Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Δήμου έρχεται με τον αδερφό της στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς Η Εύα Δήμου έρχεται με τον αδερφό της στη Μάνη και εισβάλει στη ζωή του Στάθη.

Η Εύα Δήμου είναι η ηθοποιός  Βαρβάρα Λάρμου. Στην αγαπημένη σειρά του MEGA θα εισβάλει και θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των αγαπημένων μας ηρώων. Ενάς από αυτούς είναι και ο Στάθης.

Η Εύα Δήμου έρχεται με τον αδερφό της στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Δήμου έρχεται με τον αδερφό της στην Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε νέο κίνδυνο η Βασιλική και το μωρό

Είναι πολιτικός μηχανικός, όπου μένει στην Αθήνα. Κληρονομεί μαζί με τον αδερφό της κτήματα από τη γιαγιά τους, η οποία ήταν Μανιάτισσα και πηγαίνει στη Μάνη για να εξερευνήσει την περιοχή. Εκεί, στο Πόρτο Κάγιο θα σχεδιάσει να κατασκευάσει μια τουριστική μονάδα.

Η Ευά Δήμου θα εισβάλει και στη ζωή του Στάθη και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ο Στάθης ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχει χάσει την Ιουλία για πάντα και κάνει προσπάθειες ώστε να την προσεγγίσει ξανά. Ωστόσο η Ιουλία αρχίζει να ερωτεύεται πραγματικά τον Γιώργη και κάθε ενδεχόμενο να γυρίσει στον Στάθη εξαφανίζεται.
Τα πάντα όμως θα αλλάξουν και για τον Στάθη όταν στη ζωή του μπει η Εύα Δήμου.

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Δήμου έρχεται με τον αδερφό της στην Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φυλακίζεται ξανά;

Ο Στάθης Συνεχίζει να κάνει παρέα με τον Ιάκωβο και να του υπενθυμίζει ότι η Ιουλία μόνο εκείνον αγαπάει, κάτι που ενοχλεί αφάνταστα τον Γιώργη. Έτσι ο Κουράκος κάποια στιγμή ζητά από τον Ιάκωβο να κόψει τα πολλά πάρε δώσε με το Στάθη: Ιάκωβε, δεν μου αρέσει που είσαι κολλητός με τον Στάθη. Δεν καταλαβαίνεις ότι του δίνεις θάρρος; του λέει, αλλά εκείνος του ξεκαθαρίζει: Γιώργη, μην ανησυχείς, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα πλέον.

Η Ιουλία δείχνει να είναι ευτυχισμένη, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από την οικογένειά της, μάλιστα ο Ισίδωρος αρχίζει να την πιέζει να κάνει παιδί: Ιουλία, τα χρόνια περνάνε. Να κοιτάξεις να κάνετε κανένα παιδάκι σύντομα, της λέει. Στο μεταξύ η Ιουλία συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση του ελαιοτριβείου, γεγονός που τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Στάθη, όταν αυτός πάει εκεί για να κάνει μια επαγγελματική πρόταση. Ο Στάθης συνεχίζει να πολιορκεί την Ιουλία, αλλά εκείνη δείχνει αποφασισμένη να μην ενδώσει: Στάθη, σε παρακαλώ πολύ μη με ξαναενοχλήσεις, του τονίζει.

Η Ιουλία ερωτεύεται όλο και περισσότερο τον Γιώργη σύμφωνα με το tv24 και το ζευγάρι διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο, κάτι που αρχίζει να καταλαβαίνει και ο Στάθης. Το παιχνίδι με την Ιουλία το έχει ήδη χαμένο, ενώ οι καταστάσεις με την Αρετή τον έχουν οδηγήσει πίσω στο σπίτι του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίρνει πίσω την περιουσία

Ευα-Δημου-Σταθης-η-γη-της-ελιας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 141 , 142 , 143 , 144 , 145

Μπορεί ο Στάθης να έχει επιστρέψει στη γυναίκα του, όμως πλέον δεν αισθάνεται τίποτα ερωτικό για αυτήν. Στο σπίτι είναι μόνο για τυπικούς λόγους και δεν έχει απολύτως καμία ερωτική σχέση με τη γυναίκα του, παρά μόνο συναισθηματική. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στάθης θα γνωρίσει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Η Εύα Δήμου που θα του θυμίζει την Ιουλία και θα την ερωτευτεί κεραυνοβόλα. Αυτή η σχέση φυσικά δεν θα είναι ρόδινη, αλλά για τον Στάθη θα αποδειχθεί σχέση ζωής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δολοφονία σοκ του Κουράκου

Πως θα αντιδράσει η Ιουλία όταν μάθει πως στη Ζωή του Στάθη έχει μπει μια νέα γυναίκα και μάλιστα πολύ γοητευτική, και πολύ έξυπνη; Τί κρύβει η Εύα Δήμου; Εχεί κάποια σκοτεινά μυστικά; Κάντε υπομονή και θα σας τα πούμε όλα σε λίγες ημέρες. Κάντε εγγραφή στις ειδοποιήσεις μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα spoilers από τις αγαπημένες σας σειρές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close