Η Γη τη Ελιάς: H Βασιλική γεννά πρόωρα και κινδυνεύει

H γη της ελιάς :Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς  η Βασιλική γεννά πρόωρα και κινδυνεύει .

Η σοβαρή επιπλοκή στην γέννα

Η Βασιλική βρίσκεται σε κίνδυνο ακόμη και μετά τη νοσηλεία της. Θα πρέπει να προσέχει πάρα πολύ τις κινήσεις της, αφού ο γιατρός την προειδοποίησε ότι θα έχει μία δύσκολη εγκυμοσύνη. Οι οδηγίες του γιατρού ήταν συγκεκριμένες, μέχρι να γεννήσει η Βασιλική θα πρέπει να κάθεται στο κρεβάτι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος έρχεται στη Μάνη δυναμικά

Η Γη τη Ελιάς: H Βασιλική γεννά πρόωρα και κινδυνεύει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Δήμου έρχεται με τον αδερφό της στη Μάνη

Δεν πρέπει να κουράζεται και να μην κάνει πολλές κινήσεις. Αυτή η κατάσταση προβληματίζει πάρα πολύ τη Βασιλική με την ίδια και τον Φίλιππο να αρχίζουν να ανησυχούν για το μωρό στη «Γη της Ελιάς». Την ίδια στιγμή, η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε μία πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού οι γονείς της τής έχουν γυρίσει την πλάτη. Μετά τον κρυφό γάμο και τα πολλαπλά μυστικά, η Αρετή κι ο Στάθης είπαν βαριές κουβέντες στην κόρη τους.

Η Γη τη Ελιάς: H Βασιλική γεννά πρόωρα και κινδυνεύει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 146 , 147 , 148 , 149 , 150

Ο Κουράκος καλεί τον Ανέστη στο τμήμα και του κάνει ερωτήσεις για τη ληστεία, αλλά τα στοιχεία εναντίον του δεν επαρκούν και αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ανέστης όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Ολοκληρώνει το σχέδιό του και εκτελεί τον ύποπτο έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Η -Γη- της- Ελιάς - Ιουλια - Σταθης -

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης καταστρέφει τη Μαργαρίτα

Ο Κουράκος επεμβαίνει και τρώει μία σφαίρα στο στήθος. Οδηγείται στο νοσοκομείο και τον βάζουν στο χειρουργείο, ενώ όλοι αγωνιούν για τη ζωή του και η Ιουλία καταρρέει.

Η -Γη της- Ελιάς - Ιουλια -

H Βασιλική γεννά πρόωρα και κινδυνεύει

Ο Γιώργης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με το τηλεόραση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους σώσουν τη ζωή. Μία σοβαρή επιπλοκή οδηγεί τον Γιώργη στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η γυναίκα δεν σταματά να προσεύχεται σε ένα θαύμα… Μέσα σε όλα αυτά, ο Φίλιππος Ζητά από τον Κωνσταντίνο να συντάξει μία διαθήκη προκειμένου να εξασφαλίσει τη Βασιλική και το παιδί. Τα νερά της Βασιλικής σπάνε και η γέννα της ξεκινά πρόωρα.

Η -Γη- της- Ελιάς - Βασιλική - Φιλιππος-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία σπαράζει για τον Κουράκο

Η αγωνία όλων χτυπάει κόκκινο τόσο για τη Βασιλική όσο και για το αγέννητο παιδί της . Τι θα γίνει; Θα καταφέρει η Βασιλική να γεννήσει το κοριτσάκι της; Σύμφωνα με τα spoilers ναι. Το μωρό της Βασιλικής και του Φιλίππου θα γίνει η αφορμή να ενωθούν οι δύο οικογένειες που τους χώριζε μεγάλο μίσος, χωρίς όμως να έχουν εξαλειφθεί όλα τα προβλήματα. Οι καταστάσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες, άλλες για γέλια και άλλες για κλάματα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close