Σασμός-Μανώλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μανώλης εξαφανισμένος μετά τον σκοτωμό με τον Μαθιό- Ο Κώστας στη φυλακή

Ας κάτσει εκεί που κάθεται . Οταν εμφανίζεται κάποιος πεθαίνει

Η επιστροφή του Παύλου έχει προβληματίσει τη Μαρίνα για περισσότερο από έναν λόγους. Πέρα από τον κίνδυνο του νέου αιματοκυλίσματος δεν ξέρει και πως να του παρουσιάσει την σχέση της με τον Αντώνη.

Όμως από ότι φαίνεται στα 20 χρόνια που έλειπε ο Παύλος από το χωριό πολλά πράγματα άλλαξαν και τώρα που σιγά-σιγά τα μαθαίνει είναι δύσκολο να τα αποδεχθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος απειλεί την Μαρίνα

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 12, 13, 14, 15

Ένα από αυτά είναι και ο γάμος της Αιμιλίας της πρώτης γυναίκας του με τον Δημήτρη. Η σχέση των δύο αυτών ανθρώπων που άλλοτε ήταν τόσο κοντά του τον πληγώνει και ο παππάς είναι εκεί για να ακούσει τον πόνο και το παράπονο του.

Στο μεταξύ οι έρευνες για το φονιά του Άγγελου έχουν πια ξεκάθαρο στόχο τον Κώστα στον οποίο ο Αντώνης στήνει περίτεχνη παγίδα.  Για να τα καταφέρει θέλει να χρησιμοποιήσει ως δόλωμα την Άσπα η οποία δέχεται να βοηθήσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρούς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Σασμός: Ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια

Δείτε ακόμη Σασμός: O παπάς και η παπαδιά αποκαλύπτουν τα πάντα

Ευτυχώς το ρίσκο που παίρνει έχει αντίκρισμα. Ο Κώστας συλλαμβάνεται και η Καλλιόπη αποφυλακίζεται. Η Αργυρώ νιώθει για άλλη μια φορά ότι η Σταματάκηδες την γλιτώνουν και βγαίνει εκτός εαυτού.

Δείτε ακόμη Σασμός: O αναθεματισμένος βάλθηκε να μας κάψει ζωντανούς

Σασμός: Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων

Δείτε ακόμη Σασμός : Που ήταν τόσα χρόνια Ρε μάνα; Η Αργυρώ έξαλλη με τον Παύλο

Επιτίθεται στον Αστέρη ο όποιος δεν αντιδρά αντίθετα από τον Νικηφόρο ο όποιος έχει αποφασίσει να κυκλοφορεί πλέον με όπλα στο χωριό ώστε να μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του και όλη του την οικογένεια από την αργή των Βρουλάκηδων.

Μέσα σε όλη την αναταραχή και μετά από μία πολύ έντονη κουβέντα με τον Μαθιό, ο Μανώλης εξαφανίζεται ενώ η Θεοδώρα γνωρίζει τον Λευτέρη για τον οποίο νιώθει μία έντονη έλξη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική πονάω  Ο Αστέρης με κλάματα εξομολογείται

Σασμός: Ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια

Δείτε ακόμη Σασμός: Αιματηρή έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων Ο Αστέρης χαροπαλεύει

Ο Αντώνης από την άλλη πλευρά προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να ανακοινώσει στον Παύλο την σχέση του με τη Μαρίνα όταν μαθαίνει ότι στο νησί έχει φτάσει ο Ευθύμης ο κολλητός του Παύλου που μόλις αποφυλακίστηκε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close