Η Γη της Ελιάς: Επικός καβγάς Αρετής και Ιάκωβου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον επικό καβγά της Αρετής μεταξύ Ιάκωβου. 

ΕΛΕΟΣ έβαλε και τον Ιάκωβο στο στόχαστρο;;;Μα ντιπ τρελόνγκα πια  αυτή η γυναίκα…


Η Γη της Ελιάς: Επικός καβγάς Αρετής και Ιάκωβου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μωρέ θα τον κάνω εγώ να μην έχει απάγκιο να σταθεί

Η  Αρετή παρκαρισμένη έξω από το σπίτι του Ιάκωβου,  περιμένει και  παρακολουθεί μήπως δει τον Στάθη… Η Αθηνά πλησιάζει προς το σπίτι του Ιάκωβου με το αμάξι, βλέπει την Αρετή και δεν σταματάει, συνεχίζει ευθεία και φεύγει… Η Αρετή συνεχίζει να παρακολουθεί το σπίτι…

Η Γη της Ελιάς: Επικός καβγάς Αρετής και Ιάκωβου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ψάχνει να βρει το εγγόνι του

Αργότερα θα δούμε πως ο Ιάκωβος την αντιλαμβάνεται, βγαίνει από το σπίτι και τα βάζει μαζί της: «Τι κάνεις εσύ εδώ; Σήκω και φύγε γιατί θα σε πάρει ο διάολος! Όποιον θέλω φιλοξενώ! Μήπως χρειάζεται να σου πάρω την άδεια; Θα την στήνεις καραούλι κάθε βράδυ; Να δεις τι; Μην το τραβάς κυρά μου! Δεν κερδίζεις τίποτα με το να ξεκατινιάζεσαι! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις; Σε δέρνει μεγάλη τρέλα! Δε πα να κόψεις τον λαιμό σου! Άει σιχτίρ πια μαζί σου!»

Η Αρετή φυσικά δεν μένει, όπως πάντα με κλειστό το στόμα και απαντάει σε ανάλογο ύφος: «Ότι θέλω κάνω! Λογαριασμό θα σου δώσω; Μήπως σου ανήκει ο δρόμος; Έμαθα ότι μάζεψες τον άντρα μου! Μπράβο!!! Συγχαρητήρια! Ο δρόμος είναι δημόσιος! Γύρνα σπίτι σου και μη με διαολίζεις!

Βρε άντε από δω, που θα μου κάνεις και μάθημα! Γύρνα σπίτι σου
 είπα, γιατί θα πάρω στην αστυνομία και θα πω ότι με παρενοχλείς! Αφού το πας έτσι, μέχρι το πρωί εδώ θα μείνω!»

Η Γη της Ελιάς: Επικός καβγάς Αρετής και Ιάκωβου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Mία παράνομη υιοθεσία συνδέει Μαρία Αντιγόνη

Την επόμενη μέρα η παρακολούθηση συνεχίζεται έξω από το σπίτι της Εύας. Η Αρετή έχει φουντώσει για τα καλά και αργότερα όταν θα βρεθεί με τον Στέφανο τους μπαίνει η ιδέα ότι η Βασιλική θα δώσει τα κτήματα στον Στάθη:

«Κάτσε γιατί μου ήρθε σκοτοδίνη.. Λες ότι η Βασιλική θα πάρει το μέρος του και θα του παραχωρήσει τα δικά της; Βρε κακό που μας βρήκε! Καλά το σκέφτηκες! Λυπάμαι που το λέω για την ίδια μου την κόρη, αλλά είναι ύπουλη και πονηρή! Μόνο για να μου πάει κόντρα, μπορεί να του τα δώσει..» Αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο τον Πετροπουλέα για να τους πει πως θα κινηθούν.

Η Γη της Ελιάς: Επικός καβγάς Αρετής και Ιάκωβου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ψάχνει να βρει το εγγόνι του

Αργότερα στη συνάντηση που θα ακολουθήσει η Αρετή τον ρωτάει πως θα εμποδίσουν την Βασιλική να παραχωρήσει στον πατέρα της τα κτήματα που της έχει κάνει η ίδια δωρεά. Ο Πετροπουλέας επικαλείται ένα νόμο για ανάκληση της δωρεάς λόγω αχαριστίας του δωρεοδόχου, σκληρότητα απέναντι στον διαθέτη, απειλές για τη ζωή του…

Η Αρετή είναι σύμφωνη και φαίνεται ικανοποιημένη αφού έτσι θα αφήσει τον Στάθη άφραγκο και ταπεινωμένο: «Δεν έχω να σκεφτώ τίποτα! Εδώ και τώρα! Προχώρα το έτσι! Θα το κάνω.. Δεν θα μου τη φέρουνε αυτοί πισώπλατα! Θα είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά! Όχι και κερατωμένη και δαρμένη!»…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close