Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο εγκέφαλος της σπείρας στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού αυτός είναι ο εγκέφαλος της σπείρας στη Μάνη. 

Μέσα από τους Καπερνάρους ο εγκέφαλος του κυκλώματος στη Μάνη….Χλωμά τα βλέπουμε τα πράγματα στην οικογένεια

Μέσα από τους Καπερνάρους ο εγκέφαλος του κυκλώματος στη Μάνη

Στην αγαπημένη σειρά του MEGA Γη της Ελιάς από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχουμε δει πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες. Μία από αυτές που μας έχει απασχολήσει και συνεχίζει να μας απασχολεί είναι η ύπαρξη ενός κυκλώματος που σκοτώνει ηλικιωμένους και πλαστογραφεί τις διαθήκες τους είτε κλέβει αντικείμενα υψηλής αξίας που τα φυλάνε μες στα σπίτια τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Mία παράνομη υιοθεσία συνδέει Μαρία Αντιγόνη

Μία υψηλή θέση σε αυτό το κύκλωμα κατέχει ο συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος ο οποίος όμως παίρνει εντολές από έναν μυστηριώδη άντρα τον οποίο δεν έχουμε δει μέχρι τώρα. Αναφερόμαστε στο Δημοσθένη έναν ξάδερφό του Στάθη Καπερνάρου ο οποίος ζει με την οικογένειά του στην Αθήνα.

Η Γη της Ελιάς-αυτός-είναι-ο-εγκέφαλος-της-σπείρας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μη μου το παίζεις υπεράνω ρε Καπερνάρο για ξεκάρφωμα γιατί δεν τσιμπάω

Πρόσφατα χρειάστηκε να φιλοξενήσουν τον Στέφανο για να αποφύγει τον χαμό από την επίθεση που έκανε στον Φίλιππο ο συγκεκριμένος ο άντρας. Λοιπόν λειτουργεί ως εγκέφαλος του παραπάνω κυκλώματος δημιουργώντας μία αμύθητη περιουσία.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV η αναφορά που γίνεται όλο και πιο συχνά στο όνομά του από τον Κωνσταντίνο αλλά και από το Στάθη δεν είναι τυχαία και αυτό γιατί ο Δημοσθένης και η σύζυγός του είναι δύο από τα πρόσωπα που στα προσεχή επεισόδια θα εμφανιστούν στην Αρεόπολη παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη ζωή των ηρώων.

Η Γη της Ελιάς-αυτός-είναι-ο-εγκέφαλος-της-σπείρας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την παρατάνε όλοι μόνη της την Αρετή και αρχίζει και το χάνει

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Δημοσθένης και η σύζυγός του πάνε στο λιμάνι για να δουν από κοντά το Στάθη και την οικογένειά του. Ο πρώτος θα βρει λίγο χρόνο για να συναντήσει και τον Κωνσταντίνο.

Ο τελευταίος ταράζεται από την παρουσία του Δημοσθένη ενώ ο άντρας της θα απαιτήσει κάποιες απαραίτητες εξηγήσεις για τα λάθη που έγιναν και παραλίγο να στοιχίσουν την ελευθερία τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Που να περπατάς στον δρόμο και να σου πετάνε κιλότες

Επίσης θα του δώσει νέες οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να κινούνται. Να σημειωθεί ότι οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει ήδη να αναζητούν τα πρόσωπα που θα είναι κατάλληλα για να κρατήσουν το ρόλο του Δημοσθένη και της συζύγου του καθώς αποτελούν κλειδί για την εμπλοκή του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Η Γη της Ελιάς-αυτός-είναι-ο-εγκέφαλος-της-σπείρας-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close