκες

Η Αλίκη, μη βλέποντας τη σχέση της με τον Ραφήλ να προχωράει, του λέει ότι χωρίζουν. Από την άλλη, ο Νικήτας λέει στη Σταθούλα ότι θα μείνει για λίγο στο σπίτι της Ανθής.

Ο Έκτορας μιλάει με τον Φίλιππο για τον έρωτά του με τη Μαριλένα. Μαζί αποφασίζουν να το φέρουν στην Ερμιόνη σιγά – σιγά. Η συμβίωση Ραφαήλ και Αλίκης στην εταιρεία, φαίνεται εκρηκτική.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 70 στις  4/6/2023

Επεισόδιο 70

Κυριακή 

Ο Στρατής μόλις έχει μάθει ότι η Ελεάνα δεν ήταν ποτέ έγκυος. Η πρώτη που το μαθαίνει είναι η Ερμιόνη που πέφτει από τα σύννεφα…

Παράλληλα, ο Έκτορας, προσπαθώντας να κρατήσει τη Μαριλένα στο νησί, της βρίσκει δουλειά στην εταιρεία, εκείνη όμως αντιδρά και αυτός το εκλαμβάνει ως «χυλόπιτα». Στο αστυνομικό τμήμα, ο Στρατής, μιλώντας με τον Θανάση, επιμένει ότι η Ελεάνα βρίσκεται πίσω από τον φόνο του Αντρέα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σε αμόκ  Κωλόπαιδο τα ‘χεις διαλύσει όλα κανονίζουν να την πάνε σε άλλο μοναστήρι

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 69 , 70

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω παντρεύονται σε μια συγκινητική τελετή

Κι ενώ ο τελευταίος καυγάς Ραφαήλ και Αλίκης φαίνεται να οδηγεί τη σχέση τους στο τέλος, όλοι οι φίλοι του τον συμβουλεύουν να προσπαθήσει και να το παλέψει.

Πώς θα αντιδράσει η Ελεάνα όταν θα την κατηγορήσει ευθέως ο Στρατής για τον φόνο του Αντρέα;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Γλυκάνισος με ένα κλικ εδώ

 

Close