Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης καταστρέφει τη Μαργαρίτα

Η Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές καθώς ο Θεοδόσης καταστρέφει τη Μαργαρίτα 

Ο Θεοδόσης εγκαταλείπει τη Μαργαρίτα με χρέη!

Η Μαργαρίτα, πριν από λίγο καιρό, δέχτηκε την απρόσμενη επίσκεψη του πρώην συζύγου της, του Θεοδόση, ο οποίος ήθελε ακόμη μία ευκαιρία στο πλευρό της γυναίκας και του γιου τους, του Αλέξη. Και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά άνοιξε μία ταβέρνα στο όνομα της Μαργαρίτας, της αγόρασε ένα πολυτελές σπίτι, για να έχει πιο άνετη ζωή, ενώ αγόρασε ένα καινούργιο αυτοκίνητο στο γιο του.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Δολοφονία σοκ του Κουράκου

Η -Γη- της- Ελιάς - Αλέξης - Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία σπαράζει για τον Κουράκο

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, ο Θεοδόσης κάνει μία άνευ προηγουμένου ερωτική εξομολόγηση στη Μαργαρίτα, η οποία αγνοεί τι την περιμένει την επόμενη μέρα… Συγκεκριμένα, ο άντρας εξαφανίζεται. Η Μαργαρίτα και ο Αλέξης αρνούνται να πιστέψουν πως ο Θεοδόσης τους εγκατέλειψε για δεύτερη φορά και ψάχνουν όλα τα νοσοκομεία.
Φοβούνται ότι μπορεί να έπαθε κάποιο ατύχημα, όμως δεν βρίσκουν κανένα ίχνος του.

Η- Γη- της- Ελιάς- Θεοδόσης-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 146 , 147 , 148 , 149 , 150

Στο μεταξύ, ο Αλέξης αρχίζει να υποτροπιάζει ψυχολογικά, καθώς συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του του γύρισε την πλάτη ξανά, ενώ η Μαργαρίτα καταριέται τον εαυτό της που του επέτρεψε να ξαναμπεί στη ζωή τους. Μόνο που η εγκατάλειψη δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα περιμένουν μανα και γιός…

Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει ότι έχει μείνει χωρίς λεφτά, καθώς ο Θεοδόσης πήρε μαζί του όλα τα χρήματα που της είχε βάλει στον κοινό λογαριασμό, με αποτέλεσμα να την πνίξει στα χρέη. Φυσικά για την παραπάνω εξέλιξη πληροφορείται η Αθηνά, η οποία προσφέρεται να βοηθήσει, αλλά η Μαργαρίτα αρνείται.

Η -Γη -της- Ελιάς- Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Δήμου έρχεται με τον αδερφό της στη Μάνη

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης προσπαθεί να καταλάβει γιατί φέρθηκε έτσι ο πατέρας του και τηλεφωνεί στον ετεροθαλή αδερφό του, τον Νικήτα, ο οποίος όμως αρνείται να του μιλήσει. Σύντομα, ένα γράμμα του Θεοδόση φτάνει στα χέρια της Μαργαρίτας και την κάνει περισσότερο έξαλλη, καθώς βεβαιώνεται ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ποτέ. Η γυναίκα, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να μάθει τι έχει συμβεί, καλεί τον Νικήτα, ενώ την ίδια ώρα δύο άντρες έχουν βάλει ένα όπλο στον κρόταφο του Αλέξη και τον απειλούν προκειμένου να τους πει πού βρίσκεται ο Θεοδόσης.

Η -Γη -της- Ελιάς- Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φυλακίζεται ξανά;

Στη συνέχεια, ο νεαρός αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα το συμβάν και εκείνη τρομοκρατείται σύμφωνα με το my TV , χωρίς ακόμα να ξέρει τι περιμένει και την ίδια . Τις επόμενες μέρες, ο ένας μετά τον άλλον, διάφοροι άνθρωποι της ζητούν να τους αποζημιώσει για τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Θεοδόσης. Τότε η Μαργαρίτα αναγκάζεται να ζητήσει τη νομική συμβουλή του Λυκούργου….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close