Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης περνά στην αντεπίθεση & η Αρετή χάνει τα χωράφια

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Στάθης περνά στην αντεπίθεση και η Αρετή χάνει τα χωράφια. 

Ας αρχίσουν οι χοροί! Όχι χωράφι, ούτε μαχαιροπίρουνα να φάει μην της αφήσεις Στάθη!

Η Αρετή λοιπόν ήταν σίγουρη πως τα χωράφια θα περάσουν στο όνομά της. Δεν είχε προβλέψει όμως πως ο Στάθης δεν θα έμενε με σταυρωμένα χέρια. Συγκεκριμένα ο Στάθης με την Βασιλική δεν παράτησαν τον αγώνα τους.

Δείτε ακόμα Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος έξαλλος διώχνει την Αντιγόνη από το σπίτι. 

Γη-της-Ελιάς-η-Αρετή-χάνει-τα-χωράφια-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Επικός καβγάς Αρετής και Ιάκωβου

Με την απόφαση της Αρετής να αποκληρώσει την Βασιλική και να αφήσει χωρίς δεκάρα τσακιστή τον Στάθη, τίποτα δεν είναι ίδιο πια στους Καπερνάρους. Η Αρετή συμβουλεύεται έναν πολύ καλό δικηγόρο, διότι στόχος της είναι να αφήσει απένταρο στον Στάθη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο εγκέφαλος της σπείρας στη Μάνη

Γη-της-Ελιάς-η-Αρετή-χάνει-τα-χωράφια-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Φανή είναι το πρόσωπο κλειδί ανάμεσα σε Μαρία και Αντιγόνη

Το σχέδιό της υποστηρίζει φυσικά και ο Στέφανος που στέκεται πάντα στο πλευρό της. Ο Στάθης όμως δεν έχει μάθει να τα παρατάει εύκολα. Με την βοήθεια του Ιάκωβου αλλά και την στήριξη της κόρης του, αποτελειώνει την Αρετή. Εμποδίζει την κίνηση της Αρετής να περάσει τα χωράφια στο όνομά της.

Γη-της-Ελιάς-η-Αρετή-χάνει-τα-χωράφια-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ψάχνει να βρει το εγγόνι του

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Αρετή θα τα παρατήσει. Επιμένει να μην του αφήσει τίποτα, να τον πονέσει δίχως έλεος και να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Στην μέση θα μπει η Εύα, η οποία θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να προστατεύσει τον αγαπημένο της. Οι εντάσεις θα συνεχιστούν και οι Καπερνάροι θα είναι πιο διχασμένοι από ποτέ.

Γη-της-Ελιάς-η-Αρετή-χάνει-τα-χωράφια-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close