Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Ιουλία-Εύα-

Η Γη της Ελιάς: Πρωταγωνιστής της σειράς η Γη της Ελιάς πάει με μία μεταγραφή σοκ στο Κόκκινο Ποτάμι του OPEN. Ποιος θα είναι αυτός; 

 

Το Κόκκινο Ποτάμι του Μανούσου Μανουσάκη σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Open κι έτσι οι προετοιμασίες για την δεύτερη σεζόν της σειράς είναι πυρετώδεις. Μάλιστα γνωστό έγινε ότι το πρότζεκτ στο δεύτερο μέρος της σειράς Κόκκινο Ποτάμι είναι ήδη έτοιμο και σιγά σιγά ολοκληρώνεται και το καστ των ηθοποιών.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα που έδιωξε τον Στέφανο από την σειρά

Ο Μανούσος Μανουσάκης επέλεξε για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μία ηθοποιό από το πρώτο μέρος της σειράς και μία καινούρια εμφάνιση. Ο λόγος για την Αναστασία Παντούση, που ήταν πρωταγωνίστρια και στον πρώτο κύκλο αλλά και τον Όμηρο Πουλάκη.

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 204 , 205 , 206 , 207

Επίσης στο δεύτερο μέρος της σειράς θα συνεχίσει να είναι και ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Εκτός αυτών όμως μία μεταγραφή έκπληξη που μας έρχεται από την επιτυχημένη σειρά η Γη της Ελιάς έρχεται στο Κόκκινο Ποτάμι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης του τα έχει φυλαγμένα του Ανέστη

Μιλάμε φυσικά για τον Ανέστη ή αλλιώς Μανώλη Κλωνάρη που ως γνωστόν στο τέλος του πρώτου κύκλου της Γης της Ελιάς θα χάσει την ζωή του.

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Η συνεργασία του λοιπόν με τον Ανδρέα Γεωργίου έληξε και ο Μανούσος Μανουσάκης δεν έχασε καιρό και έκλεισε ήδη τα συμβόλαια. Επίσης στο δεύτερο μέρος στο Κόκκινο Ποτάμι θα παίξει και ο Παύλος Κουρτίδης.

Τι άλλο θα δούμε στους δέκτες μας;

Εκτός από τις εξελίξεις στην Γη της Ελιάς και στο Κόκκινο Ποτάμι ακόμη μία μεταγραφή έρχεται να ταράξει τα νερά με την νέα σεζόν. Μιλάμε για τον Τάσο Τρύφωνος, τον γνωστό παρουσιαστή του Αδύναμου Κρίκου που παίρνει διαζύγιο από τον ΣΚΑΙ και μετακομίζει στην ΕΡΤ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φώτης σκέφτεται να αυτοκτονήσει

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Από την άλλη ο ΑΝΤ1 στην νέα σεζόν θα ρίξει όλο του το βάρος στην μυθοπλασία. Υπάρχουν ήδη δύο δραματικές σειρές στα σκαριά όμως θα επενδύσει και στην κωμωδία. Την παραγωγή της νέας σειράς θα την αναλάβει η Tanweer με τη σκηνοθεσία να επιμελείται ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται και κλέφτης

Ο Βασίλης Μυιανθόπουλος έχει σκηνοθετήσει και τις ταινίες “Σούλα Έλα Ξανά” και “Μόλις Χώρισα”. Τέλος, το σενάριο στην κωμωδία του ΑΝΤ1 θα το αναλάβουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σάκκαλη που έχουν αναλάβει επίσης το σενάριο στα Μαύρα Μεσάνυχτα, στο 50-50 και στην 10η Εντολή.

Close