Σασμός-Πάνος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Βρε καλώς τον Πανούλη, κόπιασε να σε κεράσω μια ρακί

Μία νέα άφιξη έρχεται στην αγαπημένη μας ιστορία, για να φέρει νέο ενδιαφέρον στη σειρά. Ο Μανώλης Γεραπετρίτης, ο ηθοποιός που ξεχωρίσαμε στις Άγριες Μέλισσες και θα απολαύσουμε στο Κόκκινο Ποτάμι και τις Νύχτες του Αυγούστου, θα εμφανιστεί και στη σειρά Σασμός, ενσαρκώνοντας έναν σημαντικό χαρακτήρα!

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 12, 13, 14, 15

 

Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μανώλης εξαφανισμένος μετά τον σκοτωμό με τον Μαθιό- Ο Κώστας στη φυλακή

Ο Πάνος, όπως ονομάζεται στην σειρά, θα είναι το δεξί χέρι και στενός συνεργάτης του Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής). Ο Ευθύμης αποφυλακίζεται και κρύβει πολλά μυστικά. Κάνει παρέα με τον Παύλο, ο οποίος του ζητάει να τον βοηθήσει στο εκδικητικό του σχέδιο κατά των Βρουλάκηδων.

Ο Ευθύμης, πρώην έμπορος όπλων, γίνεται τώρα ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας. Βέβαια, το παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα. Μεγάλος του εχθρός δεν είναι άλλος, από τον Λευτέρη (Γιώργο Γεροντιδάκη), τον αστυνομικό που τον παρακολουθεί διαρκώς, και με τον οποίο ο Πάνος, θα έρθει επίσης σε μεγάλη κόντρα.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Δείτε επίσης : Σασμός: O παπάς και η παπαδιά αποκαλύπτουν τα πάντα

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης θα υποδυθεί έναν σκοτεινό χαρακτήρα που θα εκτελεί τις εντολές του Ευθύμη. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η κόντρα ανάμεσα στον Πάνο και στον αστυνόμο Λευτέρη δε θα αργήσει να φουντώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Μανώλη Γεραπετρίτη, εκτός από τη σειρά “Σασμός”, θα τον απολαύσουμε και στις σειρές “Το Κόκκινο Ποτάμι: Η Συνέχεια”, στο OPEN και “Μια Νύχτα του Αυγούστου”, στην ΕΡΤ σύμφωνα με το youfly.com .

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close