Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος έξαλλος με την Αντιγόνη την διώχνει από το σπίτι

Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ισίδωρος έξαλλος διώχνει την Αντιγόνη από το σπίτι. 

Η Αντιγόνη μοιράζει εγκεφαλικά στον Ισίδωρο παιδιά…

Όταν ο Μάνος μαθαίνει για το παιδί της Αντιγόνης, πηγαίνει κατευθείαν στη Μαρίνα και της αποκαλύπτει το μυστικό που κρύβει η φίλη της: «Είδες που είχα δίκιο ότι κάτι έκρυβε;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μωρέ θα τον κάνω εγώ να μην έχει απάγκιο να σταθεί

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος έξαλλος με την Αντιγόνη την διώχνει από το σπίτι

Δεν μπορεί έτσι ξαφνικά που εμφανίστηκε στη ζωή μας να μην υπήρχε κάτι», υποστηρίζει κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα: «Τι να πω;

Δεν ξέρω. Υποτίθεται ότι είμαστε φίλες και τα λέμε όλα μεταξύ μας. Γιατί η Αντιγόνη να μη μας το πει; Εντάξει, είναι κάτι σοβαρό, όμως δεν σκότωσε και άνθρωπο για να μας το κρύβει», του λέει έκπληκτη.

Ο Μάνος προσπαθεί να διαχειριστεί όλα αυτά που έμαθε και μετά από πολλή σκέψη αποφασίζει να μιλήσει στον πατέρα του όσο πιο ήρεμα μπορεί, γιατί φοβάται και για την καρδιά του. Λίγο αργότερα πηγαίνει στο σπίτι όπου τον περιμένει ο Ισίδωρος:

«Πατέρα κάτσε, θέλω να μιλήσουμε και κοίτα να είσαι ψύχραιμος», του λέει. Ο Ισίδωρος τρομάζει με την εισαγωγή που του κάνει αλλά κρατάει την ψυχραιμία του.

Γη της Ελιάς-Ο-Ισίδωρος-διώχνει-την-Αντιγόνη-από-το-σπίτι-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ψάχνει να βρει το εγγόνι του

Ο Ισίδωρος μαθαίνει την αλήθεια για την Αντιγόνη στη Γη της Ελιάς
«Πρόκειται για την Αντιγόνη. Έβαλα ιδιωτικό ντετέκτιβ να μάθω το παρελθόν της», παραδέχεται. «Τι έκανες λέει; Νόμιζα ότι εσείς οι δύο τα είχατε βρει, ότι την έχεις πια δεχτεί.

Γη της Ελιάς-Ο-Ισίδωρος-διώχνει-την-Αντιγόνη-από-το-σπίτι-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μη μου το παίζεις υπεράνω ρε Καπερνάρο για ξεκάρφωμα γιατί δεν τσιμπάω

Τι είναι αυτά που κάνεις, Μάνο;», τον ρωτάει εκνευρισμένος. «Πατέρα, μη βιάζεσαι. Φυσικά και την έχω αποδεχτεί, ωστόσο το ότι δεν ξέραμε τίποτα για τη ζωή της πριν εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά μας ήθελα να λύσω», του λέει και ο Ισίδωρος αισθάνεται άβολα, όμως του λέει να συνεχίσει:

«Και λοιπόν; τι βρήκες;». Ο Μάνος παίρνει μια βαθιά ανάσα και του λέει όλη την αλήθεια: «Πατέρα, η Αντιγόνη έχει ένα παιδί. Ένα παιδί που το κρύβει, το έχει δώσει δεν ξέρω…», του αποκαλύπτει.

Γη της Ελιάς-Ο-Ισίδωρος-διώχνει-την-Αντιγόνη-από-το-σπίτι-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο εγκέφαλος της σπείρας στη Μάνη

Ο Ισίδωρος πέφτει από τα σύννεφα: «Τι; μας κορόιδεψε δηλαδή; Τώρα θα δει», λέει και θυμωμένος την παίρνει τηλέφωνο και την καλεί στο σπίτι του: «Αντιγόνη, έλα εδώ τώρα», την προστάζει. Η Αντιγόνη πηγαίνει και ο Ισίδωρος έξαλλος της ζητάει εξηγήσεις για όλα όσα έμαθε, αλλά πολύ περισσότερο γιατί δεν τους είπε από την αρχή την αλήθεια.

Γη της Ελιάς-Ο-Ισίδωρος-διώχνει-την-Αντιγόνη-από-το-σπίτι-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Mία παράνομη υιοθεσία συνδέει Μαρία Αντιγόνη

Γιατί έκρυψε ένα τόσο σημαντικό πράγμα για τη ζωή της. Σύμφωνα με το TV24, η Αντιγόνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά ο Ισίδωρος δεν δέχεται τίποτα και τη διώχνει από το σπίτι με πολλή πίκρα και απογοήτευση.

 

Close